Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ödülü kazanmak istemezmisiniz ?
Fikret abi ben biliyorum.Bobo
Ama yalnızca Yalçın abinin kulağına söylerimSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bucalıfikret yazdı:muratım fark etmez deniz veya çiftlik yeterki çupra olsun yalçın için.Siyirdim
hayir Fikret deniz olacak..
ister ligdaya yakin olsun
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Fikret abi ben biliyorum.Bobo
Ama yalnızca Yalçın abinin kulağına söylerimSiyirdim

bil bilmesine yeterki söyle nerden tutulur diyeSiyirdim
Bul
ustam61 yazdı:Snifsinfyalçınım sen bakma fiko ya çık gel çankırı ya ayın 15 inden sonra beraber çıkarız balığa.o ne ya el kadar balık tutana ödülmüşNayirolamaz.adam gibi yayın tut sen bırak çiprayı miprayı.Hehe
görende her gün yayın tuttun sanacak Siyirdim
Bul
valla yalçın abi ben marmaradan çupra tutacam haberin olsun biran önce kır şu şeytanın bacağını Seerf
Bul
ustam61 yazdı:Snifsinfyalçınım sen bakma fiko ya çık gel çankırı ya ayın 15 inden sonra beraber çıkarız balığa.o ne ya el kadar balık tutana ödülmüşNayirolamaz.adam gibi yayın tut sen bırak çiprayı miprayı.Hehe

yok ustam 25 senedir tutamıyor inat mutlaka kravat yapacam diyor.Siyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:hayir Fikret deniz olacak..
ister ligdaya yakin olsun

faruk zaten çiflik çuprasını yalçın kabuletmez deniz olacak.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:bil bilmesine yeterki söyle nerden tutulur diyeSiyirdim

Abi senin gibi bir çupra ustası varken sıra bize gelmez yaHappy
Sen neden söylemiyorsun...Siyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Normal koşullarda ve trofe sayılacak balık olmadımı bu sevda bitmez bu saatten sonra.
Ah Fikocum ah.Ne durumlara düşürdün beni.Tüm balıkçı alemine kapaze olduk sayende.Helal valla.
Kim bilir kaç kişi halimize gülüyordur şimdi.Yaktın beni.Teşekkür ederim.
Başka düşüncelerin ve marifetlerinde varsa onlarıda yaz bari.Hepsi birden dökülsün ortaya.
Sedat neredesin kardeşim.Benden sora sıra sanada gelecek.
Bul
bucalıfikret yazdı:muratım fark etmez deniz veya çiftlik yeterki çupra olsun yalçın için.Siyirdim
Fikret abi hatlar karıştı, Ömer benSiyirdim fark etmez diyorsan marketlerde de var ama biraz ölü gibi bakıyorlar,oltanın ucuna iliştiriverir biri dalıp ,olay tamamdırSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi