Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20 dakikada akşam tavası
Tebrik ederim dostum telefonda konuştuğumuz kadar varmış inşallah çinekoplarıda böyle çekersin afiyet olsun.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler nihat ım.sen alışacaksın hersabah balık yakalamaya,akşam yemeye.sonrada göbek önde gidiyor diyosun.ÖNDE GİDEN GÖBEK İNSANI ZENGİN GÖSTERİYOR .sende benim gibi trilyoner olacan böyle giderse.HeheHehe
senin kadar olamaz yaww o kadarda değil Siyirdim
Bul
FuRkAn * yazdı:güzel balıklar, taze istavrit olursa daha iyi oluyor reis çinekop için şuan arkadaşım balığı kırıyor sabahtan beri 17 adet almış
furkan sabah erken gidenler güzel sarıkanat almışlar,kovalarda sarıkanat vardı bazı kovalar doluydu ben bu sabah 09:30 gibi gittim yine kova istavritle doldu kurşun arkası yemli taktım ama ona bişey gelmedi,
açıktaki tekneler çapariyle sarıkanat alıyorlar diye çinekop çaparisi takıp açığa attım bu seferde istavritlerin irileri gelmeye başladı.
bu ara çoluk çocuk istavrit tutmayada yemeyede doydular maşallahı var balığın.
çinekopa yemli atmak beni bozuyor o beklemek varya adamı hasta eder yawww Gulumse
Bul
doktor yazdı:Tebrik ederim dostum telefonda konuştuğumuz kadar varmış inşallah çinekoplarıda böyle çekersin afiyet olsun.Alkis76
teşekkür ederim dostum ama bugünde istavrite talim ettik Seerf
Bul
vay nihatım kıyı avcılığı yaramış stres atmışsın tavalıklarda irilermiş yarınki avınd güzel geçmesi dileğimle rast gele.
Bul
Nihat boğaz istavritinin lezzetide bir başka olur
geçen hafta sonu iki gün balıktaydık bizim taraflarda hiç istavrit yok
bütün tekneler balık peşinde balığı bulanda sarıkanata yem yapıyor
birde köpek balığı çok var kıyıda uzun oltaya bile atlıyorlar
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
bucalıfikret yazdı:vay nihatım kıyı avcılığı yaramış stres atmışsın tavalıklarda irilermiş yarınki avınd güzel geçmesi dileğimle rast gele.
teşekkürler fikret abi yaradı gerçekten Seerf
Bul
eşref sürek yazdı:Nihat boğaz istavritinin lezzetide bir başka olur
geçen hafta sonu iki gün balıktaydık bizim taraflarda hiç istavrit yok
bütün tekneler balık peşinde balığı bulanda sarıkanata yem yapıyor
birde köpek balığı çok var kıyıda uzun oltaya bile atlıyorlar
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
o tarafların defteri kapattım eşref abi,tekneyi kıyıya aldım birde bayramda site içine alabilirsem sadece hamsi yemeye giderim artık oralara haa birde dalışa gelebilirim oraya GulumseSeerf
Bul
Tebrikler Nihat abi güzel av olmuş. bende pazar gunu o taraflarda avlanıcam inşallah benım ıcın de boyle guzel bır av olur
Sazanları özledim...
Bul
nihat bereketli olsun cam gibi pırıl pırıllar Alkis bereketli olsun .Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrekci 60cm 2 kg levrek 26\7\08 akşam seferi. LeVrEkCi 32 6,488 05-12-2010, 14:18
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi