Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istenbul turu.
her şey çok güzel harika.. ozanıda gördük sen hiç resim çekinmedinmi sedatım.. kurtlarda kırkayak gibi onlarla balık tuttunuzmu? harikasınız ne diyeyeyimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Oh be ne güzel, mis gibi deniz havası almışsınızAlkis. Kıskanmıyorum desem yeridir çünki kafamı kaşıyacak vaktim yok az önce işten geldim ne haldeyim anla işte Rolleyes.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
araphüso26 yazdı:her şey çok güzel harika.. ozanıda gördük sen hiç resim çekinmedinmi sedatım.. kurtlarda kırkayak gibi onlarla balık tuttunuzmu? harikasınız ne diyeyeyimAlkis
benim resimlerim ozanda kaldı hüseyin abi.
ozan o kurtları kadıkoyden çıkarıp kurt olmayan bir yere saldı ordada üresin diyeSiyirdimşaka şaka kurtla deneme yapma şansımız olmadı istedigimiz balık yoktu merada hüseyin abi.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:benim resimlerim ozanda kaldı hüseyin abi.
ozan o kurtları kadıkoyden çıkarıp kurt olmayan bir yere saldı ordada üresin diyeSiyirdimşaka şaka kurtla deneme yapma şansımız olmadı istedigimiz balık yoktu merada hüseyin abi.
heheeeheh iyi yapmış ozan bizde yaparız onu fakat daha hiç aşı tutturamadık..istediğiniz balık olmasada muhabbet olmuşWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Oh be ne güzel, mis gibi deniz havası almışsınızAlkis. Kıskanmıyorum desem yeridir çünki kafamı kaşıyacak vaktim yok az önce işten geldim ne haldeyim anla işte Rolleyes.
valla serkan fazla deniz havasıda sıkıyo bagzen balık yok nasıl bir deniz tahmin et millet minacık balıkları kovalarına atmışlar bide utanmadan resim bile çekiyolardı umarım en kısa zamanda başlar balık aldıgımız deniz havası yine kar oldu.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
bu turların birinde inşallah alacaksın o levreği sedat gerisini zaten sen yazmışsın şenlik olacak eminim paylaşım için teşekkürler ozanada selamlar.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
şu turunuza birde levrek kıstırsanız tam olacak..
size benden bir tüyo sahilden kumluk kesimler güzel kalkan balığı yapıyor,hafta sonu yalovada doktorlarla vatos aldık 1 gün önce,bizim gittigimiz gün öğleden sonra ve 1 gün sonra güzel kalkan balıkları alınmış 1 taneside 5 kg lukmuş.
bu sadece orası için değil kumburgaz taraları ve karadeniz içinde geçerli bilginize kardeşlerim GulumseSeerf
Bul
bahriyeli yazdı:bu turların birinde inşallah alacaksın o levreği sedat gerisini zaten sen yazmışsın şenlik olacak eminim paylaşım için teşekkürler ozanada selamlar.Gulumse
inşallah ismail abim allah soyletti senı umarım en kısa zaman da olur.Gulumse
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
LeVrEkCi yazdı:şu turunuza birde levrek kıstırsanız tam olacak..
size benden bir tüyo sahilden kumluk kesimler güzel kalkan balığı yapıyor,hafta sonu yalovada doktorlarla vatos aldık 1 gün önce,bizim gittigimiz gün öğleden sonra ve 1 gün sonra güzel kalkan balıkları alınmış 1 taneside 5 kg lukmuş.
bu sadece orası için değil kumburgaz taraları ve karadeniz içinde geçerli bilginize kardeşlerim GulumseSeerf
nihat abi ozanın kalkan merası var orayı denemek lazım .
levrek senın orda kısmet olcak bana ruyamda oyle gordum .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Bul
Tropheus yazdı:nihat abi ozanın kalkan merası var orayı denemek lazım .
levrek senın orda kısmet olcak bana ruyamda oyle gordum .
inşallah hemşom nisanda yaparız bi tur inşallah.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi