Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kardeşlerimle avlarımız
orhanekmekci yazdı:Unutmadığınız kadar varmış Cahit bey.Bereketli avlarınızın devamına inşallahAlkisRastgele.

Teşekkürler ediyorum Orhan Bey.Daha irileri size nasip olsun.Sağlıcakla kalın.
Bul
yycolak yazdı:Akşamdan beri fotolar açılmıyordu.Daha yeni görebildim Cahit Abicim.Onlar nasıl balık be abi.Kim kimi yer belli olmaz.Maşallah.Her zaman aynı hatta daha büyükleri olsun.Ellerine sağlık.Alkis

Sevgili Yalçın,

Sitede problem var galiba.Raporum iki kez çıkmış.Sadece raporumun adını değiştirmiştim ama olmamış,iki rapor birlikte çıkmış..Neyse sağlık olsun.Arkadaşlarımız ilgileceklerdir.Bu paşalar Kuzey Egenin çeşitli yörelerinde At-çek ile alındı.İnanılmaz heyecanlar yaşadığım anılarımın küçük bir parçası bunlar.Allahım sana da nasip etsin.
Bul
cahit abi sabah sabahgözlerim bayram etti,eh bizimde unutamayacağımız resimler arasına girmiş oldu bu balıklar.
inşallah daha büyük trofelere Alkis
Bul
Cahit abi maşallah ellerine sağlık. Alkis Oldukça iriymiş nasipler Alkis Saygılar, selamlar İstanbul'a.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
LeVrEkCi yazdı:cahit abi sabah sabahgözlerim bayram etti,eh bizimde unutamayacağımız resimler arasına girmiş oldu bu balıklar.
inşallah daha büyük trofelere Alkis

Sevgili Nihat,

Hepimize daha büyük trofeler nasip olsun.Herkes bu müthiş heyecanı bizim gibi yaşasın.Seninde avların daim olsun.Sağlıcakla kal..
Bul
Atakan_YeniFoca yazdı:Cahit abi maşallah ellerine sağlık. Alkis Oldukça iriymiş nasipler Alkis Saygılar, selamlar İstanbul'a.

Teşekkürler ediyorum sevgili Atakan.İzmire kucak dolusu sevgiler...
Bul
realdeath yazdı:Cahit abi tebriklerAlkisson fotoya bakınca aklıma değişik birşey geldi, hani NBA de her yıl şampiyon olan takımın koçuna şampiyonluk yüzüğü verirler,Los Angels Lakers'ın koçunun parmaklarında yüzükleri takacak yer kalmamıştı,Happyişte eyle abiSeerf

Sevgili Ömer,,

Beni çok güldürdün.Allah'ta seni güldürsün.Teşekkürler ediyorum.HappyAlkis
Bul
abi ellerinize sağlık bereketli av yapmışsınız küpelerde çok yakışmış afiyet plsun rast gele.AlkisSeerf
not: yem ve takım hakkında bilgi verirsen seviniriz.
Bul
cahit abi seyrine doyum olmaz bu resimlerin hele böyle güzel avları yaşamak ne güzel bir duygudur inşallah bizlerde nasip olur emeğinize sağlık rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Cahit abi, bunlar çok harika av resimleriAlkis.hepsinin birbirinden değerli anıları olan bu avları paylaştığınz için teşekkürler.
daha nice iyi avlarınız olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,080 08-05-2011, 18:54
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi