27-04-2011, 22:00
Burak bey elinize ve emeğinize sağlık ,çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız
Bırakma Olta Takımları
|
27-04-2011, 22:00
Burak bey elinize ve emeğinize sağlık ,çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız
28-04-2011, 17:10
Lakerda yazdı:Emeklerinize sağlık Burak bey bırakma takımları bundan daha güzel ve detaylı anlatılamazdı.Teşekkürler.. Mehmet Bey inşallah arkadaşlarımızın işine yarayan bir bilgi kaynağı olur.Katılımınız ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.
28-04-2011, 17:13
MaVrUşGiL yazdı:Resimleride görünce ON numara bir konu oldu Sevgili Serkan senin de değindiğin gibi anlatım resimle de birleşince daha anlaşılır ve güzel oluyor.Yorumun ve değerlendirmen için teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
28-04-2011, 17:14
yycolak yazdı:Eline emeğine sağlık Burak abicim. Yalçın'cım teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
28-04-2011, 18:14
Burak abi,hem anlatımın ,hemde görselin ansiklopedilik olmuş,ellerine sağlık,emeklerin içinde sağol ,varol.
yalnız kusura bakmada, kafam biraz basmadı.son resimde ki kıyıdan (kara bağlantılı)kamışla bırakma takımında iki kurşun arasında her hangi bir şey var mı?her iki kurşunda fırdöndüye kadar serbest gezer kurşun mu? oltayı ileri atarsak 2 kurşun birleşmezmi? yada oltayı iğne tarafından yatırarak önce 1 kurşun sonra 2. kurşunumu yatırıp bekliyoruz.
28-04-2011, 19:18
emeğine sağlık çok güzel anlatmışsın teşekkürler.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
tahsinmersin yazdı:Burak abi,hem anlatımın ,hemde görselin ansiklopedilik olmuş,ellerine sağlık,emeklerin içinde sağol ,varol.Tahsin konuyu dikkatle okursan bu takım derinliği 1, 1.5 m.yi geçmeyen sığ sularda; denize girilerek elle serildiği belirtilmekte.(Gezer kurşunlar birbirinden 2 kulaç açık kalacak şekilde) Dolayısıyla kamışla atılan bir takım değil.İki gezer kurşunun esprisi canlı yemin bulunduğu kösteğin ana bedene sarılmamasını sağlaması.. Benim anladığım bu.. ![]()
28-04-2011, 21:21
Lakerda yazdı:Tahsin konuyu dikkatle okursan bu takım derinliği 1, 1.5 m.yi geçmeyen sığ sularda; denize girilerek elle serildiği belirtilmekte.(Gezer kurşunlar birbirinden 2 kulaç açık kalacak şekilde) Dolayısıyla kamışla atılan bir takım değil.İki gezer kurşunun esprisi canlı yemin bulunduğu kösteğin ana bedene sarılmamasını sağlaması.. ![]()
28-04-2011, 21:26
tahsinmersin yazdı:Rica ederim.. ![]()
29-04-2011, 18:01
LeVrEkCi yazdı:resimleri tek tek inceledim gerçekten takımlar hem sağlam hemde iş yapacağı belli takımlar olmuş,kafama takılan 2 soru vardır bu bırakma takımlarda 1.si köstek dibe yatarmı diyordum stoperle iş çözülmüş 2.si büyük levrek koparır gidermi diyordum misina sağlam takılınca iş çözülmüş.eline emeğine sağlık burak abi. Sevgili Nihat teşekkür ederim.Kafana takılan soruların giderildiğine sevindim.Sağlıcakla kal. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Uzun Olta İle Lüfer Avı | Burak Karadeniz | 47 | 12,268 |
12-06-2010, 13:43 Son Yorum: cranium |