Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BÜYÜK ALTAYLI ve SALİH REİS
salih verdiğin link açılmıyor .
Bul
Salih kardeşime buradan tekrar teşekkürler. Merayı tanımadığım için nereleri ne zaman ve hangi yöntemlerle av verir bilemiyorduk. Dediği gibi öylesine güzel yerleri taradık ki av vermemesi olanaksız. Bunda en büyük etken suların kaçmış ve ayran gibi olmasıydı. Yoksa insanların fazla bulaşmadığı o yerler Levrek ve Sinavrit için bulunmaz avlaklar. Eğer tekrar kısmet olur ve sular iyi olursa çok ciddi balıkla döneceğimizi sanıyorum. Tabiiki bazı denemeleri mutlaka yapmak kaydıyla. Bu arada çok keyifli bir gün yaşadığımı yinelemem lazım. Kaç insan bizim ortamımızı yaşayabiliyor. Denizin üstünde olmak, martılarla, balıklarla yeşillenip süslenmekSeerf Haksızmıyım kaç insana nasip oluyor. Yakalamış olduğum Levreği yaşamlarının büyük çoğunluğunuAlkisÖZBEK'te yaşayan dünya tatlıları Salih Kaptanın Anne ve babasına süslenme ricasıyla bıraktım. Salih buradan anne ve babaya çok çok selam çay, kurabiye ve Kudret Narı için teşekkürlerimi iletiver.Alkis
Bul
Ercan kaptan,Salih reisle beraber hafta sonu keyfini denizin üstünde geçirdiniz ne mutlu sizeSeerflevrekte günün bonusu olmuşAlkisafiyetler olsun.
Bornova - izmir
Bul
ooo günün güzel geçtiği ve hatta güzelin üstünde geçtiği belli SeerfAlkis bereketli avlarınız olsun ercan abi madem sen salih i bırakma tak peşine yada takıl sizden süper raporlar çıkar AffetBoboSeerfarada bi kaç karede yeşillenmiş halinizden resimler yollayın çaktırmadan Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
orhanekmekci yazdı:Ercan kaptan,Salih reisle beraber hafta sonu keyfini denizin üstünde geçirdiniz ne mutlu sizeSeerflevrekte günün bonusu olmuşAlkisafiyetler olsun.
Orhan kaptan gerçekten de tam bir bonus idi. Kiloya yakın olması günü kurtarmadı ama teselli oldu
Bul
yalova tatar yazdı:ooo günün güzel geçtiği ve hatta güzelin üstünde geçtiği belli SeerfAlkis bereketli avlarınız olsun ercan abi madem sen salih i bırakma tak peşine yada takıl sizden süper raporlar çıkar AffetBoboSeerfarada bi kaç karede yeşillenmiş halinizden resimler yollayın çaktırmadan Seerf
Tatar Salih'le tekrar çıkmayı ben de isterim ancak zamanımızı iyi ayarlamak lazım. Ben hafta sonlarına kapanmaya başladım bakalım nasıl olucak. Dediğin fotolardan da olması lazım Sanırım Salih onları da ekleyecektir. Tam bir büyüğü boğduk.Seerf Maşallah
Bul
bereketli olsun kısmet bu kadarmış yinede keyif yapılmış devamı daha güzel olur inşallah rastgele selamlar.AlkisSeerfSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ercan abim ve Salih abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız inşallah devamı daha da bereketli olur. maşallah Ercan abim orada da hedef balığı paşayı yakalamışsın helal olsun saygılarımı sunarım.76Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Ercan abim ve Salih abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız inşallah devamı daha da bereketli olur. maşallah Ercan abim orada da hedef balığı paşayı yakalamışsın helal olsun saygılarımı sunarım.76Alkis
Eren sağolasın kardeşim. Gerçekten de mera çok çok güzel ama suların kaçak olması beklentimizi engelledi. Orhan kaptanın dediği gibi kiloya yakın bonus aldık. İnşallah 3 üstüyle tanışırız.Seerf
Bul
ALTAYLI yazdı:. Bu arada çok keyifli bir gün yaşadığımı yinelemem lazım. Kaç insan bizim ortamımızı yaşayabiliyor. Denizin üstünde olmak, martılarla, balıklarla yeşillenip süslenmekSeerf Haksızmıyım kaç insana nasip oluyor.
Ercan abi bu cümleyi tam yerinde kullanmışsınAlkisbazen düşünüyorum..çok şükretmemiz gerek.. abi sağ elimiz olmasa, tek ayağımız olmasa ,göremesek...bu güzellikleri bu heyecanları yaşayamayacaktık..biz bu halimizle bir çok şeyi yapabiliyorken varsın kiloluk levrekler ,lüferler tutamayalık..ha tutarsakta bu bonus olur ..
geçirdiğiniz bu güzel zaman için Salih Reis ve seni tebrik ederim Ercan abi..afiyet olsunAlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  E son ve en büyük trofemi sizlerle aylaşmak istedim sevgili deniz dostları efsane 25 4,541 30-09-2012, 23:49
Son Yorum: makineci
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 4,001 05-06-2012, 14:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  Altaylı Ercan Çeker MERCAN ALTAYLI 70 6,516 27-04-2012, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  ANTALYA'da Sırtı ALTAYLI 3-12 ALTAYLI 65 6,655 08-12-2011, 11:03
Son Yorum: yycolak
  Cesit var,buyuk yok Albatros-gr 32 5,921 22-07-2009, 12:09
Son Yorum: naxos 5
  rekorumu kirdim yakaladigim en buyuk deniz alasi baris_tutuk 22 4,179 16-09-2007, 21:09
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi