13-06-2010, 00:22
Porsukta aynalı olması çok güzel haber arap
Hakan foto paylaşımın için teşekkürler

Bornova - izmir
porsuk çayındançok güzel görüntüler
|
13-06-2010, 00:22
Porsukta aynalı olması çok güzel haber arap
![]() ![]()
Bornova - izmir
13-06-2010, 02:15
Vallaha balık olması nehrin oldukça iyi durumda olduğunu gösteriyor . Görüntüler için teşekkürler
![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
13-06-2010, 11:05
hüseyin abi çok güzel bir haber gerçekten,demekki porsuk tam anlamıyla temizlenmeye başlamış.gerçektende balığı rahat bırakırlarsa süper balık yapar orası.ne kadar özlemişim memleketimi valla.hakan resimler için çok teşekkürler.
bende 10 yıldır hasretim memleketime.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
13-06-2010, 14:53
eskişehir tam bir avrupa şehri olma yolunda.porsuk un canlanması ve doğal yaşamın tekrar başlaması da güzel
13-06-2010, 17:10
Şehrin içinden çok güzel görüntüler Arap.
Umarım orada rahatça çoğalabilirler. Öredek yavrularına da iki foto ile poz verdirseydin ya ![]() Paylaşım için teşekkürler... ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
13-06-2010, 18:01
bir bozüyük'lü olarak porsuğun bu günlerinide görmek varmış yapanlar sağolsun
![]() ![]()
13-06-2010, 21:43
yalova tatar yazdı:tatarım ben olta atmam inan onları seyretmek ayrı bir güzellik fakat gece 22 den sonra kıyım yapıyorlar şerpa yazdı:bence bir sonraki org.eskişehirde olsun. ortada her yerden ulaşımı kolay.özlediysen gel kardeşim ![]() bucalıfikret yazdı:arabım eline sağlık güzel resim yakalamışın fakat resimde balık göremedimabi en son resime dikkatli bakarsan balığı fark edeceksin.. organizasyonu bekleme çık gel ![]() levend yazdı:Güzel foto yakalamışsın teşekkürler.Bu resimlerden sonra vah aynalının haline vah ki ne vah her halde yakaladılar gece ağ çekmişler diye duydum insanların yapılanlara saygısıda kalmadı neyse leventim hayırlısı olsun şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
13-06-2010, 21:46
orhanekmekci yazdı:Porsukta aynalı olması çok güzel haber arapbende sevindim babacım hayretle izledim inan thunderbolt yazdı:Vallaha balık olması nehrin oldukça iyi durumda olduğunu gösteriyor . Görüntüler için teşekkürlertemizlenmiş demekki bende beklemiyordum ördekler anne nerde yavrular orada bir an bile ayrılmıyorlardı peşinden ANTALYALI07 yazdı:hüseyin abi çok güzel bir haber gerçekten,demekki porsuk tam anlamıyla temizlenmeye başlamış.gerçektende balığı rahat bırakırlarsa süper balık yapar orası.ne kadar özlemişim memleketimi valla.hakan resimler için çok teşekkürler.çık gel artık çık gel aytek görüşelim efese yazdı:eskişehir tam bir avrupa şehri olma yolunda.porsuk un canlanması ve doğal yaşamın tekrar başlaması da güzelgerçekten güzel teşekkürler şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
13-06-2010, 21:48
Bahadır Sarıca yazdı:Şehrin içinden çok güzel görüntüler Arap.ben teşekkür ederim bahadır yanımda fotoğraf makinası yoktu aklımdan geçmedi değil..11-12 yumurtadan sadece 5 tanesi çıkmıştı drasty41 yazdı:bir bozüyük'lü olarak porsuğun bu günlerinide görmek varmış yapanlar sağolsuncidden sağolsunlar harika oldu bunlardan hariç tatlısu kefali kızılkanat binlerce var inanamazsınız görseniz şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
Atatürk olmasaydı
13-06-2010, 21:49
Hüseyin abi paylaşım için teşekkürler...Porsuktaki bu güzel görüntülerin inşallah artması bizleri daha da sevindirecektir. Beton blokların arasında korunmuş(korunmaya çalışan) bir yer olarak kalmalı...Porsuk nehrinde daha geçen ay içinde eski otogarın oradaki köprüye varmadan 50 metre geride (av malzemeleri satan yere yakın) birileri ağ atmış. ŞEHRİN göbeğindeki bir yere ağ germişler. Zabıta çağrıldı ve ağcılar ağın misinasını kesip o arada sıvışmışlar....
Belli aralıklarla porsuk nehrinde güzel şeyler yapılıyor ama önemli olan onu koruyabilmek... Gelecek nesillere içinde canlıların yaşadığı nehirler/göller bırakmalıyız. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Antalya da kaybolan çìften 15 dakìka sonra çekilen görüntüler | YaKaMoZ | 11 | 2,194 |
11-01-2012, 10:55 Son Yorum: yycolak |
|
Helal olsun, güzel haberler... | MaVrUşGiL | 14 | 3,066 |
11-02-2010, 20:48 Son Yorum: ufuktan26 |
|
işte buda yılın güzel haberi | LeVrEkCi | 12 | 2,893 |
30-03-2008, 00:42 Son Yorum: H.A.R.U.N |
|
Gırgır avından görüntüler | H.A.R.U.N | 45 | 7,205 |
08-09-2007, 21:57 Son Yorum: H.A.R.U.N |