Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gırgır avından görüntüler
Arkadaşlar çapari işi kesmedi beni bende akşam gırgır avına katıldım sizlere biraz olsun tekneden görüntüler sunacağım

Tekne bu 55 mt
[attachment=9147]
Bul
harun sen niyeti bozmuşsun aman abicim yaww nereye dur etme eyleme..
bu makineler bu teknoloji balıgında bizimde işimiz çok zor insanlıgın işi zor daha dogrusu .
ki kaptan odasındaki radardı sonardı çeksen korkardık sanıyorum görünce
Bul
harun abi tekne resimleri bol bol vermişsinde.galiba balığı almadan dönmüşsünüz.balık yokmu.yoksa test sürüşüne mi çıktınız.
Bul
devamı
Bul
dur daha videolar var yüklüyorum

[youtube]6S-xDmvOyqM[/youtube]
Bul
bak korkmaya başladım bile çok ciddiyim ne bu yaww balık kovalamak için herşey var ve yakalamak için
Bul
Harun güzel resimler cekmışınde balıklar nerde onları göremedik
hacı orhanın balığı yoktu galiba akşam sonarda bir sey yazmıyordu gorduyum kadarı ile kızılda balık olması lazımdı iştavritler ....
Bul
malın iyisi diğer mesajlarda desene
Bul
Balıklar videoda yüklüyorum kanala kadar gittik balık durumu kesat çok kötü sular vardı yani sadece balığı bulmakla olmuyor sularında uygun olması lazımmış yoksa ağ çalışmazmış birtane büyük gırgıra kanalda yardım ettik ağının üzerinde kalmış sular bozmuş işini
Bul
LeVReKCi yazdı:bak korkmaya başladım bile çok ciddiyim ne bu yaww balık kovalamak için herşey var ve yakalamak için

Nihat kameram geniş açı çekemedi daha cihazların yarısı bu
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya da kaybolan çìften 15 dakìka sonra çekilen görüntüler YaKaMoZ 11 2,194 11-01-2012, 10:55
Son Yorum: yycolak
  porsuk çayındançok güzel görüntüler araphüso26 21 3,791 14-06-2010, 15:09
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Sezonun İlk Gırgır Balığı Boğaziçi 10 3,013 01-09-2007, 23:17
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi