Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Uzun_ahmet yazdı:Tahsinim kutluyorum sizleri demekki sizin oralaradada soğuk havada balığa çıkılıyormuş,
Yinede kaçanlardan sonra geriye bayağı balık kalmış bereketli olsun diyorum.

ahmet ciğim yüreğimizdeki ateş bu soğuk havalarda bizi denizin kenarına atıyor.bahadırın resminden anlaşıldığı gibi soğuk bir geceydi.

(iyiki benim resmim yok)
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Tahsin abi güzel bir gece güzel bir av olmuş...Bereketli olsun...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
tahsinmersin yazdı:ahmet ciğim yüreğimizdeki ateş bu soğuk havalarda bizi denizin kenarına atıyor.bahadırın resminden anlaşıldığı gibi soğuk bir geceydi.
(iyiki benim resmim yok)
Senin resmin olsada değişmez soğuk havada başka nasıl gidecektinizki, bencede en iyisi bu kafayı gözü kaşkolla saracaksın, şifayı kapmaktan iyidir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
güzel av olmuş millet hepinizi tebrik ediyorum daha irilerine diyelim..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tahsin abi bu aylarda yapılabilecek rn güzel avı yapmışsınız tebrikler

bahadırın kaçan balığa ve senin misinanın kopmasıyla giden balığa üzüldüm.
kancayı kopartarak balık kaçırma olayına artık bişey yazmıyorum yazdıklarımızı dinlemiyorlar nasıl olsa
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
tahsin ustam yine konuşturmuşsunuz hemde kıyıdan oh ne ala bu mevsimde kaçana üzüldüm bahadırın balık ise sadece merhaba demek için uğramıştı sanırım

bahadırın yüz şeklini düşünmek bile istemem deavamı gelsin
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
tahsincim pazar gün ki avda benim de başıma geldi iki kez iğne misinadan sıyrıldı kısmet değilmiş gece avı benim de en sevdiğim av zamanı umarım bir dahaki sefere daha iyilerini yakalarsınız rastgele
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Tahsin böyle soğuk ve maceralı bir gecede yinede kısmetinizi almışsınız
misina sigara yüzünden koptuysa sigaranın zararlarına bunuda eklemek lazım
bir dahaki avınızda daha büyüklerini yakalamanızı dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
FuRkAn * yazdı:güzel av olmuş millet hepinizi tebrik ediyorum daha irilerine diyelim..
furkan kardeşim teşekkür ederim.inşallah daha irilerine.
LeVrEkCi yazdı:tahsin abi bu aylarda yapılabilecek rn güzel avı yapmışsınız tebrikler 
bahadırın kaçan balığa ve senin misinanın kopmasıyla giden balığa üzüldüm.
kancayı kopartarak balık kaçırma olayına artık bişey yazmıyorum yazdıklarımızı dinlemiyorlar nasıl olsa 
teşekkürler.

oturmuş sigara içiyom, kasnaklar 2 kolumu yana açtığımda altında kalıcak kadar yakın,bi fırt çekerken diğer elim kül düşmesin diye altında ama rüzgar düşen külü elimin yanından yere düşürdü,külü gördüm bir şey olmasın diyede üstüne elimle bastım.kasnaktan biraz uzaktaydı fakat rüzgar dolayısıyla kalama misinasına değmiş.benimkisi nerden bakarsan bak tutarsızca bir davranıştı.
kancayı kopartma olayına bir şey yazıcaksan bahadıra yaz
Kamil ILIPINAR yazdı:tahsin ustam yine konuşturmuşsunuz hemde kıyıdan oh ne ala bu mevsimde kaçana üzüldüm bahadırın balık ise sadece merhaba demek için uğramıştı sanırım
bahadırın yüz şeklini düşünmek bile istemem deavamı gelsin
bahadır büyük balığı yakaladı çekiyor balık bize doğru gelirken arkadan yavruları hep bir ağızdan,ANNEMİZİ BIRAK BİZİ AL,ANNEMİZİ BIRAK diye feryat figan edince bahadırda misinayı koparttı.karşılığındada resimde görülen elebaşı çocuğu aldı.

deniz aşığı yazdı:tahsincim pazar gün ki avda benim de başıma geldi iki kez iğne misinadan sıyrıldı kısmet değilmiş gece avı benim de en sevdiğim av zamanı umarım bir dahaki sefere daha iyilerini yakalarsınız rastgele
çetin abi sende bahadırda bağlama şeklinizi bir gözden geçirin,bizim gibi gece avında bazen koca gece bir vuruş olur onuda böyle sebeple kaçırdın mı olmaz.
eşref sürek yazdı:Tahsin böyle soğuk ve maceralı bir gecede yinede kısmetinizi almışsınız
misina sigara yüzünden koptuysa sigaranın zararlarına bunuda eklemek lazım
bir dahaki avınızda daha büyüklerini yakalamanızı dilerim rastgele
eşref,iyi temenniler için teşekkür ederim.
evet sigara her konuda zararlı