Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sardalya ziyafeti
Cahit Acun yazdı:Sevgili Nihat,Niyazi kardeşimi bugün tanıdım.İyi kide tanıdım.Beraber avlandık.Pek öyle ahım-şahım balık yoktu ama sohbetimiz güzeldi.Ona söz verdim."Bugün yayınlayacağım bir raporum var.O raporuma bugünkü resimleride koyacağım" dedim.Çok kalender ve efendi bir kardeşim.Birgün Kuleli'ye gel.Çok sevinirim.
aradım konuştum niyazi abiyle oda çok memnun olmuş,niyazi abinin muhabbetine doyum olmaz raporlarındaki inceliğede doyum olmaz onun yazdığı satırları hepimiz özledik,
acil görüşeceğiz kendisiyle en yakın zamanda.kuleliye müsait zamanımda gelirim sizinle tanışmak elinizi sıkmak isterim,sarıyere yolunuz düşerse bende beklerim.
Bul
Tropheus yazdı:canım cekti valla olsada yesek şimdi of of .
abi guzel goruntulere tesekurler.
bu arada kuleli hala bitmedimi baya oldu tadılata baslayalı.

Sevgili Sedat,bende teşekkürler ediyorum.Kuleli'de tadilat bütün hızıyla sürüyor.İnşallah yakında biter.
Bul
LeVrEkCi yazdı:harika resimler cahit abi bakmasına doyulmuyor,
levreklerden göze hoş gelen resimler gönderesin inşallah Gulumse

Yüce Allahım sesini duysun.Bu sene hazırlıklarım tamam.Dört dörtlük karşılayacağım Levrek'leri.Kısmet olursa harika resimlerle süslerim siteyi.
Bul
LeVrEkCi yazdı:aradım konuştum niyazi abiyle oda çok memnun olmuş,niyazi abinin muhabbetine doyum olmaz raporlarındaki inceliğede doyum olmaz onun yazdığı satırları hepimiz özledik,
acil görüşeceğiz kendisiyle en yakın zamanda.kuleliye müsait zamanımda gelirim sizinle tanışmak elinizi sıkmak isterim,sarıyere yolunuz düşerse bende beklerim.

Nihat,gece Lüfer avlarım başlayacak.Kaşık ve rapala.Devamlı yoklamadayım ama henüz bir sonuç alamadım.Ama yakındır diyorum.Gece avlarımız başladığında gelirsin.Tabii ki müsait olursan.Sevinirim.Seni tanımaktan mutluluk duyarım.
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkiscahit bey yapmayın böyle.valla çankırı dan çıkıp gelesim var.ama deniz balığından pek anlamam.turan köy org.da ilk tragonu ben yakaladım.millet "aman ellemeeee"diye bağırdı.illa yanımda sizin gibi bir usta ile avlanmak isterim.AlkisAlkisSeerf

Kardeşim,yolun buralara düşerse başım üstüne.Balıktan anlamana da gerek yok.Böyle tatlı dilli ol, bana yeter.Bana insan lazım,dost lazım.Başkaca bir şeye gerek yok.Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal..
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkiscahit bey yapmayın böyle.valla çankırı dan çıkıp gelesim var.ama deniz balığından pek anlamam.turan köy org.da ilk tragonu ben yakaladım.millet "aman ellemeeee"diye bağırdı.illa yanımda sizin gibi bir usta ile avlanmak isterim.AlkisAlkisSeerf
bizler yetmedik tabi ustama bak alındım şimdi yakaladığım yerde ısırırım ama Gulumse,
bana yanaş balık tut dedim yanaştın tuttun yalanmı ustam Seerf
Bul
bereketli olsun cahit abi sardalyalar çiçek gibi maşallah niyaziyi görmekte çok hoş oldu sayanizde. balık çiçek ve şiirsel anlatımıyla raporlarını özledik buradan çok selamlar niyaziyede.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun cahit abi sardalyalar çiçek gibi maşallah niyaziyi görmekte çok hoş oldu sayanizde. balık çiçek ve şiirsel anlatımıyla raporlarını özledik buradan çok selamlar niyaziyede.AlkisSeerfAlkis

Niyazi kardeşimi bugün Kuleli'de tanıdım.Çok güzel yürekli bir kardeşim.İnşallah daha sık görüşürüz.Sardalyalar oldukça lezzetli.Balık yokluğunda av hasretimizi de gideriyor.Lezzetiylede damak tadımıza hitap ediyor.Sağlıcakla kal..
Bul
cahit abi niyazi dost canlısı hoş sohbet adam gibi adamdır..sağolsun bu sıralarda siteye takılmasa bile her zaman gönlümüzde..balıklara gelince yine tavalıklar çıkmış maşallah boş yok gibi afiyet olsunAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Çok guzel goruntuler bereketlı ve afıyet olsun
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sardalya'lar,İstavritler ve Boğaz'ın güzelliği Cahit Acun 32 6,072 10-05-2011, 09:02
Son Yorum: Cahit Acun
  Istanbul Boğazında Sardalya bereketi Cahit Acun 37 7,051 20-05-2010, 22:41
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: