Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Haftasonu Şarkışladaydım.
Oh maşallah afiyetle...
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Oh maşallah afiyetle...

Teşekkürler barış sağol Gulumsesenin çupralar gümüş gibi parlıyor bunlarda altın gibi parlıyor.Siyirdim
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Köksal yazdı:Hasan sana balık yediremedik bayramda buluştuğumuzda sac getirdiydik tutarsak kızartırız diye tutamayacağımızı bilseydim alabalık alıp getirirdim.Kesin bişeyler tutarız dedik evdeki hesap çarşıya uymadı.Teneke yokluktan değilde ince olduğundan yağ çabuk ısınıyor ve aşırı derecede kaynıyor,bundan dolayı tenekeyi tercih ediyoruz.Gözünle gördün devamlıda balığa çıkamıyoruz balıkta yok önceden bu balıkları geri salardık olanla idare ediyoruz.Bu balıkları amcam getirmiş eve hasan,abimin yanındaki amcamdı.Şarkışlada maksutlu köyünde bir göl var ordan tutmuş bize bırakmış bende balığa çıkmadım.Bunlarla yetindim.Teşekkürler.

Sağolasım muammer abi teşekkürler.

Amcaya çok selamlar Köksalım bu hafta sonu kısmet olursa kacacağız bakalım bizim bahtımızda ne çıkacak Siyirdim
Bul
afiyetler olsun köksal ne demişler balık buldumu yiyecen bulamadımı balığa gidecenSiyirdimselamlar rastgele.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:afiyetler olsun köksal ne demişler balık buldumu yiyecen bulamadımı balığa gidecenSiyirdimselamlar rastgele.Gulumse

Sağol ismail abim a.s teşekkürlerGulumse
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Afiyet olsun ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
cranium yazdı:Afiyet olsun ...

Sağol teşekkür ederim.Gulumse
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Hazır balığı bulmuşsun götür bakalım köksal..Smile

Bu tenekeyi her balık pişirişinizde değiştiriyormusunuz yoksa aynı tenekemi?
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Hazır balığı bulmuşsun götür bakalım köksal..Smile

Bu tenekeyi her balık pişirişinizde değiştiriyormusunuz yoksa aynı tenekemi?

Ahmet abi aynı teneke İçini yıkayıp Poşetleyip çatıya kaldırıyoruz.Paslanana kadar iş görür,ancak bir sezon kullanabiliriz tahminim seneye yenisi şart olur.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
köksal buldunmu oraya konacan karnını doyuracan.Pişirme yöntemin değişik ama lezzetinden şüphem yok.balıklardan bir tanesini bekire benzettim.onun tadı zaten başlı başına harikadır.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi