Yorumları: 1,081
Konuları: 43
maceratorr yazdı:işi bilenlerle birlikte olmak güzel 
hepinize teşekkür ediyorum,her gün denenecek yeni şeyler öğreniyorum.sağolun.
serbest dalış ve zıpkın avı mükemmel bir avcılık ama kuralları ve limitleri bilmek lazım güzelliği kadar tehlikeside var ama kurallara ve limitlere uyulduğu zaman müthiş bir olay.
Dalış Eğitmeni
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Önce güvenlik....
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Rıfat kardeşim cam buğulanması sorunu hiç bitmez.. yeni maskelerde daha çok olur..fabrikadan ilk çıktığında maske camında çok ince bir tabaka yağ olur o yağın kaybolması 3-4 hafta sürer..3-4 hafta suya girmeden 5-6 saat önce MENTOLSÜZ diş macununu cama sür. Suya girerken güzelce yıka. maskeyi takmadan sıcak olan yüzünüde deniz suyuyla yıkayıp ısısını düşür. taktıktan sonra burnundan gözlüğe hava vermemeye çalış. buğulanmayı minumuma indireceksin.. tamamen çözümü ise benim 5 yıldır kullandığın cressi mağazalarının sattığı gözlük buğu spreyi..15 lira veriyorsun suya girmeden iki fısfıs tamamen bütün dalış rahat ediyorsun.(1 sprey her hafta dalsan sana 2 yıl gidiyor) kazasız dal sağlıcakla..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 360
Konuları: 4
Rıfat Barış'ın söylediği gibi en temizi Cressi'nin buğu giderici spreyi. Ben de 2 yıldır kullanıyorum çok rahatım. Ama mutlaka yeni aldığın maskeyi diş macunu operasyonundan geçir. Ayrıca maske lastiklerini asla sıkma önemli olan maskenin lastikleri takmadan yüzümüze tam oturarak yapışması. Ama buğu spreyini mutlaka almanı tavsiye ederim. Keyifli & güvenli dalışlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Atakan_YeniFoca yazdı:Rıfat Barış'ın söylediği gibi en temizi Cressi'nin buğu giderici spreyi. Ben de 2 yıldır kullanıyorum çok rahatım. Ama mutlaka yeni aldığın maskeyi diş macunu operasyonundan geçir. Ayrıca maske lastiklerini asla sıkma önemli olan maskenin lastikleri takmadan yüzümüze tam oturarak yapışması. Ama buğu spreyini mutlaka almanı tavsiye ederim. Keyifli & güvenli dalışlar.
Atakan kardeşim evelki gece saat 2 civarlarında Yalçın abinin dükkanda kulaklarını çınlattık..
bucalı yazdı:Atakan kardeşim evelki gece saat 2 civarlarında Yalçın abinin dükkanda kulaklarını çınlattık..
Eyvallah Allah razı olsun aga

Ben grip durumlarından geceleri kıpırdayamadım evden dışarı ama önümüzdeki hafta içi ayarlıcam bir gün. Görüşelim aga. Özelden telefonumu da yolluyorum sana. Saygılar selamlar
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Atakan_YeniFoca yazdı:Eyvallah Allah razı olsun aga
Ben grip durumlarından geceleri kıpırdayamadım evden dışarı ama önümüzdeki hafta içi ayarlıcam bir gün. Görüşelim aga. Özelden telefonumu da yolluyorum sana. Saygılar selamlar
Eyvallah kardeşim görüşelim bigün..beraber dalalım..
06-01-2011, 12:09
(Son Düzenleme: 07-01-2011, 11:53, Düzenleyen: Kamil ILIPINAR.)
bucalı yazdı:Eyvallah kardeşim görüşelim bigün..beraber dalalım..
Özel mesaj kutusu mesaj almıyor sanırım dolu
0530 441 90 xx numaram,
atakancetinbilek@hotmail.fr
Aga sen de yolla numaranla emailini haberleşelim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Yorumları: 134
Konuları: 6
Bir elmayı ortadan 2 ye böl elmayla camı sil buğulanmıyor ben öyle yapıyorum
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
HIDIR yazdı:aslında maske camına tükürmek ve bunu cama iyicine yaymak en etkili çözüm fakat hep unutulan detay maske camına kuru iken tükürük uygulamak ve bir defa deniz suyu ile çalkalamak ayrıca maske kayışlarının hiç bir zaman sıkı olmaması gerek kayışın tek görevi maskeyi yüzde tutmak maske seçerkende kayışları takmadan maskeyi yüzünüze oturtun burundan vakum yapıp aşağı doğru bakıp kafanızı hızla sağa sola sallayın yüzden kayma yapmıyorsa yüze uygundur.
Abi gayet güzel açıklamışsın...