Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buluşma
aygroup yazdı:Sevgili Kamil..

Geleceğinden haberim olsaydı ben bile bu gün gelebilirdim..Neyse..Bir dahaki sefere inşallah..

ahmet abi inan çok mutlu olurdum olmazsa birdahaki sefere ben gelirim benim için problem yokHappy nede olsa gezginciyiz 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bucalıfikret yazdı:arkadaşlar muhabbetiniz daim olsun gezginci izmire gel diyeceğim fakat senede 2.3 izmirdesin org görüşmek üzere.AlkisAlkisAlkis

haftaya oradayımne kaldı şunun şurasında Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Albatros-gr yazdı:Kamil,guzel bulusmalar olmus..Alkismuhabbetiniz daim olsun..Seerf
insan pembe foto makinasi Siyirdimile bir -kac fotograf ceker .....yani

akrabam inan makineyi getirdim ama tek kare çekmedende geri dönüyor garibim Baby buluşmalar ani olunca böyle oldu bidahaki sefere artık napalım76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:akrabam inan makineyi getirdim ama tek kare çekmedende geri dönüyor garibim Baby buluşmalar ani olunca böyle oldu bidahaki sefere artık napalım76
tmm anladim da..o makinayi neden getirdin ..onu anlamadimSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tmm anladim da..o makinayi neden getirdin ..onu anlamadimSiyirdimHappy

inan bende anlamadım Happy bir tek mehmet abinin telde resim çekildik hepsiciği o işte
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ben sağlam bir tavla partisi vereceğim haftaya sonuçları kamil abi ve ustam anlatırlar izmire gelince,sonuçları kartlara yazıp izmire göndereceğim SmileWink
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben sağlam bir tavla partisi vereceğim haftaya sonuçları kamil abi ve ustam anlatırlar izmire gelince,sonuçları kartlara yazıp izmire göndereceğim SmileWink
Yavv şerbetli itiraf etmiş telefonlar kurtardı diyeHappyArdı arkası kesilmeyen telefonlardan skordanda öptü beni şerbetliSeerfTabelacı Happy
Bul
ustam61 yazdı:Alkishah be üstadım bende istambulda kayboldun sandımdı.iyiki öğrenmişsin galata köprüsünü,adam unkapanı köprüsünün de hatırını bir sorardı.Nihatla telefonda görüştük "aman kamil e sahip olun oralarda kaybolmasın" demiştim.demekki yalnız bırakmadılar. arkadaşlara bende teşekkür ederim bunun için.Siyirdim
HadiordanNihat ım sana gelince atacağım zara ,oynayacağım oyuna karışırsan kavga ederiz haberin ola.çankırı dan kalkıp ist. a kavga etmeye gelmeyelim.(tabii nasip olurda gelirsek)Hehe
Usta ne işsin sen yaaaaHappyHappy
Bul
Hayrettin abi gel izmirede bir tavla dersi alayım senden SmileHappy
Bul
SiyirdimHappyHappyHappyHappyHappyHappySeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  antalyadaki ilk buluşma RIFAT YAMAN 6 1,827 17-01-2007, 17:36
Son Yorum: harslan1978

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi