Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yunanistan`da mirmir bollugu...
Sizlere bol şanslar arkadaşlarSeerfbu arada fotodaki mamunlarada gelmiyecek balık varmıBobo
Bornova - izmir
Bul
Vay be Faruk.Bizi çatlatmak nı niyetin kardeşim Bobo
Mırmırları depolarsınız artık.Siyirdim Afiyet olsun Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Vallahi bizim buralardada Mırmırlar oltaya ikişer ikişer geliyor. Bu sene Mırmır'da bolluk var inşallah hep böyle olur.Affet Ama bizim buradakiler daha yavru cep telefonu kadar.
Rolleyes
Büyümesini bekliyeceğiz.(Ama neyazıkki şu anda ağ atan motorların sesini duyuyorum inşallah kökünü kazımazlar.)Nayirolamaz
Bu akşam saat 22 ye kadar olta salladım ama misinem gibi bende gamlıyım.Snifsinf
Bu gün Balık satıcısınıda kaçırdım.Snifsinf Rakı Balık yaparım diyordum bu gece olmadı.Snifsinf
(Adam hem balık var diye bağırıyor. Hem gaza basıp kaçıyor.küfür etmiş çocuklar gibi.)

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
abi beni taciz ediyorsun her an gelebilirim ona göreGulumseAlkis
Dalış Eğitmeni
Bul
Faruk abi tüyolar için teşekkürler hemen geliyoruz..SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Hadi at artık şu tekneyi bir an önce...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
bizim oralardada mırmır çokmuş,bakalım bende teke ile denemeler yaparım.
Bul
bırazda bu taraflara kovalayın,
murat tuna 1979 manısa
Bul
bizim burda başlamış diyorlar mırmır denemek lazım.Alkis
Bul
bizde bu hafta sonu karşı kıyıdan tekneyi suya indirip oğlumla sezonu açmak istiyoruz
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: