LeVrEkCi yazdı:önce senle gidiyoruz sazan
haaa tamam o zaman , ben yarın ilk partiyi halledersiniz sanıyordum

tekirdağ avı 1
|
LeVrEkCi yazdı:önce senle gidiyoruz sazan haaa tamam o zaman , ben yarın ilk partiyi halledersiniz sanıyordum ![]()
bir mera var kimse bilmiyor ortak,1kg-3 kg arası karagözler,1-2 kg arası eşkinalar ve sinarit çıkıyor
![]() tedirgin SaZaN yazdı:haaa tamam o zaman , ben yarın ilk partiyi halledersiniz sanıyordum yok be yaww 2 haftada 1 gidiyorum bu hafta çalışıyorum ama bir ihtimal eserse yarın akşam gider pazar sabahı 4 lüfer tutar dönerim ![]() ![]() LeVrEkCi yazdı:bir mera var kimse bilmiyor ortak,1kg-3 kg arası karagözler,1-2 kg arası eşkinalar ve sinarit çıkıyor LeVrEkCi yazdı:yok be yaww 2 haftada 1 gidiyorum bu hafta çalışıyorum ama bir ihtimal eserse yarın akşam gider pazar sabahı 4 lüfer tutar dönerim akşam akşam iyi gaz bastın haa, biz o saydığın balıkların hayaliyle gidip istavrite mezgite talim etmiyelim, zaten kamil abi ihtisas alanını mezgite doğru değiştirmeye başladı,Turanköyden ben şahidim ![]() LeVrEkCi yazdı:teşekkür ederim koçum,darısı başına helal Nihat dedeciğim ![]() tedirgin SaZaN yazdı:helal Nihat dedeciğim sen suz kız.. ![]() LeVrEkCi yazdı:sen suz kız.. iş cinsiyete kadar gelirse teyze,yenge,hala , nine,haminne ye kadar gider ihtiyar ![]() ![]() LeVrEkCi yazdı:sen suz kız.. nasıl yani...... ![]() ![]() ![]() ![]() yycolak yazdı:nasıl yani...... abi dünyadan bıkmış, ölmek için beni sebep olarak düşünüyor, ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Tekirdağ,çorlu,çanakkale -erdek ulaşım | LeVrEkCi | 6 | 4,513 |
27-02-2010, 12:52 Son Yorum: Kamil ILIPINAR |