Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Ahmet reis kısmet bukadarmış demek lazım
yine denizde olmanın yağmur bile olsa keyfi bir başkadır
bundan sonrak avlarının bereketli geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Ahmet abi, nevale güzel görünüyor

aldığın keyifte cabası.
Afiyet şeker olsun.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
bereketli olsun ahmet abi herşey kısmet ve kısmet bu kadarmış yinede zevk vermiş deniz havası alınmış afiyet olsun.berekeli avlar dileğiyle rastgele.

balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
ahmet abi balık bahane,deniz havası almak,stres atmak,yanındada olursa balık tutmak,eminimki hepimizin asıl amacı bu.sen gereken herşeyi yaptın ama hava ogün izin vermemiş,inşallah bir dahaki sefere deniz ana sana güzel avlar nasip etsin,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ben teknede hiçbirşey tutmadan 2 saat geçirmeye razıyım şu sıralar ahmet abi sen mezeliği almışsın hiç olmazsa,afiyet şeker olsun
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
bahriyeli yazdı:bereketli olsun ahmet abi herşey kısmet ve kısmet bu kadarmış yinede zevk vermiş deniz havası alınmış afiyet olsun.berekeli avlar dileğiyle rastgele.

Teşekkürler İsmail, sanada rastgele
ANTALYALI07 yazdı:ahmet abi balık bahane,deniz havası almak,stres atmak,yanındada olursa balık tutmak,eminimki hepimizin asıl amacı bu.sen gereken herşeyi yaptın ama hava ogün izin vermemiş,inşallah bir dahaki sefere deniz ana sana güzel avlar nasip etsin,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
Teşekkürler Aytekin , evet aynen dediğin gibi bizler deniz aşığıyız , sanada rastgele
LeVrEkCi yazdı:ben teknede hiçbirşey tutmadan 2 saat geçirmeye razıyım şu sıralar ahmet abi sen mezeliği almışsın hiç olmazsa,afiyet şeker olsun 
Teşekkürler Murat ,inşallah sende en yakın zamanda tekne keyfine kavuşursun

rastgele
Yorumları: 491
Konuları: 17
balık bahane deniz havasını almak şahane afiyet olsun...
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
abi, kimseye çaktırmadan

denize açılıveriyorsun, bakıyorum. helal olsun sana

. yağmurda balık daha fazla oynar derler ama bakıyorum meranda oynamamış. olsun önemli olan deniz kokusu almak. güzel olmuş. tebrikler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
eskiden yağmurla birlikde balıkda olurdu atalar öyle söylerdi şimdi yağmur olduğu zaman balık yok herhal zamane balıkları fazla ıslanmayalım diye gezmiyorlar

rastgele devamı gelsin ustam
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58