Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sardalya'lar,İstavritler ve Boğaz'ın güzelliği
bereketli olsun cahit abi,boğazdan 1 tavalık olsun balık çıkarttımmı akşam masam hazır demektir,ava ve rapora imrendim Gulumseafiyet olsun rastgele.
Bul
Kaptan ellerine sağlık çok güzel fotolar. AfiyetleSeerfgereğide yapılmış daha ne olsun.
Bul
maşaallah berektli bir gün olmuş...balıklarında hakkını vermişsiniz tebrikler.daha bol ve bereketli avlar dilerim.afiyet olsun...AlkisSeerfAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
yycolak yazdı:Ah be Cahit abicim ne yaptın sabah sabah.Yaktın beni.Ben ne yazıkki portakal ve beyaz peynirle kadeh kaldırırken sen Boğazın nefis balıklarıyla.SnifsinfNe yapalım kader işte.Canımsın allah içine sindirsin.Eline emeğine yüreğine sağlık.Afiyet olsun Abicim.AlkisSeerf

Canım kardeşim,senin tatlı dilin herşeyin üstünde.Yolun İstanbul'a veya Balıkesir'e düşerse,seni ağırlayacak bir ağabeyin olduğunu unutma! Sana muhteşem bir sofra hazırlarım.Ağabey-kardeş birer kadehte yeşil İzmir attık mı,değmeyin keyfimize..Yanaklarından öpüyorum.Herşey dilediğin gibi olsun.Allahım seni var etsin ve o tatlı dilini hiç bozmasın..Sağlıcakla kal..
Bul
Lakerda yazdı:Budur..Alkis Seerf

Bereketli ve afiyet olsun Cahit bey..

Kardeşim teşekkürler ediyorum.Allah size daha güzellerini nasip etsin.Oltanızdan balıklar eksik olmasın.Kovanız,livarınız ağzına kadar dolsun.Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun...
Bul
eşref sürek yazdı:Cahit abim bu güzel görüntüler için teşekkürler
afiyet bal şeker olsun yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın
allah denizlerden ayırmasın
rastgele

Amin...Sağol kardeşim,dostum.Avların bereketli olsun.Kucak dolusu sevgiler...
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun cahit abi,boğazdan 1 tavalık olsun balık çıkarttımmı akşam masam hazır demektir,ava ve rapora imrendim Gulumseafiyet olsun rastgele.

Yarın Lüfer'e bakacağım.Yoksa Sardalya ve İstavrit'e devam.Sende bence bu güzelliği kaçırma!Bir ara işten bir-iki saat kaytar ve bize yarın güzel bir rapor sun.Ne dersin?..
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptan ellerine sağlık çok güzel fotolar. AfiyetleSeerfgereğide yapılmış daha ne olsun.

Teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağol.Sevgiler kardeşime...
Bul
kaya yazdı:maşaallah berektli bir gün olmuş...balıklarında hakkını vermişsiniz tebrikler.daha bol ve bereketli avlar dilerim.afiyet olsun...AlkisSeerfAlkis

Teşekkürler ediyorum.Sizinde avlarınız bereketli olsun.Sağlıcakla kalın.Sevgiler...
Bul
Afiyet olsun Cahit abi.Balıkların ilk hali de son hali de güzelGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaz'ın incileri... Cahit Acun 23 6,040 11-06-2014, 13:10
Son Yorum: Cahit Acun
  Boğaz'ın kralları Cahit Acun 9 1,712 16-10-2013, 15:11
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,968 03-09-2013, 08:41
  Istanbul Boğazında Sardalya bereketi Cahit Acun 37 7,051 20-05-2010, 22:41
  Sardalya ziyafeti Cahit Acun 27 4,300 20-05-2010, 22:39