Yorumları: 15,531
Konuları: 117
her şey çok güzel harika.. ozanıda gördük sen hiç resim çekinmedinmi sedatım.. kurtlarda kırkayak gibi onlarla balık tuttunuzmu? harikasınız ne diyeyeyim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Oh be ne güzel, mis gibi deniz havası almışsınız

. Kıskanmıyorum desem yeridir çünki kafamı kaşıyacak vaktim yok az önce işten geldim ne haldeyim anla işte

.
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
araphüso26 yazdı:her şey çok güzel harika.. ozanıda gördük sen hiç resim çekinmedinmi sedatım.. kurtlarda kırkayak gibi onlarla balık tuttunuzmu? harikasınız ne diyeyeyim
benim resimlerim ozanda kaldı hüseyin abi.
ozan o kurtları kadıkoyden çıkarıp kurt olmayan bir yere saldı ordada üresin diye

şaka şaka kurtla deneme yapma şansımız olmadı istedigimiz balık yoktu merada hüseyin abi.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Tropheus yazdı:benim resimlerim ozanda kaldı hüseyin abi.
ozan o kurtları kadıkoyden çıkarıp kurt olmayan bir yere saldı ordada üresin diye
şaka şaka kurtla deneme yapma şansımız olmadı istedigimiz balık yoktu merada hüseyin abi.
heheeeheh iyi yapmış ozan bizde yaparız onu fakat daha hiç aşı tutturamadık..istediğiniz balık olmasada muhabbet olmuş
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
MaVrUşGiL yazdı:Oh be ne güzel, mis gibi deniz havası almışsınız
. Kıskanmıyorum desem yeridir çünki kafamı kaşıyacak vaktim yok az önce işten geldim ne haldeyim anla işte
.
valla serkan fazla deniz havasıda sıkıyo bagzen balık yok nasıl bir deniz tahmin et millet minacık balıkları kovalarına atmışlar bide utanmadan resim bile çekiyolardı umarım en kısa zamanda başlar balık aldıgımız deniz havası yine kar oldu.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
bu turların birinde inşallah alacaksın o levreği sedat gerisini zaten sen yazmışsın şenlik olacak eminim paylaşım için teşekkürler ozanada selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
şu turunuza birde levrek kıstırsanız tam olacak..
size benden bir tüyo sahilden kumluk kesimler güzel kalkan balığı yapıyor,hafta sonu yalovada doktorlarla vatos aldık 1 gün önce,bizim gittigimiz gün öğleden sonra ve 1 gün sonra güzel kalkan balıkları alınmış 1 taneside 5 kg lukmuş.
bu sadece orası için değil kumburgaz taraları ve karadeniz içinde geçerli bilginize kardeşlerim

bahriyeli yazdı:bu turların birinde inşallah alacaksın o levreği sedat gerisini zaten sen yazmışsın şenlik olacak eminim paylaşım için teşekkürler ozanada selamlar.
inşallah ismail abim allah soyletti senı umarım en kısa zaman da olur.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
LeVrEkCi yazdı:şu turunuza birde levrek kıstırsanız tam olacak..
size benden bir tüyo sahilden kumluk kesimler güzel kalkan balığı yapıyor,hafta sonu yalovada doktorlarla vatos aldık 1 gün önce,bizim gittigimiz gün öğleden sonra ve 1 gün sonra güzel kalkan balıkları alınmış 1 taneside 5 kg lukmuş.
bu sadece orası için değil kumburgaz taraları ve karadeniz içinde geçerli bilginize kardeşlerim 

nihat abi ozanın kalkan merası var orayı denemek lazım .
levrek senın orda kısmet olcak bana ruyamda oyle gordum .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Tropheus yazdı:nihat abi ozanın kalkan merası var orayı denemek lazım .
levrek senın orda kısmet olcak bana ruyamda oyle gordum .
inşallah hemşom nisanda yaparız bi tur inşallah.