Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Faruk abi,
Günü çok güzel geçirmişsiniz. Pembelerle tavalıklar çıkmış.
Ayhan beye selamlar ve tebrikler...
Bu arada dikkatimi çekti, burada dün at-çek seansında sular, yaklaşık 1m(yükseklik olarak) çekilmişti. Sanırım aynı şey orada da geçerli.
Sevgi ve selamlarımla...
Bizim sahilde de sular çekildi Bahadır bey, med-cezir etkisi yüksekliğinden herhalde diye düşünüyorum,malum ay bugünlerde dünyaya en yakın yörüngesinden geçiyor..
LeVrEkCi yazdı:kış çok hızlı geçti yine tekneler denizlerle buluşmaya başladı,artık sizden her hafta raporları bekliyeceğiz faruk abi,o denizde balık olmasada keyif yapar insa
bakalım tekneyi indirmek bana ne zaman kısmet olacak yada olacakmı sizlere bol balıklı avlar,rastgele
Kamil ILIPINAR yazdı:oh ne ala balık var keyif var iyot desen oda var daha ne isterizki dimi akrabam
orhanekmekci yazdı:Mart ayının ilk avı hayırlı olsun,Farukgüzel havanın keyfini Ayhanla iyi çıkartmışsınbu güzel günde gelen mercanlarda tavayı fazlasıyla doldurmuş maşallah.Bereketli afiyet olsun
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Faruk abi,
Günü çok güzel geçirmişsiniz. Pembelerle tavalıklar çıkmış.
Ayhan beye selamlar ve tebrikler...
Bu arada dikkatimi çekti, burada dün at-çek seansında sular, yaklaşık 1m(yükseklik olarak) çekilmişti. Sanırım aynı şey orada da geçerli.
Sevgi ve selamlarımla...
tesekkur ederim beyler..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
evet Bahadir,bu gunku durum bizim de ilgimizi cekti..
hatta ogleden sonra cikan lodosa ragmen sular halen normal seviyesine gelmemisti..
asagidaki fotoda (saat 10:30 da)sularin,limandaki normal seviyesinden ne kadar cekilik oldugu gozukuyor
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
negüzel denize çıkıyorsun akşamlığı alıp geliyorsun yeni fotolarını bekliyoruz geriye dönük fotoların hepsi çok güzel abi ben yeni üye olarak ilk mesajımı sana yazdım kazasız belasız nice avlara