Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İŞTE BU !!Derin su ORFOZU (video)
okumadan evvel resimlere baktıgım halde okurken bende heyecanlandım,hayırlısıyla rauf abi balığı içeri aldım dese diye bekledim Gulumse
rauf abi aldıgın haz ı heyecanı tahmin edebiliyorum.
bu güzellik unutulmaz sen hayatta unutamazsın inan ben bile bu balığı hayatım boyunca unutamam AlkisSeerfAlkis
maşallah abime ellerine sağlık Alkis
Bul
rauf abi bereketli ve afiyet olsun maşallahı var orfozun bembeyaz eti vardır onun şimdi Seerf bu arada kaç kg geldi ?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
abi, her zamanki gibi bu rapor da harika...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Süper av olmuş Rauf abi , balığı görünce gözlerime inanamadım. Alatımın da çok güzel. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
Rauf abi,super bir balik..guzel anlatim,guzel fotolar,guzel video..AlkisAlkisAlkis
bize sadece tebrik etmekten ote .saygiyla alkislamak kalirAlkisAlkisAlkis
rastgele
Bul
blue_zaire yazdı:rauf abi tebrıkler yazınızı bır nefeste okudum...gercekten cok guzel balık cok guzel anlatım
Memnun oldum kardeşim iyi günler.

ustam61 yazdı:Rauf Kaptan tebrikler.10 üzerinden 10.Bereketli olsun,arkası bol olsun.Valla diyecek birşey yok.video,resimler ve rapor harika.tekrar tebrikler.
Beyendiğinize sevindim iyi günler diliyorum.

yalova tatar yazdı:maşallahın var kaptan eline emeğine sağlık bu ne böyle valla ben tutsam ne yaprdım bilmem abi ben bile okurken heyacan yaptım kaç kişi yer onuWink
Valla apartmandaki tanıdıklara eşe dosta kurban eti gibi dağıttık kalmadı bide bişirme tarifinide ekledik birazı derin dondurucuya kalanıda cümbür cemaat yemeye calışıyoruz selamlar yalovalı rastgelsin.

orhanekmekci yazdı:Tebrikler üstadımbalığın maşallahı varmış,darısı tüm forum üyelerine.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Amin darısı amatör balıkcılığa gönül vermiş spor kardeşlerime rastgelsin diyorum bende.

Emrah77 yazdı:Kaptan harika yok böyle bi şey olağan üstü...Alkis

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Sabır ,yer ,takım ve amac olursa olmaz denen şeyler hepsi oluyor kardeşim.

murki yazdı:Ahbe ustadım, vay be benim Rauf abim. Öyle bir heyecan, öyle bir bir anlatım, inanki okurken insan nefes almayı unutuyor. Tebrikler abicim, saygılar sayın ustam.
saygılar bizden icinde amatör balıkcı ateşi olan insanların heyecanıdır bu bende diğer ustaların av serüvenlerini okurken veya dinlerken heyecan ve coşku duyarım selamlar.

kadem yazdı:Balık sanki bana havyarlı gibi geldi?
Daha doğrusu icindeki hava kesesi şişmiş desek?Smile

manisalıdeli yazdı:rauf kaptanım çekilen zahmete değer bi balık çıkmış maşallah... tebriklerAlkisbi ara okurken şimdi kaççak dedim sonu hüsran olcak ama önceki av hatalarından dersi iyi çıkarmışsınSiyirdimbereketli ve afiyetler olsunSeerf
Kıymetli kardeşim hani derler ya Hayvan terli yemez bu sefer huyuna gittik inadına gitmedik dersimizi önceden aldıktı selamlar.

bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Rauf Abı .
Masallah o ne ogle Kocaman Yenı cıkrıgın acılısı muhtesem olmus .
Dahada ırılerını cekmesını dılerım

Saygılarımla,
Cıkrığın yeniliği kalmadı artık ama şimdiye kadar beni utandırmadı onu yapalı nerdeyse 3 seneye yakın oldu iyi dileklerin icin teşekkürler.
yalovalı77 yazdı:Maşallah diyelim rauf abi harika bir av ve anlatım olmuş. Nice güzel avlar dileğiyle.Alkis
Teşekkürler rastgelsin.

LeVrEkCi yazdı:okumadan evvel resimlere baktıgım halde okurken bende heyecanlandım,hayırlısıyla rauf abi balığı içeri aldım dese diye bekledim
rauf abi aldıgın haz ı heyecanı tahmin edebiliyorum.
bu güzellik unutulmaz sen hayatta unutamazsın inan ben bile bu balığı hayatım boyunca unutamam
maşallah abime ellerine sağlık Alkis
Nihatcım dediğim gibi ilgi cekici konularımı mutlaka acarım bazı zamanlar konu eklemesemde ben hep sizlerleyim.böyle bir anlatımı sabahın erken saatlerinde gercek yaşadıklarımı abartmadan heyacanımı gizlemeden ap acık sergiledimki amatör balıkcı heyecanını biraz olsun paylaşayım diye selamlar sevgiyle kal.

fish or die yazdı:rauf abi bereketli ve afiyet olsun maşallahı var orfozun bembeyaz eti vardır onun şimdi Seerf bu arada kaç kg geldi ?
Evet eti beyazdır oldukca kalın derisini altında 1cm kalınlığa varan yağ tabakası mevcuttur etinin tadı biraz yengec eti tadındadır ama daha serttir mangalda şişi harika olur bu balık 19 kilo cekti 28 kilo olanlarıda vardır.

naxos 5 yazdı:abi, her zamanki gibi bu rapor da harika...
Teşekkürler.

rusan yazdı:Süper av olmuş Rauf abi , balığı görünce gözlerime inanamadım. Alatımın da çok güzel. Afiyet olsun
Cok sağ ol darısı başınıza.

Albatros-gr yazdı:Rauf abi,super bir balik..guzel anlatim,guzel fotolar,guzel video..Alkis
bize sadece tebrik etmekten ote .saygiyla alkislamak kalirAlkis
rastgele
Cok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza iyi günler dilerim.
Nihatcım dediğim gibi ilgi cekici konularımı mutlaka acarım bazı zamanlar konu eklemesemde ben hep sizlerleyim.böyle bir anlatımı sabahın erken saatlerinde gercek yaşadıklarımı abartmadan heyacanımı gizlemeden ap acık sergiledimki amatör balıkcı heyecanını biraz olsun paylaşayım diye selamlar sevgiyle kal

rauf abi bizlerde senin ruhunun neye hitap ettiğini biliyoruz ve raporlarını zevkle okuyoruz .tanışmak ümidi ile sağlıcakla kal Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
rauf abi eline sağlık maşallahın var Alkisgüreşte galip gelmişin tabiki galip gelirsin kilo farkı var Siyirdimafiyet olsun rast gele.AlkisSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
gerçekten anlatıkda balıkta sağlam tebrikler...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,550 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 7,008 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  DERİN suda 11 saat! rauf 15 3,024 13-06-2012, 16:59
Son Yorum: rauf
  Alanyada Yazılı orkinos palazı avı(maziden bir video) rauf 33 5,585 17-01-2012, 23:38
Son Yorum: LeVrEkCi
  SENENİN SON AVI!(video) rauf 15 3,097 30-12-2011, 21:57
Son Yorum: turna
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,779 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  İşte yine DERİN SU MERCANI avım başladı!. rauf 27 4,489 28-12-2011, 08:25
Son Yorum: rauf
  Marmarada derin su avlarına devam eşref sürek 34 5,008 18-12-2011, 19:26
Son Yorum: mariner8
  MART'tan bir derin su avı rauf 12 4,529 08-05-2011, 23:02
Son Yorum: fish or die
  Bu sefer ORFOS (video) rauf 21 6,201 06-05-2011, 05:42