Anket tekne organizasyonu
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
ailelerle olsun
30.00%
3 30.00%
ailelerle olmasın yalnız olsun.
70.00%
7 70.00%
Toplam: 10 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
***oylama***
murki yazdı:%99 katılacağım diyorsunda geri nasıl dönecen düşündün mü?Seerf
Gebzeye kadar kolay abiSiyirdimHappyHappyHappyama çevre yolunu normal vatandaşa sormak şartıylaSmile..şaka bir yana zamanı geldiğinde bakacağız artık abi,org. başlangıç ve bitiş saati belli eder herşeyi..şimdilik sadece katılmanın derdindeyizSeerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Gebzeye kadar kolay abiSiyirdimHappyHappyHappyama çevre yolunu normal vatandaşa sormak şartıylaSmile..şaka bir yana zamanı geldiğinde bakacağız artık abi,org. başlangıç ve bitiş saati belli eder herşeyi..şimdilik sadece katılmanın derdindeyizSeerf
Evet aynen bende o normal vatandaşa sormak şartıyla diye düşünmüştüm.Seerf
Bul
Anladığım kadar şehir dışı katılım çok olacak onlar için zor olabilir karar hakkını şehir dışından katılacaklara vermeli?Benim fikrim o yönde..
Bul
Hayırlı olsun arkadaşlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
ist org güzel oluyor çalgılı sazlı sözlü hayırlısı olsun resimleri ve videoları unutmayın bizleri düşünün .AlkisSeerf
Bul
ustam61 yazdı:AlkisKatılacak tüm arkadaşlara şimdiden rastgele.bol eğlenceler.AlkisSeerf
Kambersiz düğün olmaz gel de ben seni bırakırım gizli gölünün kenarınaSeerf
Bul
Hayırlı ve kazasız olsun inşallah.AlkisAffet
Bul
bucalıfikret yazdı:ist org güzel oluyor çalgılı sazlı sözlü hayırlısı olsun resimleri ve videoları unutmayın bizleri düşünün .AlkisSeerf

haydi bizde gidelim şekerim.Wink
Bul
ınsallah kazasız belasız hayırlısıyla bereketlı olur Alkis
Bul
Katılacak olanlara şimdiden kolay gelsin, Kazasız belasız geçer inşallah..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: