Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekirdağ avı 1
LeVrEkCi yazdı:önce senle gidiyoruz sazan Hehe

haaa tamam o zaman , ben yarın ilk partiyi halledersiniz sanıyordum Siyirdim
Bul
bir mera var kimse bilmiyor ortak,1kg-3 kg arası karagözler,1-2 kg arası eşkinalar ve sinarit çıkıyor Seerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:haaa tamam o zaman , ben yarın ilk partiyi halledersiniz sanıyordum Siyirdim

yok be yaww 2 haftada 1 gidiyorum bu hafta çalışıyorum ama bir ihtimal eserse yarın akşam gider pazar sabahı 4 lüfer tutar dönerim GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bir mera var kimse bilmiyor ortak,1kg-3 kg arası karagözler,1-2 kg arası eşkinalar ve sinarit çıkıyor Seerf

LeVrEkCi yazdı:yok be yaww 2 haftada 1 gidiyorum bu hafta çalışıyorum ama bir ihtimal eserse yarın akşam gider pazar sabahı 4 lüfer tutar dönerim GulumseSeerf

akşam akşam iyi gaz bastın haa, biz o saydığın balıkların hayaliyle gidip istavrite mezgite talim etmiyelim, zaten kamil abi ihtisas alanını mezgite doğru değiştirmeye başladı,Turanköyden ben şahidim Happy
Bul
LeVrEkCi yazdı:teşekkür ederim koçum,darısı başına Gulumse

helal Nihat dedeciğimHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:helal Nihat dedeciğimHappy

sen suz kız..Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen suz kız..Siyirdim

iş cinsiyete kadar gelirse teyze,yenge,hala , nine,haminne ye kadar gider ihtiyarSmileHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen suz kız..Siyirdim

nasıl yani......HiMahcupSmileSiyirdim
Bul
yycolak yazdı:nasıl yani......HiMahcupSmileSiyirdim

abi dünyadan bıkmış, ölmek için beni sebep olarak düşünüyor,SmileSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi dünyadan bıkmış, ölmek için beni sebep olarak düşünüyor,SmileSiyirdim

sen admininle nasıl konuşuyon bakiim hem ortağız biz ortak Gulumseilla keseceksen sana levrek kestireyim olmamı Bobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekirdağ,çorlu,çanakkale -erdek ulaşım LeVrEkCi 6 4,513 27-02-2010, 12:52
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi