Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Albatros-gr yazdı:Paylasim icin tesekkurler Ahmet abi..
bizde de bir sezon ,boyle olmustu..fakat biz (bir onceki konunda da yazdigim gibi)..sirti ile sadece 3-4 palamut tutabilmistik..
fakat daha onceki verdigin bilgiler dogrultusunda,bu defa isler insallah daha farkli olacak...
Sevgili Faruk...
İnşallah dediğin gibi olur..Bol balıklı haberlerini bekliyorum..Rastgelsin..
araphüso26 yazdı:biraz daha net olsa süper olackamış..yalnız daha önce açtığın konudada oynağı gösteren bir resim vardı yanılmıyorsam.videoyu sabırsızlıkla bekleyecğim abim
Sevgili Arap..
O kare başka bir oynaktan alınmadır..Ayrı makinalar ile çekilmişlerdir..Bunlar videodan alındığı için net değil..
Selamlar..
yycolak yazdı:Ustalar bu yıl palamutun bol olacağını söylüyorlar.Karadeniz,Marmara ve Çanakkalede başlamış.Bize kalmaz ama yinede güzel olacakmış.
Teşekkürler Ahmet Abicim.
İlgine teşekkürler Canım Kardeşim..
Selamlar..
orhanekmekci yazdı:Hele oynağın yakınındayken çıkan sesleri duymakta çok farklı oluyor
paylaşım için teşekkürler sevgili Ahmet.
Dostum Orhan..
Aynen söylediğin gibi..Olayı daha önce gören resimlere başka gözle bakıyor zaten..İlgine teşekkürler..
Sevgiler..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ah be ahmet abi bu olayı birçok kez yaşadım hele çinekop veya lüfer oynadı yaşadım ki küçük balıklar havada uçuşuyor lüfer havada kapıyor dehşet derecede heyecan verici bir o kadarda zevkli inanılmaz görüntüler çıkıyor meydana..
en son oynakta ozan ve doktor vardı benim merada lüferler istavritler sardalyalar havada uçuşuyordu ve o uçuşmaya yunus sürüsü yaklaşıyordu anlatılmaz bir olaydı.
videoyu merakla bekliyoruz rastgele
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Albatros-gr yazdı:Paylasim icin tesekkurler Ahmet abi..
bizde de bir sezon ,boyle olmustu..fakat biz (bir onceki konunda da yazdigim gibi)..sirti ile sadece 3-4 palamut tutabilmistik..
fakat daha onceki verdigin bilgiler dogrultusunda,bu defa isler insallah daha farkli olacak...
Bu sezonda palamutun bol olacağı söylentisi var ona göre tedbirli olun
LeVrEkCi yazdı:ah be ahmet abi bu olayı birçok kez yaşadım hele çinekop veya lüfer oynadı yaşadım ki küçük balıklar havada uçuşuyor lüfer havada kapıyor dehşet derecede heyecan verici bir o kadarda zevkli inanılmaz görüntüler çıkıyor meydana..
en son oynakta ozan ve doktor vardı benim merada lüferler istavritler sardalyalar havada uçuşuyordu ve o uçuşmaya yunus sürüsü yaklaşıyordu anlatılmaz bir olaydı.
videoyu merakla bekliyoruz rastgele 
Sevgili Nihat...
Ben dedim bu olayı daha önce gören analar bu güzelliği diye..

Sen de çok güzel tarif etmişsin..Hakikaten unutulmaz görüntüler..Çektiğim video harika ama daha format sorunları ile uğraşıyorum..Cd ye çektim göstermiyor..Bu gidişle LAKERDA Mehmet beye müracaat edeceğiz galiba..
Selamlar..
H.A.R.U.N yazdı:Bu sezonda palamutun bol olacağı söylentisi var ona göre tedbirli olun
Sevgili Harun..
Karadeniz suyu 1 eylül itibarı ile 28 derece idi..Yağmakta olan yağmur, suyu biraz soğutmazsa palamutu ancak rüyamızda görürüz..
Rastgelsin...
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Ahmet abicim geçtiğimiz yıl ava giderken bu muhteşemlikle karşılaştık, hemen sırtıları denize attık sürünün sürekli önünde çalıştık ama bir tane bile alamamış ve sinir olmuştuk. belki sizler gibi çapari ile çalışsaydık birseyler alabilirdik
resimler için teşekkürler.
rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Salih Reis yazdı:Ahmet abicim geçtiğimiz yıl ava giderken bu muhteşemlikle karşılaştık, hemen sırtıları denize attık sürünün sürekli önünde çalıştık ama bir tane bile alamamış ve sinir olmuştuk. belki sizler gibi çapari ile çalışsaydık birseyler alabilirdik 
resimler için teşekkürler.
rastgele
Sevgili Salih..
Bu tür avcılıkta burada bahsetmediğimiz bir çok önemli ince ayrıntı vardır..Birincisi palamutun neye saldırdığını bilmektir.İkincisi motor ile oynağa giriş şeklinizdir.Hatta pervanenin kanat açısının dahi bu avda önemi vardır..
Yani konu oldukça geniş bir konudur..
Selamlar..