Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İşte Palamutun Dansı...
Albatros-gr yazdı:Paylasim icin tesekkurler Ahmet abi..
bizde de bir sezon ,boyle olmustu..fakat biz (bir onceki konunda da yazdigim gibi)..sirti ile sadece 3-4 palamut tutabilmistik..
fakat daha onceki verdigin bilgiler dogrultusunda,bu defa isler insallah daha farkli olacak...

Sevgili Faruk...

İnşallah dediğin gibi olur..Bol balıklı haberlerini bekliyorum..Rastgelsin..
Bul
araphüso26 yazdı:biraz daha net olsa süper olackamış..yalnız daha önce açtığın konudada oynağı gösteren bir resim vardı yanılmıyorsam.videoyu sabırsızlıkla bekleyecğim abimAlkis

Sevgili Arap..

O kare başka bir oynaktan alınmadır..Ayrı makinalar ile çekilmişlerdir..Bunlar videodan alındığı için net değil..

Selamlar..
Bul
yycolak yazdı:Ustalar bu yıl palamutun bol olacağını söylüyorlar.Karadeniz,Marmara ve Çanakkalede başlamış.Bize kalmaz ama yinede güzel olacakmış.
Teşekkürler Ahmet Abicim.76
İlgine teşekkürler Canım Kardeşim..

Selamlar..
Bul
orhanekmekci yazdı:Hele oynağın yakınındayken çıkan sesleri duymakta çok farklı oluyorGulumsepaylaşım için teşekkürler sevgili Ahmet.

Dostum Orhan..

Aynen söylediğin gibi..Olayı daha önce gören resimlere başka gözle bakıyor zaten..İlgine teşekkürler..

Sevgiler..
Bul
ah be ahmet abi bu olayı birçok kez yaşadım hele çinekop veya lüfer oynadı yaşadım ki küçük balıklar havada uçuşuyor lüfer havada kapıyor dehşet derecede heyecan verici bir o kadarda zevkli inanılmaz görüntüler çıkıyor meydana..
en son oynakta ozan ve doktor vardı benim merada lüferler istavritler sardalyalar havada uçuşuyordu ve o uçuşmaya yunus sürüsü yaklaşıyordu anlatılmaz bir olaydı.
videoyu merakla bekliyoruz rastgele Gulumse
Bul
Albatros-gr yazdı:Paylasim icin tesekkurler Ahmet abi..
bizde de bir sezon ,boyle olmustu..fakat biz (bir onceki konunda da yazdigim gibi)..sirti ile sadece 3-4 palamut tutabilmistik..
fakat daha onceki verdigin bilgiler dogrultusunda,bu defa isler insallah daha farkli olacak...
Bu sezonda palamutun bol olacağı söylentisi var ona göre tedbirli olun
Bul
LeVrEkCi yazdı:ah be ahmet abi bu olayı birçok kez yaşadım hele çinekop veya lüfer oynadı yaşadım ki küçük balıklar havada uçuşuyor lüfer havada kapıyor dehşet derecede heyecan verici bir o kadarda zevkli inanılmaz görüntüler çıkıyor meydana..
en son oynakta ozan ve doktor vardı benim merada lüferler istavritler sardalyalar havada uçuşuyordu ve o uçuşmaya yunus sürüsü yaklaşıyordu anlatılmaz bir olaydı.
videoyu merakla bekliyoruz rastgele Gulumse

Sevgili Nihat...

Ben dedim bu olayı daha önce gören analar bu güzelliği diye..AlkisSen de çok güzel tarif etmişsin..Hakikaten unutulmaz görüntüler..Çektiğim video harika ama daha format sorunları ile uğraşıyorum..Cd ye çektim göstermiyor..Bu gidişle LAKERDA Mehmet beye müracaat edeceğiz galiba..

Selamlar..
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bu sezonda palamutun bol olacağı söylentisi var ona göre tedbirli olun

Sevgili Harun..

Karadeniz suyu 1 eylül itibarı ile 28 derece idi..Yağmakta olan yağmur, suyu biraz soğutmazsa palamutu ancak rüyamızda görürüz..

Rastgelsin...
Bul
Ahmet abicim geçtiğimiz yıl ava giderken bu muhteşemlikle karşılaştık, hemen sırtıları denize attık sürünün sürekli önünde çalıştık ama bir tane bile alamamış ve sinir olmuştuk. belki sizler gibi çapari ile çalışsaydık birseyler alabilirdik Sad

resimler için teşekkürler.Alkis

rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Ahmet abicim geçtiğimiz yıl ava giderken bu muhteşemlikle karşılaştık, hemen sırtıları denize attık sürünün sürekli önünde çalıştık ama bir tane bile alamamış ve sinir olmuştuk. belki sizler gibi çapari ile çalışsaydık birseyler alabilirdik Sad

resimler için teşekkürler.Alkis

rastgele

Sevgili Salih..

Bu tür avcılıkta burada bahsetmediğimiz bir çok önemli ince ayrıntı vardır..Birincisi palamutun neye saldırdığını bilmektir.İkincisi motor ile oynağa giriş şeklinizdir.Hatta pervanenin kanat açısının dahi bu avda önemi vardır..
Yani konu oldukça geniş bir konudur..

Selamlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İŞte hepİmİzİ bİr organİzasyonda bİrleŞtİrdİm hehe... alperburdur 104 12,191 26-10-2010, 23:16
Son Yorum: alperburdur
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,668 01-01-2009, 19:45
Son Yorum: efese
  bunlar balık işte yıldırıms74 8 2,469 05-07-2007, 11:06
Son Yorum: Lapsetur
  işte de ben ve balıkcı kızım BalıkcıSerdar 5 1,701 26-04-2007, 13:55
Son Yorum: SerenaY66
  işte benim haytam.. kaya 10 2,564 07-03-2007, 23:36
Son Yorum: turna
  İŞTE SARIGÖZ.... lüferci1907 7 2,796 23-08-2006, 19:18
Son Yorum: canakkaleli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: