Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tahsin den 4/4 lük levrek
tahsin abi evden bagzen nete giremiyom o yuzden atlamışım ben bu paşayı kusuruma bakma abicim .
inanki kiminin ruyalarını kımınınde oltalarını şenledirecek cinsten bir balık tutmuşsun elıne saglık abım harıka balık bu tur raporlar gordukce izmire gelmeyi sabırsızlıkla bekler oluyorum saygılar abi.
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
maşallah koç olmuş bu tahsin eline emeğine sağlık afiyet olsun rastgele.AlkisSeerf
yalçın olsaydı kuzu n..... gelirdi.SiyirdimSiyirdimHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:maşallah koç olmuş bu tahsin eline emeğine sağlık afiyet olsun rastgele.AlkisSeerf
yalçın olsaydı kuzu n..... gelirdi.SiyirdimSiyirdimHehe
sağol fikocum.teşekkürler doğum gününüde tekrar kutlarım.nice mutlu senelerin olsun.
yalçın gelseydi gene yıldırım fırtına ,sağanak yağmur.Hehe.
şaka şaka allah inandırsın geç saat olmasaydı onu almayı düşündüm.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Tahsin abi balığn maşallahı var çok güzel..
güzel olan sensin ruşan. teşekkür ederim.
Tropheus yazdı:tahsin abi evden bagzen nete giremiyom o yuzden atlamışım ben bu paşayı kusuruma bakma abicim .
inanki kiminin ruyalarını kımınınde oltalarını şenledirecek cinsten bir balık tutmuşsun elıne saglık abım harıka balık bu tur raporlar gordukce izmire gelmeyi sabırsızlıkla bekler oluyorum saygılar abi.
AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
atladığın bir şey yok.sedat raporu bu gün yazdım.sen izmir ede gelirsen görüşürüz.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
jr doktor yazdı:abi tebrikler güzel balık.
çok teşekkür ederim şafak.sağolasın.
Albatros-gr yazdı:Tahsin 4/4 luk balik..Alkis
baliga yakisir 4/4 lukte bir anlatim..Alkis
okurken bizlerede avi yasattigina tesekkurler..
cok guzel bir levrek..afiyet olsunSeerf
sabaha karsi levregin tam avlandigi saat....tabii Tahsin`indeSiyirdim
artik ,guzel bir yemeginide yaprsin...yakisir sekilde..
veya yapilmistir...
bir dahakine insallah daha da buyugu olur..
rastgele
teşekkür ederim faruk abi.
yemek işine beni karıştırma.
bu sene hedef 5+kg.Bobo
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Dört dörtlük bir dosta yaraşan bir balık. Senin bu balığı yakalaman en az senin kadar beni de mutlu etti. Yaklaşık bir yıldır şöyle gönlüne göre bir trofe arıyordun. Ayrıca bana uğrayıp duygularını paylaştığın için teşekkürler Tahsin abim. Levrek avcılığındaki ustalığını bir kez daha gösterdin tebriklerAlkis0,22mm el oltası ile bu paşayı çekmek her yiğidin harcı değil. Bunu en iyi anlayanlardan biriyimdirWink
Raporun için ayrıca teşekkürler(hikayesiyle, boyuyla, kilosuyla) , ellerine sağlık.
Tebrikler...AlkisSeerf

Not: Bana geldiğindeki fotoları da ilave edeyim;
her şey için teşekkür ederim.tabii ki çektiğin fotolar içinde teşekkürler.
seninde misinaları 0,26-0,24 yavaş yavaş düşürmenin zamanı geliyor.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisTebrikler Tahsin Kardeş.4x4+ 4x4 lük bir balık yakalamışsın.inşallah 4x4 lük arkadaşlarla da afiyetle yersin.paylaşımın için teşekkürler.AlkisAlkisSeerf
ah be hayrettin abim sende 4x4 lüksün.bende sana teşekkür ederim.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsin abi ellerine sağlık, 0.22 lik misinayı ustalıkla çeken o ellerine sağlık,,AlkisSeerfsüper bir av yapmışsın,levo çok yakışıklıafiyetler olsun abiSeerfAlkis
Bul
realdeath yazdı:Tahsin abi ellerine sağlık, 0.22 lik misinayı ustalıkla çeken o ellerine sağlık,,AlkisSeerfsüper bir av yapmışsın,levo çok yakışıklıafiyetler olsun abiSeerfAlkis
teşekkürler ömer sağol.
sen erkencisin.bu gün gece yarısını zor görürsün.Bobobu gece siteye nöbetçi bakalım.Bobo
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
abi tükkandayım, buradanda bağlanıyorum her gün saat 4 ten sonra 11 e kadar sitedeyim, sitenin online rekoru bende aslındaHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,881 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,548 29-12-2016, 08:49
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,392 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Levrek Mudanyadan mudanya 20 2,357 06-03-2016, 22:38
Son Yorum: tahsinmersin
  4,2,2016 tahsinm.Fırtınanın kucağından aldığım levrek. tahsinmersin 19 1,916 17-02-2016, 21:57
Son Yorum: gobekbalığı
  Atcekte saniye saniye levrek avim iyi seyirler SpinAvcısı 18 3,117 15-01-2016, 08:45
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,406 15-01-2016, 08:42
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,656 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,131 09-10-2015, 22:51
Son Yorum: turna
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,616 09-10-2015, 22:40
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi