Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
porsuk çayındançok güzel görüntüler
Porsukta aynalı olması çok güzel haber arapAlkisHakan foto paylaşımın için teşekkürlerAlkis
Bornova - izmir
Bul
Vallaha balık olması nehrin oldukça iyi durumda olduğunu gösteriyor . Görüntüler için teşekkürler Alkis Özellikle de yavru ördeklerin annelerinin hareketlerini ilk defa yapmaları çok komik görüntüler ortaya çıkardığı için seyrine doyulmaz Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
hüseyin abi çok güzel bir haber gerçekten,demekki porsuk tam anlamıyla temizlenmeye başlamış.gerçektende balığı rahat bırakırlarsa süper balık yapar orası.ne kadar özlemişim memleketimi valla.hakan resimler için çok teşekkürler.
bende 10 yıldır hasretim memleketime.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
eskişehir tam bir avrupa şehri olma yolunda.porsuk un canlanması ve doğal yaşamın tekrar başlaması da güzel
Bul
Şehrin içinden çok güzel görüntüler Arap.
Umarım orada rahatça çoğalabilirler. Öredek yavrularına da iki foto ile poz verdirseydin yaSiyirdim
Paylaşım için teşekkürler...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bir bozüyük'lü olarak porsuğun bu günlerinide görmek varmış yapanlar sağolsunAlkisAlkis
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
yalova tatar yazdı:Affetarabım ben orda olsam hemen olta atardım Bobo ördek yavrularını sen koruma altına al istersen Affet
tatarım ben olta atmam inan onları seyretmek ayrı bir güzellik fakat gece 22 den sonra kıyım yapıyorlar
şerpa yazdı:bence bir sonraki org.eskişehirde olsun. ortada her yerden ulaşımı kolay.
özledim memleketimi
özlediysen gel kardeşimSiyirdim
bucalıfikret yazdı:arabım eline sağlık güzel resim yakalamışın fakat resimde balık göremedim Siyirdim
afiyet olsun rast gele bencede org eskişehirde olsun.güzel yerleri görmüş oluruz.AlkisSeerf
abi en son resime dikkatli bakarsan balığı fark edeceksin.. organizasyonu bekleme çık gelWink

levend yazdı:Güzel foto yakalamışsın teşekkürler.Bu resimlerden sonra vah aynalının haline

vah ki ne vah her halde yakaladılar gece ağ çekmişler diye duydum insanların yapılanlara saygısıda kalmadı neyse leventim hayırlısı olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
orhanekmekci yazdı:Porsukta aynalı olması çok güzel haber arapAlkisHakan foto paylaşımın için teşekkürlerAlkis
bende sevindim babacım hayretle izledim inan
thunderbolt yazdı:Vallaha balık olması nehrin oldukça iyi durumda olduğunu gösteriyor . Görüntüler için teşekkürler Alkis Özellikle de yavru ördeklerin annelerinin hareketlerini ilk defa yapmaları çok komik görüntüler ortaya çıkardığı için seyrine doyulmaz Siyirdim
temizlenmiş demekki bende beklemiyordum ördekler anne nerde yavrular orada bir an bile ayrılmıyorlardı peşinden
ANTALYALI07 yazdı:hüseyin abi çok güzel bir haber gerçekten,demekki porsuk tam anlamıyla temizlenmeye başlamış.gerçektende balığı rahat bırakırlarsa süper balık yapar orası.ne kadar özlemişim memleketimi valla.hakan resimler için çok teşekkürler.
bende 10 yıldır hasretim memleketime.
çık gel artık çık gel aytek görüşelim
efese yazdı:eskişehir tam bir avrupa şehri olma yolunda.porsuk un canlanması ve doğal yaşamın tekrar başlaması da güzel
gerçekten güzel teşekkürler
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Şehrin içinden çok güzel görüntüler Arap.
Umarım orada rahatça çoğalabilirler. Öredek yavrularına da iki foto ile poz verdirseydin yaSiyirdim
Paylaşım için teşekkürler...Alkis
ben teşekkür ederim bahadır yanımda fotoğraf makinası yoktu aklımdan geçmedi değil..11-12 yumurtadan sadece 5 tanesi çıkmıştı
drasty41 yazdı:bir bozüyük'lü olarak porsuğun bu günlerinide görmek varmış yapanlar sağolsunAlkisAlkis
cidden sağolsunlar harika oldu bunlardan hariç tatlısu kefali kızılkanat binlerce var inanamazsınız görseniz
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Hüseyin abi paylaşım için teşekkürler...Porsuktaki bu güzel görüntülerin inşallah artması bizleri daha da sevindirecektir. Beton blokların arasında korunmuş(korunmaya çalışan) bir yer olarak kalmalı...Porsuk nehrinde daha geçen ay içinde eski otogarın oradaki köprüye varmadan 50 metre geride (av malzemeleri satan yere yakın) birileri ağ atmış. ŞEHRİN göbeğindeki bir yere ağ germişler. Zabıta çağrıldı ve ağcılar ağın misinasını kesip o arada sıvışmışlar....
Belli aralıklarla porsuk nehrinde güzel şeyler yapılıyor ama önemli olan onu koruyabilmek... Gelecek nesillere içinde canlıların yaşadığı nehirler/göller bırakmalıyız.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya da kaybolan çìften 15 dakìka sonra çekilen görüntüler YaKaMoZ 11 2,194 11-01-2012, 10:55
Son Yorum: yycolak
  Helal olsun, güzel haberler... MaVrUşGiL 14 3,066 11-02-2010, 20:48
Son Yorum: ufuktan26
  işte buda yılın güzel haberi LeVrEkCi 12 2,893 30-03-2008, 00:42
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Gırgır avından görüntüler H.A.R.U.N 45 7,205 08-09-2007, 21:57
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi