Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jigging malzemelerim
aytek iyi avlarda kullanma nasip olsun rast gele.Alkis
Bul
bu iş senide sarmış,bol balıklı avların olsun aytekin.
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu iş senide sarmış,bol balıklı avların olsun aytekin.
aynen abicim.yanlız bu arada tekne ile balığa çıkan bazı arkadaşlar lüfer yakalamışlar,sence en iyi av şekli nedir abi,zargana ile bırakma yapsak,zarganayı canlı mı takıcaz,yoksa fletosunumu takıcaz,yardımcı olursan sevinirim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bucalıfikret yazdı:aytek iyi avlarda kullanma nasip olsun rast gele.Alkis

çok sağol fikret abi.saygılar sevgiler.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Aytekin hayırlı olsun yeni malzemelerin bol balıklı avlar dilerim..

Bu arada babanla tanıştım sen gelmedin ama babanın muhabbetide güzeldi..Wink
evet ahmet abi ben tüm aileyi gönderdim yiğenimin düğününe ben izini ayarlayamadım.bu seferlik böyle oldu ahmet abi.babamında muhabbeti iyidir.oda eskişehirli ne de olsa.saygılar ahmet abi.
Bul
ozoca51 yazdı:hayırlı olsun aytekin.rastgele.

temmuz ortasında antalya da yım.bir deneme yapıcam inşallah orada.hedef kuzu.
özgür abi sağolasın.bu aralar jig de pek balık çıkmıyor.inşallah temmuzda balık yer bi problem var.akyalarda bu aralar.hayırlısı.sana şimdiden rastgele.
Bul
ANTALYALI07 yazdı:aynen abicim.yanlız bu arada tekne ile balığa çıkan bazı arkadaşlar lüfer yakalamışlar,sence en iyi av şekli nedir abi,zargana ile bırakma yapsak,zarganayı canlı mı takıcaz,yoksa fletosunumu takıcaz,yardımcı olursan sevinirim.

aytekin lüfer bırakma takımla tutulmaz tutan varsada ona helal olsun derim Gulumselüferi rapala,roglou,canlı veya fleto zargana ve kaşıkla tuttum veya gece lüx ışığında zokaya fleto istavrit takarak da tuttum,canlı izmaritede gelir hatta balık bolsa yaprak izmarit ve istavritede gelir.bana göre en iyi av şekli canlı zargana ile uzun oltadır.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:aytekin lüfer bırakma takımla tutulmaz tutan varsada ona helal olsun derim Gulumselüferi rapala,roglou,canlı veya fleto zargana ve kaşıkla tuttum veya gece lüx ışığında zokaya fleto istavrit takarak da tuttum,canlı izmaritede gelir hatta balık bolsa yaprak izmarit ve istavritede gelir.bana göre en iyi av şekli canlı zargana ile uzun oltadır.Seerf
sağol abi o zaman senin eski konularda uzun olta örnekleri vardır.ben bir bakayım.peki zargananın oltaya takılış şekiliyle ilgili resimler varmı nihat abi.
Bul
2 kanca kuyruk ve alt boşluğa gagalıkta gagaya takılacak aytekin,balık yüzebilecek dönmeden kendisi yüzecek yani.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
buda fleto takılışının videosu aytekin.
[gvideo]-342690169649006720#[/gvideo]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikey Seğirtme(Vertical Jigging)bazı resimler Vedat Abayoğlu 20 9,501 19-07-2010, 16:32
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi