29-11-2010, 15:43
kzltp yazdı:bukardar konuşmadan sonra anladığım ben bu org. katılmak için 3 sene bekleyeceğim yani
Arif abin varsa abinle yada babanla gel. Organizasyondan sonra bir sonraki ne zaman diye sorar seninkiler

merak
|
kzltp yazdı:bukardar konuşmadan sonra anladığım ben bu org. katılmak için 3 sene bekleyeceğim yani Arif abin varsa abinle yada babanla gel. Organizasyondan sonra bir sonraki ne zaman diye sorar seninkiler ![]()
LeVrEkCi yazdı:en güzeli saroz kabatepenin 1 km ilerisindeki iskelenin oldugu yer eğer orada wc varsa oada hem çok balık tutulur hem dalınıp balık vurulur hemde çok rahat ederiz. Asos'da çok yer var. Sen bi hafta sonu atla gel otobüsle buraya beraber yer keşfine çıkarız asos'da
29-11-2010, 15:54
Lapsetur yazdı:Asos'da çok yer var. Sen bi hafta sonu atla gel otobüsle buraya beraber yer keşfine çıkarız asos'daoktay yer çokda o kadar kişinin kalabileceği rahat edeceği yerler lazım kabatepenin arkasındaki iskelenin orası var tenha ve harika bir yer ve kayalıklara direk dalıp balık vurup balık tutuyorsun..özellikle dalgıçlar oraya gider oltacılarda at çekle çok levrek tutar ve 2 sene evvel gittigimizde kumdan güzel balıklar tutulmuştu. neyse oylamaya bakalım ![]()
29-11-2010, 17:03
kzltp yazdı:bukardar konuşmadan sonra anladığım ben bu org. katılmak için 3 sene bekleyeceğim yaniarif ist sitemize üye tanıdık arkadaşlar varsa gelebilirsin bence org kaçırma derim arasıra ist mini org yapılıyor katılırsan çok şey öğrenirsin rast gele. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
29-11-2010, 17:48
abilerim pek hevesli değil gelmezler zaten çalışıyolar babamda böbrek hastası o hiç gelemez bu mini org. lar 1 gün oluyorsa anca gelirim yoksa 3 sene sonra hakkaten bu mini org. ler kaç gün sürüyor
29-11-2010, 18:36
kzltp yazdı:abilerim pek hevesli değil gelmezler zaten çalışıyolar babamda böbrek hastası o hiç gelemez bu mini org. lar 1 gün oluyorsa anca gelirim yoksa 3 sene sonra hakkaten bu mini org. ler kaç gün sürüyormini olanlar gün içi oluyor arif,öğleden sonra toplanıp duruma göre gece dağılıyoruz organizasyon bölümünde tüm organizasyonları incele bi istersen. babana geçmiş olsun.selamlarımızı saygılarımızı ilet lütfen..
29-11-2010, 22:57
arif banana geçmiş olsun dileklerimizi ilet.
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
30-11-2010, 10:34
Arifcim babana geçmiş olsun dileklerimizi ve hürmetlerimizi iletiver.Küçük buluşmalara katılırsan en güzel bilgileri alabilirsin.Hevesine hayran oldum.Geleceği parkak bir amatörsün.Umarım denizlerimizde balıkta kalır.
![]() ![]()
01-12-2010, 17:38
saolun inşallah katılırım
01-12-2010, 19:24
kzltp yazdı:abilerim pek hevesli değil gelmezler zaten çalışıyolar babamda böbrek hastası o hiç gelemez bu mini org. lar 1 gün oluyorsa anca gelirim yoksa 3 sene sonra hakkaten bu mini org. ler kaç gün sürüyorarif babanın yakınzamanda sağlına kavuşmasını diliyorum.geçmiş olsun. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
çok merak ediyorum... | kaya | 6 | 2,434 |
22-05-2013, 09:33 Son Yorum: kaya |
|
merak ettim | kzltp | 20 | 3,410 |
13-12-2010, 20:14 Son Yorum: bucalıfikret |