Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkçıların yeni kabusu
resimlerini yükleyemedim tekrar deneyeyim.[/quote]
(o o)
Bul
muratcoskun yazdı:resimlerini yükleyemedim tekrar deneyeyim.
[/quote]
doğrudur heralde
(o o)
Bul
ete tavuğa şimdi geldi balığa sıra ama iyi oldu geçende kadının biri balıkçıya soruyordu balıklara bişey bulaşmış diye belki bu şekilde balıklar korunmuş olur.
Bul
Bu parazit Türkiye de senelerdir vardır, boyu 1 cm geçmez, ben bunlarla geri balık avlıyorum. yeni bir şey değil.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Bu fotodaki parazit ise yakaladığım kupeslerde bolca görünüyor,paylaşımın için teşekkürler MuratGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bu fotodaki parazit ise yakaladığım kupeslerde bolca görünüyor,paylaşımın için teşekkürler MuratGulumse
Evet Kaptan ben çok uzun yıllardır bu keneleri bilirim fotodaki o ama bahsedilen bu değil diye düşündüğüm için inanmadığımı söyledim. Eğer bu ise çok doğal bir durum.
Bul
sımdı resımdekı o sey balıkların agızlarının ıcınde mı yasıyor?
Bul
Aynen öyle oluyor.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

(o o)
Bul
turna yazdı:Bu parazit Türkiye de senelerdir vardır, boyu 1 cm geçmez, ben bunlarla geri balık avlıyorum. yeni bir şey değil.
mehmet abi balığın ağzından nasıl çıkarıyorsun parçalanmıyormu saygılar.
(o o)
Bul
muratcoskun yazdı:mehmet abi balığın ağzından nasıl çıkarıyorsun parçalanmıyormu saygılar.

Av sırasında denk gelirsen küçük bir çöp vasıtasıyla cıkartabilirsin, temizlerken denk gelirse zaten kafayı musluğa tut düşüyor, elinle tutmanda sakınca yok. süt beyaz, aynen sülünez kullanır gibi iğneye tak at.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni gün, Yılsırtı, Mart Dokuzu, Nevruz..... MaVrUşGiL 7 1,746 22-03-2013, 19:12
Son Yorum: bucalıfikret
  Haydi bakalım yeni Amatörler ezberlesin.!!!!! Hamido 25 5,312 10-12-2010, 12:09
Son Yorum: yycolak
  Çaparide yeni moda tüy H.A.R.U.N 26 7,337 09-01-2007, 18:59
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi