Yorumları: 845
Konuları: 15
eğer bottaısrarlıysan benden sana birtavsiye fazla yıpranmamasın istiyorsan ek olarak botun icini ve dış kenarlarını saracak şekildeek branda yaptırır san çok rahat edersin hem botun fazla yıpran maz hem iğne batacak delinecek korkun olmaz
Yorumları: 190
Konuları: 18
RIFAT hocam gerçekten iyi fikir. botu alınca mutlaka yaptıracağım.
bilgin şaşmaz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rauf yazdı:ALİ ve Levrekci arkadaşlarım sizin aranızdaki rekabeti ve tatlı takılmaları zevkle takip ediyorum allah muhabbetinizi arttırsın vede bozmasın.bir konu hakkında sizlere danışim bir yanlış yapmıyım cünki her işşin bir bileni olur benim bu konuda tecrubem yok gencliğimde zıpkın olayı vardı o zamanlar işte bir iki kiloluk levrek rastlamıştı zıpkınıma .bu sene levrek icin sırtı cekeyim diyorum dahahic levreğe cekmedim o itibarla elimde 12 likbir raglou var sizce bu uygunmu veya bu rapalaların en alttaki beyaz başı kırmızı olanımı sizce daha uygun tabiki tekneyle cekiceğimi belirteyim ağırlık takmalımıyım ve ne kadar salmalıyım tekneden şimdiden sizlere teşekkür ederim.
rauf abi ben o en üstteki 12 lik suni yemin 10,5 luguyla levrek tuttum hemde çok tuttum iş yapıyor yani 12 liginede gelebilir 12 ligine lüferde geliyor lüferde tuttum o yemle rapalayla yeni tanıştım levrek 1 kere deniyebildim ama yozuri ile amca oglu levrek almış saygılar
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
teşekkürler levrekci herhalde ağılıksız cekicez
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
yozuri nin hangi modeli acaba
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tekneden avlandıgım için sıg sularda agırlıksız uzun salarak derin sularda kursun takıp kursundan sonra 12 kulac burakarak.
ozoca benim amca oglu yozuri ile levrek aldıgını digerleriyle alamadıgını söyledi sanırım 8-9 cm lik bişey di bana gösterdigi o zaman 3 ay önce rapalayı hiç bilmedigim için inanmadım dalga geçiyor sandım ama yozuriyi aklımda tuttum yani görmedim hiç ama gördügümde sorar yazarım buraya .yozuri pahalı ama iş yapıyor bunu 3 aydır herkesten duyuyorum