Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gazete üstü levrekler
abı bunların hepsını bugun mu tuttun?
Bul
ustam rasimler herşeyi anlatıyor buyur buda kanıtı.AlkisSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bucalıfikret yazdı:ustam rasimler herşeyi anlatıyor buyur buda kanıtı.AlkisSeerf
fıkret abı bukadarda abartma nıhat abım tutmus3-5 balık hepsını evırmıs cevırmıs defalarca resmını cekmıs sonra hayrettın abıme gonderme yapıyor dımı hayrettın abıHehe

bı ıkı balıgın her sekılde resmını cekmıs kı gozumuze cok gorunsun dıyeSiyirdim
Bul
musty34 yazdı: fıkret abı bukadarda abartma nıhat abım tutmus3-5 balık hepsını evırmıs cevırmıs defalarca resmını cekmıs sonra hayrettın abıme gonderme yapıyor dımı hayrettın abıHehe

benim bildiğim nihat böyle işlere tenezül etmezNayirolamazresimlerde tarih var ustam busefer kesin inanmıştır...BoboHappyHappyAlkisSeerf
Bul
[Resim: yayin15.jpg]be allhın çankırılısı ben bunlarla bile ortaya çıkmıyomda sana ne oluyor tutmuşsundur üç beş kiloluk kelebekleri adamıma mı laf atıyon sen Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:[Resim: yayin15.jpg]be allhın çankırılısı ben bunlarla bile ortaya çıkmıyomda sana ne oluyor tutmuşsundur üç beş kiloluk kelebekleri adamıma mı laf atıyon sen Hadiordan
hay yaşa be kamil abi varmı başka boyu kadar yayını ağaca asıpta derisini yüzebilen usta hadi hodri meydan HappyHehe
Bul
musty34 yazdı: fıkret abı bukadarda abartma nıhat abım tutmus3-5 balık hepsını evırmıs cevırmıs defalarca resmını cekmıs sonra hayrettın abıme gonderme yapıyor dımı hayrettın abıHehe

mustafa asla tek bir balığı bile tenezzül edip 2 kez resimlemem ve kendim tutmadıgım hiçbir balığıda ben tuttum diye resimlemedim bunlara gerek yok Seerf
Bul
murki yazdı:Böyle kızıştırıyonuz ortalığı, ondan sonra her gün canım balık istiyor. sizlere vergi çıkarmak lazım.AlkisSeerf
amcaoğlu 2-3 gün sen karadenize aman ugrama fena poyraz var poyraz karadenizde iyi dalga kaldırmıştır Seerf
Bul
bakalım bunu görünce ne yazacak ustam Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
uzun zamandır levrek gördüğümüz yok bu resimleri görmek bile iyi geldi.
terapi gibi bir şey valla .oohhh maşalllah,maşallah.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  abim ve levrekler Kamil ILIPINAR 17 2,918 10-12-2010, 20:35
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  levrekciden levrekler(15-18/06/2007) LeVrEkCi 60 7,839 19-06-2007, 14:09
Son Yorum: andrail gail
  08.09.2006 akşam üstü sırtı ozoca51 13 3,158 12-10-2006, 17:07
Son Yorum: tahsinmersin
  11/09/2006 akşam üstü kartallı 6 2,130 12-09-2006, 20:08