Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
anadolu yakası kuleli önü
Hoş geldin Kızım.Sitemizde bir hanımefendinin olması çok güzel.
Umarım hep böyle katılımcı olursun.Ha fotoda bekliyoruz.Sakın bizi ihmal etmeyesin.AlkisSmile76
Bul
Aramıza hoşgeldinizAlkiskeyifli paylaşımlar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Aramıza hoşgeldiniz Melek hanım .Keyifli paylaşımlar dilerim..Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Aramıza hoşgeldiniz...Keyifli paylaşımlar...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Hoşgeldiniz Melek hocam,keyifli paylaşımlar dileriz..
Bul
şimdi geldim kuleliden Gulumse 19.00 21.00 arası 1 kg fazla istavrit tuttum
Bul
nesemmelek yazdı:şimdi geldim kuleliden Gulumse 19.00 21.00 arası 1 kg fazla istavrit tuttum

Seni tebrik ediyorum.Hani fotolar.HiAlkis
Bul
melek hocam ailemize hoş geldiniz .eviniz kuleliye yakın galiba oraya çıktığınıza göre.kalabalıkta balık tutmak zevklidir ama sağınızdakine ve solunuzda tutanla aynı hareket etmeniz gerekir biraz akıntı olduğu zaman özellikle .aynı yönde hareket etmeniz lazım yani oltaların karışmaması için..çapari çeşitleri demişsiniz boğazda en güzeli ince takım gerekir (ince takım derken sinek iğne ,ince misina ,ve balığın cinsine havanın durumuna göre değişik renklerde floş )olta malzemesi satanlarda mevcuttur .kurşun olarakta akıntıya göre 75.100 150 dr kurşun .yanınızda tutanlara bakınız .şimdiden rastgelsin.ha bide raporlarınızı bir iki resimlede süslerseniz harika olur .Alkis sitemiz üyeleri fotokopici ve balık and ozan genelde orada avlanmaktalar onların raporlarına bakarsanız dha detaylı bilgiler öğrenebilirsiniz.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
nesemmelek yazdı:şimdi geldim kuleliden Gulumse 19.00 21.00 arası 1 kg fazla istavrit tuttum

Öncelikle tebriklerAlkis
Fotolar ile birlikte Hafta içi raporları kısmına ayrı konu da açabilirdiniz Melek hanım.Devamı dileklerimle afiyet olsun.Rastgele..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yycolak yazdı:Seni tebrik ediyorum.Hani fotolar.HiAlkis

aslında fotoğraf çekicektik 2 kez 8 li geldi ama heyecan ve mutluluktan unuttuk bir dahakine söz çekicem Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  anadolu yakası son balık durumu BÖRTEÇİNE 26 6,964 02-10-2007, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi