Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1-2 Ekim (C.tesi-Pazar) Vaniköy parkı
sonuçta tavalık çıkmış ya yine iyi Gulumse,balık işi sabır işi elbet lüferler palamutlar gelecektir.pazar günü sarıyer çıkışında insanlar 10 ar 10 ar iri istavrit çekiyorlardı.
rastgele.Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:Arkadaslar,baliga gidipte az balik ile veya hic tutmadan geldigimiz olmustur.Baliksiz geldigimizde genelde rapor vermeyiz.Fakat boyle baliksiz raporlarin icindede faydali bazi bilgileri paylasabilecegimizi dusunuyorum.Cunku neyi yanlis yapipta balik tutamadigimizi tartisabiliriz.[SIZE="5"]Hangi bolgeye gidipte balik tutamadigimizi burada yazarsak,o bolgeye programi olan arkadaslar,degisik bir bolgeye yonelip sanslarini arttirabilirler.[/SIZE]
Birde su baliga ciktigimizda yakaladigimiz guzel fotograflari burada paylasabiliriz.

Metin bir dahakine bol baliklisina insallah..Affet
bu baslik altinda konu acilmasinin baslica nedenlerinden biride yukarida ,bu baslik altinda ilk ilk konuda yazdigim..,..
arkadaslarin bilgilerine sunulur..
paylasim icin tesekkurler
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Alkis olsun iki günün sabahı balık için niyetlenipde orada olabilmek sen bunu yapmışsın Seerf azda olsa tavalık çıkmış daha bollarına 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
metin sıtres atmışsın birdahaki sefere bol balıklı raporların olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Eyvallah üstatlarım.. içten mesajlarınız için hepinize teşekkürler. Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
Metin paylaşımını sonunu bağlamana bayıldım. Resmen sesli güldüm be abicimAlkisAlkisDaha bereketli ve keyifli avlar76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29.Ekim Perşembe Darıca Raporu tatar77 22 3,976 31-10-2009, 10:57
Son Yorum: tatar77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi