Yorumları: 1,808
Konuları: 99
mariner8 yazdı:Tebrikler Cahit bey ,
güzel av olmuş , sardalya tutmak için fotolardan gördüğüm kadar galiba çapari kullanıyorsunuz , bereketli ve afiyet olsun 
Teşekkürler Ahmet Bey.Evet yeşil,simli 15 iğneli çapari kullandım.Aslında pek ayırt ettiği de yok.Balık o kadar bol ki.Sağlıcakla kalın.
BALIK and OZAN yazdı:cahit abi maşallahın var güzel irilerden seçmişsin balıkları,bende geçen hafta baya bir yakaladım.lezzetine gelirsek yenmeyecek gibi değil ço güzel...bu arada 1 ve 2. resimde arka pllanda stemiz üyelerinden erol abi( fotokopici) oltayı saraken gözüküyor biraz geride beyaz şapkalı şişman...saygılar..rastgele cahit abi.
Ozan,Sardalya bıraktığın gibi bütün hızıyla devam ediyor.İğnelerden balık ayıklamaktan bir ara yoruldum.Tavası güzel oldu.Erol Beyi tanımadığım için görüşemedik.Sağlıcakla kal..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
aralara hamside karışmış..sardalya tavasını bende çok severim afiyet olsun cahit abi

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Tebrikler Cahit bey güzel av olmuş. afiyet olsun
Sazanları özledim...
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
araphüso26 yazdı:aralara hamside karışmış..sardalya tavasını bende çok severim afiyet olsun cahit abi

Tava muhteşemdi Hüseyin.Lezzetini mevsimi olmadığı halde, bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim.
rusan yazdı:Tebrikler Cahit bey güzel av olmuş. afiyet olsun
Teşekkürler ediyorum.Sağolun..
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bereketli olsun Cahit bey,sardalya aslında sonbaharda gerçek tadını bulur ama bunlar da güzeldi diyorsunuz afiyet olsun.Yağsız dönemlerinde asma yaprağına sararak yapılan tavası da nefis olur..
Not:
Fotoların boyutları çok yüksek ortalama 950kb.Yüklemek zaman almıştır umarım.Bu boyutlardaki fotolar sizlere yükleme zorluğu çıkardığı gibi izleyenler için de sayfanın açılması uzun sürmekte.Fotolarınızı forumumuza direk olarak ta yükleyebilirsiniz ayrıca ''Image shack'' gibi harici servislere gerek duymazsınız.Verdiğim linkler yardımcı olacaktır umarım..
Rastgele..
Foruma fotoğraf eklemek :
Resim küçültmek :
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
abi yan yana balık tutmuşuzda haberimiz yok. balıklara diyecek yok valla.