Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Hakikaten de Şile çok güzelmiş. Kaç yıl İstanbul'da yaşamama rağmen hiç gidememiştim

Fotolar harika

Kepçe yerine silah çok güzel bir fikirmiş , zıpkını verseydin Nihat
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
LeVrEkCi yazdı:benim elbise 5 mm hıdır cesaret edemiyorum.
yazın denemeler yaparız levent fenerde 
İyide Nihat ben yüzmeyide bilmem gerçekten
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
levend yazdı:İyide Nihat ben yüzmeyide bilmem gerçekten
buna inanmam işte
LeVrEkCi yazdı:buna inanmam işte 
Vallahi billahi bilmiyorum bu tarz işlerde şaka yapmam tekneyle açılırken yelek giyerim hele şilede yeleklede olmaz
thunderbolt yazdı:Hakikaten de Şile çok güzelmiş. Kaç yıl İstanbul'da yaşamama rağmen hiç gidememiştim
Fotolar harika
Kepçe yerine silah çok güzel bir fikirmiş , zıpkını verseydin Nihat 
aman nedim karada tehlikeli o zıpkınlar

yalnız ciddi ciddi dedim istermisiniz şimdi 5 kg luk bir levrek denk gelsin en yakın balıkçı teknesi 400 metre uzakta çocukların veya arkadaşımın gidip bulup gelmesi en az minumum 5-6 dakika oda bulabilirlerse veya alabilirlerse ve kullandığım makinedeki misina kaç numara onu bile bilmiyorum buldugum ilk zargana makinemi attım dursun dedim

.
levrek gelse ne yapar eder alırdım ama baya heyecan yaşardık heralde
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
levend yazdı:Bu dalma işini nasıl çözerim acaba çok istiyorum ama tırsıyorum
ben bu mevsimde en ucuz 5 mm elbise ile dalıyorum önce kendini hazırla [uzman gibi konuşuyorum çok iyi yaaa]
Dalış Eğitmeni
HIDIR yazdı:ben bu mevsimde en ucuz 5 mm elbise ile dalıyorum önce kendini hazırla [uzman gibi konuşuyorum çok iyi yaaa]
valla bir plan var pazartesiye,eger aksilik olamazsa kısa bir dalış yapabilirim aslında 5 mm le bu ayda üşürüm diye düşünürken yazdıkların cesaret verdi.
bu arada elbiseyi yeni aldım çok iyi bir kampanya var özelden adresi yazıyorum büyük ihtimalle duymuşsundur,lazım olabilir.
LeVrEkCi yazdı:valla bir plan var pazartesiye,eger aksilik olamazsa kısa bir dalış yapabilirim aslında 5 mm le bu ayda üşürüm diye düşünürken yazdıkların cesaret verdi.
bu arada elbiseyi yeni aldım çok iyi bir kampanya var özelden adresi yazıyorum büyük ihtimalle duymuşsundur,lazım olabilir.
Banada öğretirseniz kampanyayı atarsan sevinirim
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
[quote=LeVrEkCi]benim elbise 5 mm hıdır cesaret edemiyorum.
nihat hiç alakası yok tek sorun sudan çıkınca seri şekilde giyinirsen hiç sorun yok ilk önce kafayı koruyucan hemen şapkayı takıcan yazın 3 saat kalırsan şimdi 2 saat kalırsın su soğuduğu zaman görüş çok güzel ve balık bol ben bu işe başladığımdan beri olta aklıma gelmiyor
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:valla bir plan var pazartesiye,eger aksilik olamazsa kısa bir dalış yapabilirim aslında 5 mm le bu ayda üşürüm diye düşünürken yazdıkların cesaret verdi.
Nihatcım fotolar harika teşekkürler
5mm ile dalış bu havalarda biraz ince gelebilir
Tavsiyem içine ince bir eşofman gibi birşeyle takviye yapmandır
Rahatlığı fark edeceksin emin ol ciğerine kuvvet başarılar...