Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sualtı fotoğraf denemelerim 1
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler.. sualtı suüstü daha nice paylaşımlar yapmak için sabırsızlanıyorum.. Smile
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Ufuk abi inanmazsın ama kamera Canon A560, evet haklısın sıradan bir amatör dijital kamera.. diyeceksin ki nasıl.. hepsiburada.com'dan 27 TL'ye aldığım dicapac marka sualtı kamera kılıfı ile inanılmaz net görüntüler aldım Smile üstelik bu kılıf hemen her kameraya da uyumlu (modeller satış sayfasında yazıyor).. önümüzdeki yaz para durumum müsait olursa yarı prof bir sualtı makinesi almak niyetim, bakalım inşallah..
Bul
Tabi yeni bir zıpkın, yazlık sualtı kıyafeti, yeni bir maske ve snorkel de almam lazım.. battık yani Bobo
Bul
xfisher yazdı:Ufuk abi inanmazsın ama kamera Canon A560, evet haklısın sıradan bir amatör dijital kamera.. diyeceksin ki nasıl.. hepsiburada.com'dan 27 TL'ye aldığım dicapac marka sualtı kamera kılıfı ile inanılmaz net görüntüler aldım Smile üstelik bu kılıf hemen her kameraya da uyumlu (modeller satış sayfasında yazıyor).. önümüzdeki yaz para durumum müsait olursa yarı prof bir sualtı makinesi almak niyetim, bakalım inşallah..

Ben de bakayım şuna.Forumdaki arkadaşlardan da kullanan vardı.Her makinaya uyuyorsa iyimiş.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
resimler harika balıklar çok güzel görünüyor,bende go pro hero ile çekim yapmaya başladım ilk fırsatta resim ve videoları çekip çekip yüklerim.resimlerin devamını merakla bekliyoruz.
Bul
Şimdi baktım 25 TL
Buradan ulaşabilirsin; http://www.hepsiburada.com/Liste/dicapac...Id=1101560
Bul
Teşekkürler Berkan.İnceliyorum Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Çok güzel çekimler Berkan bey tebrik ederim.Tabi ki devamını da bekleriz.Mırmır'ın deniz anası yediğini bilmiyordum gözlerimle gördüm sayende.Mavi sacaklı deniz anasının sacaklarının karagöz için iyi bir yem olduğunu biliyordum,mırmır için de denenebilir belki..
İlk video çekim olarak çok iyi hareketleriniz yavaş,diğer iki videoda kamerayı sağa sola ani çevirmişsiniz ilkine nazaran izlemek daha zor.Daha güzelleri gelecektir umarım..Gulumse
Bul
çektiklerimden bazıları

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Berkan abi, tek kelime ile süper çekimler olmuş Smile helede oltayla çektiğimiz balıkları suda oynarken görmek bi ayrı keyif verdi Alkis teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mikonostan sualtı manzaraları.. xfisher 24 3,795 13-09-2013, 16:42
Son Yorum: xfisher
  Sualtı fotoğraf denemelerim 2 xfisher 10 2,402 16-09-2011, 10:40
Son Yorum: xfisher
  Üyelerimiz Fotoğraf Albümü SerenaY66 157 31,986 04-08-2011, 01:29
Son Yorum: ALTAYLI