Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzmanlık sorusu...
Oraya balık toplamak için yapılmış olabilir..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
kesin çupra avlıyacak olanlar başka yeri yemleyim balıkları çekmek için kırmışlardır hazır yeme alıştırmak için
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bencede balık toplamak için onları kırınca bir sürü balık geliyor dalanlar iyi bilir.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalova tatar yazdı:kesin çupra avlıyacak olanlar başka yeri yemleyim balıkları çekmek için kırmışlardır hazır yeme alıştırmak için

Benim demek istediğim de bu zaten tatarım.Balıkları oraya toplamak için şişleyip parçalamışlardır.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ivet ivet bak doğruyu bulduk işte balık kılçığı tekniği ile Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:ivet ivet bak doğruyu bulduk işte balık kılçığı tekniği ile Alkis

Aynen AlkisAlkis
Bul
yycolak yazdı:Uzmanlık sorusu sayılmaz ama merak ettim.Maydanozdaki neredeyse bütün deniz kestaneleri parçalanmış.Kıyıya çok yakın olanlar bile.Sinarit olabilirmi diye soracaktım.Smile

Valla yarım saattir deniz kestanesi hakkında araştırma yaptım.Baby
Gecenin bu saatinde.Hadiordan
Bence ihtiyacı olan biri kırıp içinin turuncu olan yerlerini yemiştir.
Mesir macunu etkisi yapıyormuş anladığım kadarıyla.Hi
Sonucu düşünemiyom. (Eyvah eyyvah 1 filmindede vardı böyle bir sahne 1 teneke kestane yemişti garip.)SiyirdimBobo

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Hamido yazdı:Valla yarım saattir deniz kestanesi hakkında araştırma yaptım.Baby
Gecenin bu saatinde.Hadiordan
Bence ihtiyacı olan biri kırıp içinin turuncu olan yerlerini yemiştir.
Mesir macunu etkisi yapıyormuş anladığım kadarıyla.Hi
Sonucu düşünemiyom. (Eyvah eyyvah 1 filmindede vardı böyle bir sahne 1 teneke kestane yemişti garip.)SiyirdimBobo

bende şimdi onu diyecektim.Birileri eyvah eyvah 1 filmini izlemiş olamaz mı?sonrada artıkları oraya atmıştır.Siyirdim
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
yycolak yazdı:Akına daha çok var diye düşünüyorum.Öyle kalabalık gruplar bu zamanda olurmu.Hi

olur abicim olur.. 2 hafta önce gerencede çok sağlam sürüler görüldü. hava bu sene çok anormal gittiği için herşeyi bekle. geçenlerde gerencede daldık o büyük sürülerin ardından koca madyalar paramparçaydı anla yani.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Yalçın abicim gelen açıklamalara bakılırsa sen oltayı al koş derim balıklar sürüyle dolaşıyor demekki oralarda..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi