Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Istanbul Boğazında Sardalya bereketi
mariner8 yazdı:Tebrikler Cahit bey ,Alkis güzel av olmuş , sardalya tutmak için fotolardan gördüğüm kadar galiba çapari kullanıyorsunuz , bereketli ve afiyet olsun Seerf

Teşekkürler Ahmet Bey.Evet yeşil,simli 15 iğneli çapari kullandım.Aslında pek ayırt ettiği de yok.Balık o kadar bol ki.Sağlıcakla kalın.
Bul
BALIK and OZAN yazdı:cahit abi maşallahın var güzel irilerden seçmişsin balıkları,bende geçen hafta baya bir yakaladım.lezzetine gelirsek yenmeyecek gibi değil ço güzel...bu arada 1 ve 2. resimde arka pllanda stemiz üyelerinden erol abi( fotokopici) oltayı saraken gözüküyor biraz geride beyaz şapkalı şişman...saygılar..rastgele cahit abi.

Ozan,Sardalya bıraktığın gibi bütün hızıyla devam ediyor.İğnelerden balık ayıklamaktan bir ara yoruldum.Tavası güzel oldu.Erol Beyi tanımadığım için görüşemedik.Sağlıcakla kal..
Bul
aralara hamside karışmış..sardalya tavasını bende çok severim afiyet olsun cahit abiBoboAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler Cahit bey güzel av olmuş. afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
tebrikler abi afiyet olsun güzel av olmuş devamına rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
araphüso26 yazdı:aralara hamside karışmış..sardalya tavasını bende çok severim afiyet olsun cahit abiBoboAlkis

Tava muhteşemdi Hüseyin.Lezzetini mevsimi olmadığı halde, bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim.
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Cahit bey güzel av olmuş. afiyet olsun

Teşekkürler ediyorum.Sağolun..
Bul
bahriyeli yazdı:tebrikler abi afiyet olsun güzel av olmuş devamına rastgeleAlkisSeerfAlkis

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağol.
Bul
Bereketli olsun Cahit bey,sardalya aslında sonbaharda gerçek tadını bulur ama bunlar da güzeldi diyorsunuz afiyet olsun.Yağsız dönemlerinde asma yaprağına sararak yapılan tavası da nefis olur..

Not:
Fotoların boyutları çok yüksek ortalama 950kb.Yüklemek zaman almıştır umarım.Bu boyutlardaki fotolar sizlere yükleme zorluğu çıkardığı gibi izleyenler için de sayfanın açılması uzun sürmekte.Fotolarınızı forumumuza direk olarak ta yükleyebilirsiniz ayrıca ''Image shack'' gibi harici servislere gerek duymazsınız.Verdiğim linkler yardımcı olacaktır umarım..
Rastgele..
Foruma fotoğraf eklemek :

Resim küçültmek :
Bul
abi yan yana balık tutmuşuzda haberimiz yok. balıklara diyecek yok valla.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir İstanbul Levreği Cahit Acun 47 6,394 16-11-2011, 00:40
Son Yorum: Cahit Acun
  Sardalya'lar,İstavritler ve Boğaz'ın güzelliği Cahit Acun 32 6,025 10-05-2011, 09:02
  Sardalya ziyafeti Cahit Acun 27 4,265 20-05-2010, 22:39

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi