Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi kefal yavrularıda iş yapar ,yanlız canlı kefali fazla hırpalamadan pullarını soyarsan daha parlak bir renk alır,ortamda bulunan kefallerden daha farklı bir balık haline gelir. buda levreği cezbeder bence.denemende yarar var bence.sana şimdiden rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yeterince cevap gelmiş sanki Nihatcım.Hemde en ustalardan.Biz burada iri levrek için sadece ispari kullanıyoruz.Yalnız bu ara denizde küçük balık çok.Belki levrek seçici olabilir.Buda sanırım deneme ile anlaşılır.Ne yem kullanırsan kullan en kocaman balıklar denk gelsin inşallah.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Sazan ve yayın avında bile canlı yem revaçtadır, karar sizlerin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
yycolak yazdı:Yeterince cevap gelmiş sanki Nihatcım.Hemde en ustalardan.Biz burada iri levrek için sadece ispari kullanıyoruz.Yalnız bu ara denizde küçük balık çok.Belki levrek seçici olabilir.Buda sanırım deneme ile anlaşılır.Ne yem kullanırsan kullan en kocaman balıklar denk gelsin inşallah.
Teşekkür ediyorum.
Sonuç olarak en irileri iri teke ile geldi. Tekedende ben korkuyorum yav

görüntüsü beni ürkütüyor.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
nihatkr yazdı:Teşekkür ediyorum.
Sonuç olarak en irileri iri teke ile geldi. Tekedende ben korkuyorum yav
görüntüsü beni ürkütüyor.
nihat zamanla alışırsın bende ilk zamanlar yengeci elime alamıyordum yanımda ufaklık yengeçlerle dans yapıyor ulendedim ufaklık kadar olamıyorsun sonra bir cesaret geldi alıştım artık rast gele resimleri bekliyoruz.
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
bucalıfikret yazdı:nihat zamanla alışırsın bende ilk zamanlar yengeci elime alamıyordum yanımda ufaklık yengeçlerle dans yapıyor ulendedim ufaklık kadar olamıyorsun sonra bir cesaret geldi alıştım artık rast gele resimleri bekliyoruz.
Valla ne bileyim abicim.
Yengeci falan tutarım. ama teke beni ürkütüyor.
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
nihatkr yazdı:Valla ne bileyim abicim.
Yengeci falan tutarım. ama teke beni ürkütüyor.
Aynı sendrom bendede vardı.Levrekci sağolsun balığa çıkardığında tekeye bi türlü dokunamıyorum.Adam tekeyi toplamış,tekneyle gelip iskelden almış,meraya götürmüş;tekeye dokunmamla zıpladığımı görünce yemide takmaya başlamış....Kendi kendime levrekci birdaha seni almaz dedim teke işini çöz.İlk tekeyi gözlerim kapalı taktıktan sonra alıştım meseleye genede teke elimde kıpırtadıkça bende fırtına kopuyo