Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
cuma günü çocugun karnesini alıp dogru balıga gittim gider gitmez teknenin hazırlıkları ertesi güne yapıp benzinimi alıp sabahı bekledim sabah erkenden yanıma dolaptan donmuş karedesleri alıp izmarite oradanda levrege gittim tabii sabah 5 kimseler yok suyun üstünde kaynamalar var levrek çinekop alttan balıgı kaynatıyor 1 tane 1-1,5 kg kadar levrek (ispendek sayılır) aldım 1 tane rapalayla sarıkanat aldım 2-3 kg kadarda istavrit aldım günü o şekilde bitirdim sonuçta reisi ilaç niyetine balıkları yedirmiş oldum dün yani pazar günü de reisin hediyesini (babalar günü)tutmam gerekiyordu allah gönlüme göre verdi 5kg agırlıgında 75 cm boyunda levregi getirip önüne koydum babalar gününü kutladım dün ögleden sonra akşam üstü gibi tekrar 30 tane kadar izmarit tutup tekrar şansımı deniyim dedim bişey vurmayınca tekneyi akıntıya bırakıp levrek oltam sudayken ben bol bol istavrit tuttum .bu sabahta sabah 5 de uyandım teknede izmaritimde vardı duramadım bastım gittim 2 tur atar dönerim dedim 1 tanede bu sabah aldım sonuçta 1 küçük 1 orta 1 büyük levrek toplam 10 kg kadar istavrit(ayrı zamanlarda tutulmuştur)ve toplamda 50-60 tane kadarda izmarit 1 tane sarıkanat 2 tane tırsi (tırsileri tadsız oldugu için saldım)hafta sonu deniz baya bereketli ve cömertti bayada resim çektim daha yeni işyerime gelebildim akşama resimleri evden yükleyip gönderecegim.deniz beni ben denizi özlemişim komşular uyuyordu levrekleri görünce uyandılar bu 2 gün sabah kimse yoktu dünki levregi gören bu sabah benden erken balıga çıkmışlar.
[attachment=6386]
[attachment=6387]
[attachment=6388]
[attachment=6389]
[attachment=6390]
[attachment=6391]
[attachment=6392]
[attachment=6393]
babalar günü reise hediye
[attachment=6394]
ilk tuttugum ufaklıgın ilk resmi

[attachment=6395]
ilk tuttugum ufaklık
[attachment=6396]
son tuttugum ufaklık
Yorumları: 495
Konuları: 42
nihatım tebrikler.
ne diyim beraket dolmuş taşmış desene.
afiyet olsun.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Tebrik ederim dostum. İnan çok sevindim, sabrının mükafatını aldın. Fotoları da merakla bekliyorum.
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
tebrikler nihat abi güzel av olmuş, en kısa zamanda levrek fotolarınıda görmek isteriz, gözlerimiz şenlensin
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
Nihat abi tebrikler,avların çok güzel olmuş
Yorumları: 266
Konuları: 16
Baban küçük levrek yakalamışsın diye kızmadımı??

Nede olsa bu konuda şampiyon. henüz rekorunu kıran olmamıştır. senin levrek küçücük gözükmüştür ona

işin şakası bir yana süper av olmuş Nihat. eline sağlık.
Levreklerin önünü fazla kesmede bizde yakalayalım
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
Tebrikler babaya güzel bir armağan olmuş özel günde
resimlerini bekliyoruz rastgele nihat.
Yorumları: 899
Konuları: 26
abi ellerine sağlık ama cüneytin dediği gibi levreklerin önünü fazla kesme de bizim buralarada insin bizde görelim şu levreklerin nur cemallerini resimleri dört gözle bekliyoruz daha büyüklerini tutman dileğiyle
levreklerin öününü kesme yazınca aklıma geldi inanmıyacaksınız 5 kg luk levregi çekerken peşinden aynı boyda 2. si geliyordu hava karanlık yani gün agarırken olsa önce ona kepçe vurabilirdim kepçemin sapı çok kısa hemen uzununu almam lazım resmen mucize olacaktı zaten geçen sezon sonu kopan misinaya 2 . kez oltam takılıp levregi aldıgımda şaşırmıştım bide bu olsa bayılırdım heralde oralarda sonra bi komşum baya bi ugraştı büyük bi levrekle ama çocuk acemi daha yeni ögreniyor asıldı balıga gitti caanım levrek yani önü kesilmeden geliyor aşagıya balık
kaç kere gidelim dedik sesin çıkmadı bi çocuk rahatsızlandı bi dayın geldi bi işin çıktı neyse gideriz eylüle garantili levrek lüfer avına inşlallah akşama resimleri gönderecem bu hafta sonu deniz bana güldü resmen darısı diger haftalara bu arada geceleri yakınlarda av yapanlar haber versin yalnızım herdaim balıkçılıga varım

) bi arada şu yeşilköy organizasyonunu yapalım yada direk bogazda takılalım aslında en iyisi 2. organizasyon için kalender süper hem mangal yakacak yer var hem iyi reklam olur hemde geceleri sakin oluyor ne dersiniz bi yazında izini alıp başlayalım tarih belirlemeye