17-09-2011, 00:47
burak abi çok güzel levrekler almışsınız tebrikler afiyet olsun devamıda olur inşallah.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
İstanbulun Levrekleri
|
17-09-2011, 00:47
burak abi çok güzel levrekler almışsınız tebrikler afiyet olsun devamıda olur inşallah.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
17-09-2011, 01:37
üstadım burak abi sana sitemim var birincisi
Sabah Burç sözleştiğimiz saatte beni evden gelip aldı. Daha sonra yolumuz üzerinde bizi bekleyen sevgili kardeşlerim Yüksel ve Serdarda ekibe dahil oldular. Unutmadan söyleyeyim Serdar , Yüksel ve Gökhan Boğazın özellikle de Üsküdarın usta balıkçılarındandır. bu arkadaşlarıda buraya çağırman üye olarak ![]() ![]() sonra rapor güzel at çekte levrek fazla görmediğim bir seydi . teşekkürler ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
17-09-2011, 07:24
Tebrikler üstat balıklar harika avlarınız daim muhabbetiniz bol olsun rastgelsin.
![]() ![]()
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
17-09-2011, 07:28
rapor için teşekkürler burak abi.ben de levrek avına soyunuyorum..zoru başarmak bana da nasip olur inşaallah.
abi sana bir soru,yanıtlarsan çok sevinirim. spin kamış alırsam 3 metre 3 parça bi kamış var procatch marka20-40 gr atarlı uygunmudur yoksa 2 parçalı okuma salina 2,70 mi tercih edeyim ne dersin? bir de misina konusu.berkley beyaz örgü misina var 0,06 mm 110 m 4,4 kg çekerli yada 0,10 mm 110 m 5,9 kg çekerli bunlardan hangisi daha uygun olur?internet fiyatları 65 tl. yada fiyatı uygun normal misinamı kullanmalıyım? bana tavsiye edebileceğin bir misina varmı yada? yerdımların için şimdiden teşekkür ederim.
17-09-2011, 18:44
tebrikler burak abi daha bollarına rast gele.
![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
18-09-2011, 12:04
Dr.Güner yazdı:Tebrikler Burak bey,İstanbulda levrek tutmak ayrıcalık olması gerek.Sahteleri nereden temin ettiniz acaba? Güner Bey teşekkür ederim.İstanbulda levrek tutmak hakikaten insana büyük keyif veriyor.Sahteleri Üsküdardaki Cengiz Balıkçılıktan almıştım.Sevgilerimle.
18-09-2011, 12:06
MaVrUşGiL yazdı:Burak abi, yine sürükleyici bir roman okur gibi keyifle okudum Serkancım beyendiğine sevindim.Daha iyilerini yakalaman dileklerimle selam ve sevgiler.
18-09-2011, 12:09
Albatros-gr yazdı:Burak abi..levrek guzel.. Farukcum beyendiğin için teşekkür ederim.Derin suda kesinlikle iş yapıyor.Selam ve sevgiler.
18-09-2011, 12:15
yycolak yazdı:Burak abicim gönülden kutlarım.Yine başarılı bir çalışma yapmışsınız.Levrekler çok güzel görünüyorlar.Ekibede başarılarının devamını dilerim.Afiyetle. Yalçıncım teşekkür ederim.Ben de görüşmek isterim diye sana cevap yazmıştım.Herhalde dikkatinden kaçtı.Önümüzdeki yıl kısmet olursa haberleşir görüşürüz.Sevgilerimle.
18-09-2011, 12:17
tedirgin SaZaN yazdı:tüm ekibin Ellerine sağlık Burak abi,denize uzak olmam ve işlerin yoğunluğundan bu tür avları yapabileceğim günlerin hayali ile yaşıyorum,bu raporlar bir nebze özlemi dindirsede daha sonra daha beter kamçılıyor..tekrardan tebrikler sayın abim Sevgili Ömer teşekkür ederim.Dilerim en kısa zamanda güzel avlar yaparak hayallerini gerçekleştirirsin.Sağlıcakla kal. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|