Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulun Levrekleri
burak abi çok güzel levrekler almışsınız tebrikler afiyet olsun devamıda olur inşallah.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
üstadım burak abi sana sitemim var birincisi
Sabah Burç sözleştiğimiz saatte beni evden gelip aldı. Daha sonra yolumuz üzerinde bizi bekleyen sevgili kardeşlerim Yüksel ve Serdarda ekibe dahil oldular. Unutmadan söyleyeyim Serdar , Yüksel ve Gökhan Boğaz’ın özellikle de Üsküdar’ın usta balıkçılarındandır.
bu arkadaşlarıda buraya çağırman üye olarak AlkisAffet

sonra rapor güzel at çekte levrek fazla görmediğim bir seydi . teşekkürler Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tebrikler üstat balıklar harika avlarınız daim muhabbetiniz bol olsun rastgelsin.AlkisAlkis
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
rapor için teşekkürler burak abi.ben de levrek avına soyunuyorum..zoru başarmak bana da nasip olur inşaallah.
abi sana bir soru,yanıtlarsan çok sevinirim.
spin kamış alırsam 3 metre 3 parça bi kamış var procatch marka20-40 gr atarlı uygunmudur yoksa 2 parçalı okuma salina 2,70 mi tercih edeyim ne dersin?
bir de misina konusu.berkley beyaz örgü misina var 0,06 mm 110 m 4,4 kg çekerli yada 0,10 mm 110 m 5,9 kg çekerli bunlardan hangisi daha uygun olur?internet fiyatları 65 tl.
yada fiyatı uygun normal misinamı kullanmalıyım?
bana tavsiye edebileceğin bir misina varmı yada?
yerdımların için şimdiden teşekkür ederim.
Bul
tebrikler burak abi daha bollarına rast gele.Alkis
Bul
Dr.Güner yazdı:Tebrikler Burak bey,İstanbulda levrek tutmak ayrıcalık olması gerek.Sahteleri nereden temin ettiniz acaba?Alkis

Güner Bey teşekkür ederim.İstanbulda levrek tutmak hakikaten insana büyük keyif veriyor.Sahteleri Üsküdardaki Cengiz Balıkçılıktan almıştım.Sevgilerimle.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Burak abi, yine sürükleyici bir roman okur gibi keyifle okudum Seerf ve o keyifle resimlere bakıp dahada keyiflendim Smile
Anlatımda balıklarda her zamanki gibi 10 numara AlkisSeerfAlkis teşekkür ederim.

Serkancım beyendiğine sevindim.Daha iyilerini yakalaman dileklerimle selam ve sevgiler.
Bul
Albatros-gr yazdı:Burak abi..levrek guzel..Alkisfakat rapor da levrege yakisir sekilede guzelAlkis..tesekkurler..Seerf
sahteler ilgincHi..tekne ile sirti yaparak cekildiginde de is yaparlar herhalde..
daha de buyuklerine
rastgele

Farukcum beyendiğin için teşekkür ederim.Derin suda kesinlikle iş yapıyor.Selam ve sevgiler.
Bul
yycolak yazdı:Burak abicim gönülden kutlarım.Yine başarılı bir çalışma yapmışsınız.Levrekler çok güzel görünüyorlar.Ekibede başarılarının devamını dilerim.Afiyetle.
Kuşadası konusunu siz buralardayken bir kez daha belirtmiştim.Bana 28km.uzaklıkta idiniz.Hatta tam karşınızdayım demiştim.Görüşüp tanışamadığımıza çok üzüldüm.İnşallah bir dahaki sefere....Sağlıklar dilerim.76

Yalçıncım teşekkür ederim.Ben de görüşmek isterim diye sana cevap yazmıştım.Herhalde dikkatinden kaçtı.Önümüzdeki yıl kısmet olursa haberleşir görüşürüz.Sevgilerimle.
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:tüm ekibin Ellerine sağlık Burak abi,denize uzak olmam ve işlerin yoğunluğundan bu tür avları yapabileceğim günlerin hayali ile yaşıyorum,bu raporlar bir nebze özlemi dindirsede daha sonra daha beter kamçılıyor..tekrardan tebrikler sayın abim AlkisSeerf

Sevgili Ömer teşekkür ederim.Dilerim en kısa zamanda güzel avlar yaparak hayallerini gerçekleştirirsin.Sağlıcakla kal.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi