Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Ercan abi güzel dileklerin için çok teşekkürler, hoşbulduk hem de çok hoş gerçekten, son derece sıcak bir ortam var burada

Tekne avcılığı gerçekten harika, sabit değilsin bir kere, balığı arayıp buluyorsun, o gün balık olmasa bile aldığım deniz havası, denizin ciğerlerime çektiğim o muhteşem kokusu bile yeter. Birkaç senedir Marmara Adasında balığın huyu değişti, eskiden daha erken saatlerde alabildiğimiz istavrit gibi balıkları hava kararmaya yakın almaya başladık. Ama güneş dağın arkasına geçtikten sonra da iğne iğneye alıyorduk

iki saatte 3-4 kilo kadar alınabiliyor. Bu dediğim çapari ile.
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Berkan, aramıza hoşgeldin.Bunca zamandır balıksız nasıl durdun bravo doğrusu.İstanbul' u zaten biliyorsun,pek zor olmayacak tekrar başlaman.Burayı sandığından daha çok seveceğinden eminim.Bundan sonra bol bol raporlar bekliyoruz.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 593
Konuları: 19
Berkan abim aramıza hoş geldin güzel açıklamaların için teşekkürler
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dileriz..
Hepinize sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim

Ufuk abi aslında pek de balıksız durmuş sayılmam, her yaz 15-20 günlük tatilimde teknemle hergün balık tuttum Marmara Adasında. İstanbulda ise haklısın uzunca bir süredir ayrıydım avcılıktan ama yemekten hiç vazgeçmedim

Haftanın 2-3 günü balık yerim

Adadayken hergün balık yerim, balık gibisi yok

Bu yaz balıkların su altında fotoğraf ve videolarını yakalamak ise bambaşka bir deneyim oldu. Hele mırmırların sualtındaki foto ve videoları var ki inanılmaz tatlılar, insan yakalayıp tavaya atmaya kıyamaz o derece
Yazın tekne avının tadı bir başka.Ben de az da olsa tekne ile avlanma fısatı buldum.Doyulmaz bir tad.Balık yakalayamasak ta peşinde olmak yetiyor.

Balıklarla fazla duygusal bağ kurmuyorum sonra avlarken ve yerken sıkıntı olmasın diye.Aslında bu eti yenilen her hayvan için geçerli.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Ben yayınlamıyım o görüntüleri o zaman, çok şeker görünüyorlar suda çünkü
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Berkan abi hoşgeldin.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xfisher yazdı:Ben yayınlamıyım o görüntüleri o zaman, çok şeker görünüyorlar suda çünkü 
Yok yok yayınla sen.Unuturuz balığa gidene kadar.

Şaka bir yana su altında küçük canlıları izlemek çok güzel.Büyüleyici bir görüntü oluyor.
Tamam akşama arşivlerimi bir karıştırıp en iyilerini çıkarayım o zaman

Hoşbulduk Barış teşekkür ederim.