Yorumları: 16,711
Konuları: 238
salih verdiğin link açılmıyor .
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Salih kardeşime buradan tekrar teşekkürler. Merayı tanımadığım için nereleri ne zaman ve hangi yöntemlerle av verir bilemiyorduk. Dediği gibi öylesine güzel yerleri taradık ki av vermemesi olanaksız. Bunda en büyük etken
suların kaçmış ve
ayran gibi olmasıydı. Yoksa insanların fazla bulaşmadığı o yerler Levrek ve Sinavrit için bulunmaz avlaklar. Eğer tekrar kısmet olur ve sular iyi olursa çok ciddi balıkla döneceğimizi sanıyorum. Tabiiki bazı denemeleri mutlaka yapmak kaydıyla. Bu arada çok keyifli bir gün yaşadığımı yinelemem lazım. Kaç insan bizim ortamımızı yaşayabiliyor. Denizin üstünde olmak, martılarla, balıklarla yeşillenip süslenmek

Haksızmıyım kaç insana nasip oluyor. Yakalamış olduğum Levreği yaşamlarının büyük çoğunluğunu

ÖZBEK'te yaşayan dünya tatlıları Salih Kaptanın Anne ve babasına süslenme ricasıyla bıraktım. Salih buradan anne ve babaya çok çok selam çay, kurabiye ve Kudret Narı için teşekkürlerimi iletiver.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Ercan kaptan,Salih reisle beraber hafta sonu keyfini denizin üstünde geçirdiniz ne mutlu size

levrekte günün bonusu olmuş

afiyetler olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
orhanekmekci yazdı:Ercan kaptan,Salih reisle beraber hafta sonu keyfini denizin üstünde geçirdiniz ne mutlu size
levrekte günün bonusu olmuş
afiyetler olsun.
Orhan kaptan gerçekten de tam bir bonus idi. Kiloya yakın olması günü kurtarmadı ama teselli oldu
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Ercan abim ve Salih abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız inşallah devamı daha da bereketli olur. maşallah Ercan abim orada da hedef balığı paşayı yakalamışsın helal olsun saygılarımı sunarım.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
ALTAYLI yazdı:. Bu arada çok keyifli bir gün yaşadığımı yinelemem lazım. Kaç insan bizim ortamımızı yaşayabiliyor. Denizin üstünde olmak, martılarla, balıklarla yeşillenip süslenmek
Haksızmıyım kaç insana nasip oluyor.
Ercan abi bu cümleyi tam yerinde kullanmışsın

bazen düşünüyorum..çok şükretmemiz gerek.. abi sağ elimiz olmasa, tek ayağımız olmasa ,göremesek...bu güzellikleri bu heyecanları yaşayamayacaktık..biz bu halimizle bir çok şeyi yapabiliyorken varsın kiloluk levrekler ,lüferler tutamayalık..ha tutarsakta bu bonus olur ..
geçirdiğiniz bu güzel zaman için Salih Reis ve seni tebrik ederim Ercan abi..afiyet olsun