Yorumları: 678
Konuları: 38
sabahtan miskinlik yapıp erken kalkmadım ama sağat 14 30 gibi hanımın misafirleri gelince banada bahane doğdu ama yamur mütiş yağyor neyse sahile indim herzamanki ekip yerinde ama yağmurdan kimse atış yapmıyor yalnızca adaşım ahmet abi atıyor çapariyi ben onla makara yaparken bir baktık istavrit çaparisinde sarıkanat ??? ben hemen rapalayı hazırladım 50 ğr kuşula yolladım yanlız yağmur içimize işliyor muşambafalan hikaye ilk atışta ve sonrakilerde müthiş balık aldım etrafımdaki arkadaşlarda çapariyle balık aldılar olay yerinin aşırı yağmurlu olması resim almamı engelledi ancak eve dönünce çekebildim.yanlız adambaşı herkes 10 15 sarıkanat aldı yağmurkesildi ve balıkta kesildi kıyıya enfazla 15 m civarında olmasıve rapalanın daha dibe oturmasını bile beklemeden saldırması ilginçti .
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
helal olsun güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim ne demişler balıkçılığın yağmuru çamuru olmaz balıkçı denizde cefa evde sefa çeker maşallah çocuklarda balıklara çok fena bakmışlar sanki baba resmi bırakta çabuk pişir derlermiş gibiler şaka bi yana helal olsun abi afiyet olsun.
doktor yazdı:helal olsun güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim ne demişler balıkçılığın yağmuru çamuru olmaz balıkçı denizde cefa evde sefa çeker maşallah çocuklarda balıklara çok fena bakmışlar sanki baba resmi bırakta çabuk pişir derlermiş gibiler şaka bi yana helal olsun abi afiyet olsun.
eren bu balık körfeze girmiş birkere mutlaka sizin orayada inmiştir yanlız hamsi heldimi kıyıya hayvan onlaberaber açılıyor kısmette bukadarı varmış
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
hadi yine götürmüşsün malı afiyet olsun rast gelsin
Yorumları: 166
Konuları: 8
Ahmet abi tebrikler kuzuları yatırmışsın tepsiye.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Misafirler sağolsun bereket versin daha devamına nasip diyelim
istavritci yazdı:hadi yine götürmüşsün malı afiyet olsun rast gelsin
valla birgün buya getireceğim sizi biraz havalar musade etse
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
bakalarus19 yazdı:istavritci yazdı:hadi yine götürmüşsün malı afiyet olsun rast gelsin
ızgara yapılabilecek hava olsun
istavritci yazdı:bakalarus19 yazdı:istavritci yazdı:hadi yine götürmüşsün malı afiyet olsun rast gelsin
ızgara yapılabilecek hava olsun
valla denize sıfır noksında çam ağaçları ve iğde ağaçları var oltaları yatırıp mangalı yakarız hava bir düzelsin hemen toplanalım
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Abi tebrikler güzel av yapmışsın.

Bizim bölgede kızılderili efsanesine döndü mübarek, kime sorsam bir hikaye anlatıyor ama henüz gözüyle gören yok.

))