Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Cahit Acun yazdı:Sevgili Nihat,Niyazi kardeşimi bugün tanıdım.İyi kide tanıdım.Beraber avlandık.Pek öyle ahım-şahım balık yoktu ama sohbetimiz güzeldi.Ona söz verdim."Bugün yayınlayacağım bir raporum var.O raporuma bugünkü resimleride koyacağım" dedim.Çok kalender ve efendi bir kardeşim.Birgün Kuleli'ye gel.Çok sevinirim.
aradım konuştum niyazi abiyle oda çok memnun olmuş,niyazi abinin muhabbetine doyum olmaz raporlarındaki inceliğede doyum olmaz onun yazdığı satırları hepimiz özledik,
acil görüşeceğiz kendisiyle en yakın zamanda.kuleliye müsait zamanımda gelirim sizinle tanışmak elinizi sıkmak isterim,sarıyere yolunuz düşerse bende beklerim.
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Tropheus yazdı:canım cekti valla olsada yesek şimdi of of .
abi guzel goruntulere tesekurler.
bu arada kuleli hala bitmedimi baya oldu tadılata baslayalı.
Sevgili Sedat,bende teşekkürler ediyorum.Kuleli'de tadilat bütün hızıyla sürüyor.İnşallah yakında biter.
LeVrEkCi yazdı:harika resimler cahit abi bakmasına doyulmuyor,
levreklerden göze hoş gelen resimler gönderesin inşallah 
Yüce Allahım sesini duysun.Bu sene hazırlıklarım tamam.Dört dörtlük karşılayacağım Levrek'leri.Kısmet olursa harika resimlerle süslerim siteyi.
LeVrEkCi yazdı:aradım konuştum niyazi abiyle oda çok memnun olmuş,niyazi abinin muhabbetine doyum olmaz raporlarındaki inceliğede doyum olmaz onun yazdığı satırları hepimiz özledik,
acil görüşeceğiz kendisiyle en yakın zamanda.kuleliye müsait zamanımda gelirim sizinle tanışmak elinizi sıkmak isterim,sarıyere yolunuz düşerse bende beklerim.
Nihat,gece Lüfer avlarım başlayacak.Kaşık ve rapala.Devamlı yoklamadayım ama henüz bir sonuç alamadım.Ama yakındır diyorum.Gece avlarımız başladığında gelirsin.Tabii ki müsait olursan.Sevinirim.Seni tanımaktan mutluluk duyarım.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
cahit abi niyazi dost canlısı hoş sohbet adam gibi adamdır..sağolsun bu sıralarda siteye takılmasa bile her zaman gönlümüzde..balıklara gelince yine tavalıklar çıkmış maşallah boş yok gibi afiyet olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Çok guzel goruntuler bereketlı ve afıyet olsun
Sazanları özledim...