Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tesadüfe bakarmısınız
Tesadüf de olsa kısa da olsa güzel buluşma olmuş.Seerf

SüslenmedenSiyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
aile büyük olunca oluyor böyle şeyler Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:aile büyük olunca oluyor böyle şeyler Seerf

Sağolsun nihatta bana ailesiyle uğradı geçen yıl geri dönüş yaptığı için sadece görüşmek amacıyla uğramış bir bardak suyumu bile içmeden zamanı kısıtlı olduğu için ve bizim düğün cemiyeti olması nedeniyle iki foto çekme imkanı bile bulamadım ve nihatı öyle yolcu ettim ayağına sağlık kardeşim tekrar beklerim yatılı olarak.Hadiordangelen herkese kapı açık.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Güzel bir buluşma, tebrikler.
Bul
ustam61 yazdı:AlkisErcan bey hayat tesadüflerle dolu.Bu tesadüflerin hepsininde iyi olması dileğimdir.Allah muhabbetinizi bozmasın.AlkisSeerf

Ustam org. gelirken yol üzeri ömerle veye gelen arkadaşlarla sizde bir süpriz yaparsınız banaSiyirdim
Bul
ilginc bir o kadar da guzle teseduf...AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Smile İşte tam tesadüf buna denir Alkistebrikler Alkis
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimHaşim kardeş cumartesi sabah erkenden sana da uğrarız nasipseSeerf

İnşallah ama ustam o saate kalırsak olur çünkü tekneyi götürcez bir gün Hadiordanönceden alolaşırız tamamGulumse
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimNasip Nasip Nasip be Haşim kardeş.Seerf

Tamam ustam sıkıntı yok biz cumadan tekneyle gideriz diye düşündük bir aksilik olmassa çünkü bizim buradan gideceğimiz yer 25 km falan karayoluyla tekneyi gelen arkadaşlara erken ulaştıralım istadik.Hayır olur inşalalh bir aksilik olmaz.Affet
Bul
Bu türden karşılaşmaların keyfide bi başka oluyorGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lafa bakarmısınız lütfen... yycolak 35 4,236 27-05-2009, 17:45
Son Yorum: araphüso26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi