Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ordudan somon avi
Mehmet Ali abi ellerine sağlık,, balıklar mükemmel görünüyor(özellikle pişmiş halleri)nice keyifli avlara, afiyetle sayın abimAlkisSeerf

Lapsetur yazdı:Abi av güzel ortam güzel daha ne olsun.

Birde bundan sonra sana istavritci yerine somoncu diyelim çünki çok yakında "istavritci" lakabı Nihat'a yapışacak Smile
Ortak ben bişi demiyorum,, bence ustam patronla işi bitirmiş , sen stavritçiliğe fit ol bence, ileride tekeci, sülünezci falan derlerse uyarmadı demezsin Siyirdim
Bul
mehmet ali abi tebrikler,
süper bir av olmuş,
fotoğraflı yemek tarifi dahada süper.
eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
sayın balıkçım nerelerdesin sen özledim valla seni...balıklar bir harika afiyet bal şeker olsun..yakışır sayın ağbime....manzarada süper yemede yanında yat...AlkisSeerfAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Harikasın Mehmet Ali Abicim.
Sabah sabah gözüm-gönlüm açıldı.Hele yemek tarifine bayıldım.
Elllerin dert görmesin,teşekkürler,afiyetle....Alkis
Bul
Güzel av olmuş eline emeğine sağlık...Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Bereketli olsun sayın balıkçım..
Resimli tarif te dört dörtlük..Seerf
Bul
ya Mehmet ali abi iyiki resimlerini koymuşssun özledik seni ailecek ya maşşallah bereketli avlarda yapıyorsun yüzüne memleketin rengi gelmiş üstat yemekte harika gözüküyor valla afiyet olsun .
Bul
Güzel Abim çok güzel av yapmışsın Alkis Hakikaten de çok özlüyoruz seni , devamını dilerim . Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
mehmet abi eline emeğine sağlık somonları almışsın keyifler gıcır sazın sesini özledik org gelirsen hasret gideririz afiyet olsun rast gele.AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ah be mehmet ali abi özlemişiz seni valla,nerelerdesin arada gir bi yüzünü göster şöyle de keyiflenelim Seerf,mehmet ali abi somonlarla zevk yapmışsın resmen valla tebrikler.afiyet olsun rastgele.AlkisSeerf
nihat pek zamanım olmuyor birde havalar soğudu eskisi kadar balığa gidemiyorum.somon başladı havalar müsait olursa yarın sabah gidebilirim.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ordudan barbun ve levrek avı istavritci 27 5,952 08-07-2009, 22:16
Son Yorum: Ege
  ordudan balık avı ve manzara istavritci 59 8,854 29-04-2009, 22:08
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: