Orhan abi bu gunlerde buralarda da havalar cok guzel gidiyor..
bir sekilde firsat buldukca kacmak lazim..
baliklar super ....hele ahtapot,saglammis..afiyet olsun
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Orhan abi bu gunlerde buralarda da havalar cok guzel gidiyor..
bir sekilde firsat buldukca kacmak lazim..
baliklar super ....hele ahtapot,saglammis..afiyet olsun
daha da bollarina rastgele
Burası için rüzgarın ara ara güçlensede arka arkaya gelen günlerde ava bu kadar müsait olması çok sık görülmüyor.Ahtapot gercekten iyiydide arkası gelmedi.Teşekkür ederim Faruk
orhan abi şu yönetimdende bir emekli olsan inan yönetim deyince içime direk sıkıntı giriyor ne uğraşacan ustam gibilerle ,
balıklar ve ahtapot afiyet olsun rastgele
orhanekmekci yazdı:Ahtapotu balık yer gibi yiyeceğimde yenecek duruma gelinceye kadar hazırlığı biraz yoruyor ama lezzetini hiç bir balığa değişmem teşekkür ederim Mustafa
pekı nasıl yenıyor abı ahtapot?
neresı yenır neresı yenmez nasıl daha guzel olur? abı ne bılım bı garıp oldum sımdı
LeVrEkCi yazdı:orhan abi şu yönetimdende bir emekli olsan inan yönetim deyince içime direk sıkıntı giriyor ne uğraşacan ustam gibilerle ,
balıklar ve ahtapot afiyet olsun rastgele
Bu işin isteklisi olmasamda yönetimden sevdiğim abimizin aramızdan ayrılmasıyla yönetime gelmiş oldum yeni genel kurula kadar devam
Teşekkür ederim Nihat
musty34 yazdı:pekı nasıl yenıyor abı ahtapot? neresı yenır neresı yenmez nasıl daha guzel olur? abı ne bılım bı garıp oldum sımdı
Mustafa kardeşim ahtapot kalamardan daha lezzetli diyebilirim tabiki damak zevki farklı oluyor ahtapotun en önemli kuralı çok iyi vurarak yumuşatmak köpüğü kayboluncaya kadar yoğurmak diyebilirim yenilen yeri ahtapotun kolları.Daha sonra kısık ateşde 1,5-2 saat kadar pişecek,bundan sonra nasıl tüketeceğin kişiye kalıyor.saygılarımla.