Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayırlı olsun
SinekOltasi yazdı:valla 35-40 cm den biraz daha azdı yani 20 cm civarı ama büyüktüler yine Smile Big Grin kadıköy eminönü vapur iskelesinin ordaki çay bahçesinin yanında tuttum. sonra iskele görevlisi gemi gidince gördü "galhın la doparlanın burda balıh yasssah!" dedi.. kalktık geldik bizde ama yakın bölgelerde olacak organizasyonlara katılırım bak. takım yapmam yemden anlamam. oltamı hazırlarsınız atar çekerim Big Grin
böylemi dedi nasıl tercüme ettin Siyirdim
tamam yakında var organizasyon sen gel olta ben hazırlar atarım sen tutarsın Seerf
Bul
Şifreni unutuncaya kadar hoşgeldin BurhanSeerfBesten için teşekkürlerAlkis
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:böylemi dedi nasıl tercüme ettin Siyirdim
tamam yakında var organizasyon sen gel olta ben hazırlar atarım sen tutarsın Seerf

tam olarak öyle dedi Siyirdim meali : "Arkadaşlar burada balık tutmak tehlikeli ve yasaktır."
ama yurdum insanı işte Big Grin tamam nerde organizasyon abi ? bende geliyim.

orhanekmekci yazdı:Şifreni unutuncaya kadar hoşgeldin BurhanSeerfBesten için teşekkürlerAlkis

hoş bulduk orhan abi teşekkür ederim Smile inşallah unutmam Smile
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
hayat her şeye muktedir. denizkenarındaki rüzgar , şarkıdaki gibi kah poyraz kah lodos kah günbatısı nereye sürüklerse oraya.zamanında derlerdi ya askerden gelmişsin esas askerlik şimdi diye öyle bir mücadele işte neye karşı beli olmayan her neyse hoş geldin tekrar..
Bul
fotokopici yazdı:hayat her şeye muktedir. denizkenarındaki rüzgar , şarkıdaki gibi kah poyraz kah lodos kah günbatısı nereye sürüklerse oraya.zamanında derlerdi ya askerden gelmişsin esas askerlik şimdi diye öyle bir mücadele işte neye karşı beli olmayan her neyse hoş geldin tekrar..

eyvallah abicim bu ne güzel yorum böyle duygulandırdın beni. Smile hoş bulduk güzel abim sağ olasın.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
Hoşgeldin Seerf

Umarım bu sefer şifreyi kaybetmezsin.Siyirdim
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
SinekOltasi yazdı:valla 35-40 cm den biraz daha azdı yani 20 cm civarı ama büyüktüler yine Smile Big Grin kadıköy eminönü vapur iskelesinin ordaki çay bahçesinin yanında tuttum. sonra iskele görevlisi gemi gidince gördü "galhın la doparlanın burda balıh yasssah!" dedi.. kalktık geldik bizde ama yakın bölgelerde olacak organizasyonlara katılırım bak. takım yapmam yemden anlamam. oltamı hazırlarsınız atar çekerim Big Grin

Burhan abi hoş gelmişsin bende yeni balıkçıyım ama. Senden daha büyük balıkçıyım. Yaş 48-182 boy-103.5 kiloluk.Siyirdimhatta 36.5 santimlik Kefal yakalamışlığım bile var. Büyüyünce daha büyük balıkçı olacağım.
"galhın la doparlanın burda balıh yasssah!" Diyenlerden Bursa Burgaz limanında da var. SnifsinfSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Burhan kardeşim tekrar aramıza hoşgeldin Seerf
Bul
Vaaaay Burhancım seni burada görmek çok güzel.Şifreni koluna dövme yaptır.Asla unutmazsın.Hoş sohpetini özlemiştik.Umarım katılımın sürekli olur kardeşim.Özletme kendini.Alkis76Gulumse
Bul
Burhan tekrar hoş geldin, artık inşallah unutmassın şifreni..
NoT: Şifreni unutsanda bizleri unutma..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hayırlı olsun HK-18 20 2,424 22-06-2016, 03:09
Son Yorum: Lapsetur
  geçmiş olsun yalçın çolak.. bucalıfikret 14 2,301 25-08-2015, 10:40
Son Yorum: Hamido
  Geçmiş olsun Yalova Tatar HAŞİM77 19 2,519 20-08-2015, 22:17
Son Yorum: turna
  Geçmiş olsun HAŞİM77 18 2,452 11-04-2015, 17:05
Son Yorum: doktor
  Geçmiş olsun Murat (Yakomoz) HAŞİM77 20 2,902 24-12-2014, 19:28
Son Yorum: YaKaMoZ