Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Özkan..
Acemilik ne demek..Avcılık her ne kadar bilgi ve beceri işi ise de ,bir o kadar da kısmet işidir..Öğrenmeye gelince hepimiz her gün öğreniyoruz..
Şansın açık olsun..Rastgele...
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
tatar77 yazdı:Kesinlikle haklısın Ercan abim. Bu konuda sıkıntı yok. Ben Tatarın yani Erdenin yeğeniyim... Güvenlik konusunda herşeyi ondan öğrendm. Üstteki fotoğraf geri dönüş esnasında oltaları toplarken çekilmiş bir resim. Kürekler o yüzden suda. Sandalda pancar motor vardı ama kürek çekmek daha cazip geldiği için motoru çalştırmadık... Ama uyarılar için sonsuz teşekkür ederim engin tecrübelerinizden birşeyler kapabilmek için sizleri can kulağı ile dinliyorum. Saygılar...
İşte şimdi rahatladım. Bereketli ve keyifli avlara abisi
Yorumları: 38
Konuları: 1
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Ozkan bir dahakine bol balikli avlar diliyorum..

rastgele
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bölgenizde avlananları gözlemleyerek avlaklara daha rahat ulaşırsınız Özkan.Birdaki avınız bol balıklı olur inşallah.Rastgele
Bornova - izmir
Valla Orhan abi dikkat ediyorum zaten yeni değilim sitede tatarozkan vardı askere gidince giremedim şifreyi unuttum oo yüzden yeni hesap açtım yine takip ediyordum sadece uzun zamandır girmiyodum. Ama darıca bölgesinde siteden avlanan kimse yok bir tek Ahmet abi vardı oda darıcada değl Tuzlada avlanıyormuş...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
özkan şifreni istesen hallederdik istersen kullanıcı adını yaz ben yeni şifre gönderirim,yalnız yarın halledebilirim.
balıkçılık konusunda erden abiden tüyo alsaydınız keşke

,
raporların devamı balıklı raporlarda olur inşallah,rastgele
Valla Nihat abi tatarozkan dı esski nick ama şimdilik bnunla başlamış olduk. Sen bilirsin istersen ver yine şifre Eski siteden buraya geçerken birşeyler olmuştu girememişmiydim öyle bir durum yani. Bu arada amcamdanda tüyo aldım onun tüyoları yüzünden balık tutamadım zaten

Şaka bir yanada çapa almayı unutmuşuz geride dönmedk asıl balık tutamama sebebimiz buydu açıkçası

Kürek çekmekten ballık tutamadık
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Özkan her balığa çıktığmızda balık tutarsak bu işin zevki kalmaz ayrıca erdenden balık tutma üzerine ders almanı tavsiye ederim bir dahaki avlarının bereketli geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
özkanım önemli olan balıkta olmak balık 2. planda canınız sağolsun bir dahakine bol ve büyük balık tutman dileklerimle
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]