LeVrEkCi yazdı:bu iş senide sarmış,bol balıklı avların olsun aytekin.
aynen abicim.yanlız bu arada tekne ile balığa çıkan bazı arkadaşlar lüfer yakalamışlar,sence en iyi av şekli nedir abi,zargana ile bırakma yapsak,zarganayı canlı mı takıcaz,yoksa fletosunumu takıcaz,yardımcı olursan sevinirim.
Uzun_ahmet yazdı:Aytekin hayırlı olsun yeni malzemelerin bol balıklı avlar dilerim..
Bu arada babanla tanıştım sen gelmedin ama babanın muhabbetide güzeldi..
evet ahmet abi ben tüm aileyi gönderdim yiğenimin düğününe ben izini ayarlayamadım.bu seferlik böyle oldu ahmet abi.babamında muhabbeti iyidir.oda eskişehirli ne de olsa.saygılar ahmet abi.
temmuz ortasında antalya da yım.bir deneme yapıcam inşallah orada.hedef kuzu.
özgür abi sağolasın.bu aralar jig de pek balık çıkmıyor.inşallah temmuzda balık yer bi problem var.akyalarda bu aralar.hayırlısı.sana şimdiden rastgele.
ANTALYALI07 yazdı:aynen abicim.yanlız bu arada tekne ile balığa çıkan bazı arkadaşlar lüfer yakalamışlar,sence en iyi av şekli nedir abi,zargana ile bırakma yapsak,zarganayı canlı mı takıcaz,yoksa fletosunumu takıcaz,yardımcı olursan sevinirim.
aytekin lüfer bırakma takımla tutulmaz tutan varsada ona helal olsun derim lüferi rapala,roglou,canlı veya fleto zargana ve kaşıkla tuttum veya gece lüx ışığında zokaya fleto istavrit takarak da tuttum,canlı izmaritede gelir hatta balık bolsa yaprak izmarit ve istavritede gelir.bana göre en iyi av şekli canlı zargana ile uzun oltadır.
LeVrEkCi yazdı:aytekin lüfer bırakma takımla tutulmaz tutan varsada ona helal olsun derim lüferi rapala,roglou,canlı veya fleto zargana ve kaşıkla tuttum veya gece lüx ışığında zokaya fleto istavrit takarak da tuttum,canlı izmaritede gelir hatta balık bolsa yaprak izmarit ve istavritede gelir.bana göre en iyi av şekli canlı zargana ile uzun oltadır.
sağol abi o zaman senin eski konularda uzun olta örnekleri vardır.ben bir bakayım.peki zargananın oltaya takılış şekiliyle ilgili resimler varmı nihat abi.