blue_zaire yazdı:rauf abi tebrıkler yazınızı bır nefeste okudum...gercekten cok guzel balık cok guzel anlatım
Memnun oldum kardeşim iyi günler.
ustam61 yazdı:Rauf Kaptan tebrikler.10 üzerinden 10.Bereketli olsun,arkası bol olsun.Valla diyecek birşey yok.video,resimler ve rapor harika.tekrar tebrikler.
Beyendiğinize sevindim iyi günler diliyorum.
yalova tatar yazdı:maşallahın var kaptan eline emeğine sağlık bu ne böyle valla ben tutsam ne yaprdım bilmem abi ben bile okurken heyacan yaptım kaç kişi yer onu
Valla apartmandaki tanıdıklara eşe dosta kurban eti gibi dağıttık kalmadı bide bişirme tarifinide ekledik birazı derin dondurucuya kalanıda cümbür cemaat yemeye calışıyoruz selamlar yalovalı rastgelsin.
orhanekmekci yazdı:Tebrikler üstadımbalığın maşallahı varmış,darısı tüm forum üyelerine.Bereketli afiyet olsun

Amin darısı amatör balıkcılığa gönül vermiş spor kardeşlerime rastgelsin diyorum bende.
Emrah77 yazdı:Kaptan harika yok böyle bi şey olağan üstü...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Sabır ,yer ,takım ve amac olursa olmaz denen şeyler hepsi oluyor kardeşim.
murki yazdı:Ahbe ustadım, vay be benim Rauf abim. Öyle bir heyecan, öyle bir bir anlatım, inanki okurken insan nefes almayı unutuyor. Tebrikler abicim, saygılar sayın ustam.
saygılar bizden icinde amatör balıkcı ateşi olan insanların heyecanıdır bu bende diğer ustaların av serüvenlerini okurken veya dinlerken heyecan ve coşku duyarım selamlar.
kadem yazdı:Balık sanki bana havyarlı gibi geldi?
Daha doğrusu icindeki hava kesesi şişmiş desek?
manisalıdeli yazdı:rauf kaptanım çekilen zahmete değer bi balık çıkmış maşallah... tebrikler
bi ara okurken şimdi kaççak dedim sonu hüsran olcak ama önceki av hatalarından dersi iyi çıkarmışsın
bereketli ve afiyetler olsun
Kıymetli kardeşim hani derler ya Hayvan terli yemez bu sefer huyuna gittik inadına gitmedik dersimizi önceden aldıktı selamlar.
bestvz yazdı:
Tebrıkler Rauf Abı .
Masallah o ne ogle Kocaman Yenı cıkrıgın acılısı muhtesem olmus .
Dahada ırılerını cekmesını dılerım
Saygılarımla,
Cıkrığın yeniliği kalmadı artık ama şimdiye kadar beni utandırmadı onu yapalı nerdeyse 3 seneye yakın oldu iyi dileklerin icin teşekkürler.