Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gecenin sultanları
Bereketli ve afiyet olsun Cahit bey, şu mubareğin kuyumcu vitrini gibi pırıl pırıl parlamasına hastayım.(Bir de son fotodaki haline)[Resim: icon7.gif]
Bul
Cahit abicim lüferler için tebrikler amma,
paylaşım maalesef eksik olmuş, sonunu göremedik. Snifsinf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
musty34 yazdı:cahıt abım ımrenıyorum sana yaaa.masallah her raporun ayrı bı guzellıkte.
raporu yazısın,balıkların resmını cekısın fılan okadar guzel okadar ıctenkı.
yıne herzamankı gıbı guzel bı av olmus.
balıkalrı severım ama en cok da ızgara uzerındekı balıkları severım cok ıstah acıcı gozukuyorlarSiyirdimafıyet bal seker olsun abıAlkisSeerf

Sevgili Mustafa,ileride yayınlayacağın raporlarına örnek olsun.Sen yaz.Ben okuyayım ve seni alkışlayayım.Çok mutlu olurum.Şimdiden rast gelsin.Oltandan Lüfer'ler eksik olmasın.
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Tebrikler Cahit abi.Alkis
İşte boğazın da bu güzelliği varWink Afiyetle...Seerf

Teşekkürler sevgili Bahadır.Boğaz her şeyiyle güzel ama,güzel olmayan insanlar o kadar fazla ki....
Bul
LeVrEkCi yazdı:cahit abi maşallah yine aileyi doyuracak sultanları yakalamışsın,
kıyı avına bir türlü alışamadım ama artık bu işe önem vermeye başlıyorum inşallah birgün bende kıyıdan yakalayıp buraya raporlayacagım,afiyet olsun rastgele Alkis

Ne kadar güzel olur Nihat.Özellikle çok çok sevdiğin Levrek avlarında çok heyecan duyacaksın.Tavsiye ediyorum.Hayırlısı olsun.
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:AlkisAlkisböyle sultana can kurban Smile rastgele ustam.Seerf

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağol..
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Of off, cahit abi yine dizmişsin güzellikleri AlkisSeerfAlkis afiyet şeker olsun.
Yazmış olduğun yazının anlatımı ve akıcılığı bi ayrı muhteşem onun için ayrıca teşekkür ederim.Gulumse

Teşekkürler sevgili Serkan.Raporumu beğendiğine sevindim.Avların sürekli ve bereketli olsun.Sağlıcakla kal..
Bul
bucalıfikret yazdı:cahit abi tebrikler tutması kadar pişirmeside zevkli maşallah güzel av yapmışsın eline sağlık afiyetler olsun rast gele.AlkisSeerf

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağol.Sevgiler..
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Cahit bey, şu mubareğin kuyumcu vitrini gibi pırıl pırıl parlamasına hastayım.(Bir de son fotodaki haline)[Resim: icon7.gif]

Benim en çok sevdiğim sizinki gibi son fotolar.Muhteşem görünüyorlar.Lezzeti ise hepsinden muhteşem.Sağlıcakla kalın.
Bul
Salih Reis yazdı:Cahit abicim lüferler için tebrikler amma,
paylaşım maalesef eksik olmuş, sonunu göremedik. Snifsinf

Evet,o son fotoyu koymayı unuttuk.Bu seferlik bağışla.Teşekkürler ediyorum.Kendine çok iyi bak.Avların bol olsun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gecenin yırtıcıları.. Cahit Acun 50 5,048 26-11-2012, 17:11
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Deniz'in sultanları Cahit Acun 34 4,123 06-11-2012, 16:08
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi