Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kamil ILIPINAR yazdı:bir gün bende realden çipura alıp resim çekilecem başka çaresi kalmadı ne yapim deniz bana ben denize yabancıyım
kamil abi bu kadar büyüğünü ankarada bulamayız gibime geliyor.Olsa olsa bir tanesi ile çektirip photoshopta biraz büyütürüz.alması parayla büyütmesi bedeva.
Levrekci yazdı:Kamil ILIPINAR yazdı:bir gün bende realden çipura alıp resim çekilecem başka çaresi kalmadı ne yapim deniz bana ben denize yabancıyım
kamil abi sen çok yaşa sabah sabah güldürdün beni bugün stresli bigün yaşıyorum kaprisli sosyete müşterilerden sıkıntı çekiyorum ugraş dur valla saolasın sen çok yaşa bu arada lüferleri nasıl gönderecegimi yazmadın hala abi aliço sende yardımcı olursun belki ankaraya neyle nasıl lüfer gönderilir yaww daha önce bizim tayfa rizeye göndermişti ama özel arabayla sabah donmuş balıkları köpüge koyup akşama daha erimeden ulaşmıştı akşamada yemişlerdi maksat kamil abime kendi tuttugum lüferlerden tattırabilmek bi yardım lütfen
ya nihat kardeş ankaraya bir türlü gönderemedin gitti şu lüferimi desem lüferlerimi .Kışta geldi arabada falan kokmaz sen gönderiver.hem hemen gönder mesajı gören ortak olacak .kamil abiye kala kala kuyruğu kalacak.baksana şimdiden 2 ortak oldu.
biri kamil abi
bil bakalım diğeri kim.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tamam ilker gönder adresi gönderiyim lüferleri ne yapıım boşuna balıkçı olmadık gönderecegiz de bende sizden yayın isticem haberiniz olsun hemde büyük 1 metreliklerinden

))))
Levrekci yazdı:tamam ilker gönder adresi gönderiyim lüferleri ne yapıım boşuna balıkçı olmadık gönderecegiz de bende sizden yayın isticem haberiniz olsun hemde büyük 1 metreliklerinden
))))
nihat kardeş o büyüklükte yayını asıl biz neyle gönderecez.Otobüsten bir koltuk alırız.paşa paşa oturturuz.Mavine deriz.bi zahmet otogarda karşılayacaklar.hatta derizde klimalarda açık olsun.sıcaktan sıkılır .
Yorumları: 6
Konuları: 1
Yorumları: 6
Konuları: 1
MERHABA HERKESE Öncelikle bende yeni gönül veren biriyim. Bugün (17.07.2007) arkadaşım arabasına binip gümüldüre gittik. Bir başka dostumu buldum hem balıktan anlar hemde o çevreyi iyi bilir. Girdik bir av malzemesi satan bi yere dedik bize ikitane misina çipura tutacağız bunlara ait kurşun sanırım 25 gr dı. Ve birazda iğne aldık. 16 tanede silüne aldık umarım doğru telafus etmişimdir. 3 arkadaş indik sahile ben hayatımda misinayı elime almış değildim. Sağolsun arkadaşım silüneleri nasıl keseceğiz nasıl oltaya takacağız öğretti. sonrasında sallayıp denize atmak kaldı. tabi bir iki deneme sonunda attım denize aman tanrım hemen sudan tepkiler geldi. Elimdeki misinadan hissediyordum bir balık tıklıyordu. O sevinçle çekmeye başladım çektim çektim bir baktım ki boş. EE sandımki hemen atınca tutuluyo balık. Balık tutamadan eve döndük ama o balığın yemi kaçırması bile heyecanlandırdı beni. Artık hafta sonları balıktayım illaki öğreneceğim. Herkese kolay gelsin.
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
eline sağlık süper balıklar yakalamışsın
Yorumları: 53
Konuları: 10
Aramıza hoşgeldın arkadasım.Cok güzel balıklar devamını bekleriz. Bu sene daha sadece 1 tane lidaki çekmek nasip oldu inşaallah bize de denk gelirler dörtgözle bekliyorum açıkçası
Yorumları: 53
Konuları: 10
güven35 yazdı:MERHABA HERKESE Öncelikle bende yeni gönül veren biriyim. Bugün (17.07.2007) arkadaşım arabasına binip gümüldüre gittik. Bir başka dostumu buldum hem balıktan anlar hemde o çevreyi iyi bilir. Girdik bir av malzemesi satan bi yere dedik bize ikitane misina çipura tutacağız bunlara ait kurşun sanırım 25 gr dı. Ve birazda iğne aldık. 16 tanede silüne aldık umarım doğru telafus etmişimdir. 3 arkadaş indik sahile ben hayatımda misinayı elime almış değildim. Sağolsun arkadaşım silüneleri nasıl keseceğiz nasıl oltaya takacağız öğretti. sonrasında sallayıp denize atmak kaldı. tabi bir iki deneme sonunda attım denize aman tanrım hemen sudan tepkiler geldi. Elimdeki misinadan hissediyordum bir balık tıklıyordu. O sevinçle çekmeye başladım çektim çektim bir baktım ki boş. EE sandımki hemen atınca tutuluyo balık. Balık tutamadan eve döndük ama o balığın yemi kaçırması bile heyecanlandırdı beni. Artık hafta sonları balıktayım illaki öğreneceğim. Herkese kolay gelsin.
Aramıza Hoşgeldin arkadaşım deniz ve balıga 1 kere gönül verdin mi kopamıyorsun 16 senedir avlanıyorum hanım artık balık kelimesinden bile bıktı düşün gerisini, 14.08.2007 salı günü konaga gittim sırf ne var diye saat 19:00 dan 22:30 a kadar hiç bir şey yakalayamadım (20-25 tane isparoz harici ; onları geriye atıyorum çünki) ama yine de mutluyum çünki deniz ve balığı sonsuz seviyorum
Yorumları: 165
Konuları: 12
gerçekten güzel balıklar tebrik ederim. inşallah daha bolbol tutar burda resimlerini sergilersin.

bol avlar..