Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sevgili abim hus213
Yalçın abi, ne zaman olur bilemem, kısmet tabi.. belki bir sene, belki beş sene sonra (Allah bilir) yolum İzmir'e düşerse seninle bir çipura - mercan avına çıkmak isterdim Seerf
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Teşekkür ederiz.Bizim muhabbetimiz zaten daimdir hiç kimsenin şüphesi olmasın.HadiordanHiHi
Bul
Zamanla bizlerin işi olmaz berkancığım müsait olduğun an olsun yeterki insan niyet etsin gereken yerden gereken yapılacağından aminim.HadiordanHadiordanGulumseGulumse
Bul
maşallah muhabbetiniz daim olsun..AlkisSeerf
Bul
hüseyin abimle tanışmanıza sevindim desenize izmirdeki gruba bir abimiz daha eklendiAlkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Albatros-gr yazdı:Allah muhabbetiniz arttirsin beylerAlkis
sağol farukcum.
xfisher yazdı:Yalçın abi, ne zaman olur bilemem, kısmet tabi.. belki bir sene, belki beş sene sonra (Allah bilir) yolum İzmir'e düşerse seninle bir çipura - mercan avına çıkmak isterdim Seerf
ne zaman arzu edersen berkancım.24 saat hazırız.
bucalıfikret yazdı:maşallah muhabbetiniz daim olsun..AlkisSeerf
eyvallah şekerim.
Kamil ILIPINAR yazdı:hüseyin abimle tanışmanıza sevindim desenize izmirdeki gruba bir abimiz daha eklendiAlkis
hüseyin abiyle daha önceden tanışıyorduk zaten şekerim.
Bul
helal olsun... hüseyin abim ve yalçın abim çok yakışıklı çıkmışsınız... izmirin yeni kabesi maydonoz haydi tavafaSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:helal olsun... hüseyin abim ve yalçın abim çok yakışıklı çıkmışsınız... izmirin yeni kabesi maydonoz haydi tavafaSiyirdim

allah razı olsun şekerim.ben muradıma eriyorum hafiften ziyaretçiler çoğalıyor.yaşasın.AlkisAlkis7676Sefiom
Bul
yycolak yazdı:allah razı olsun şekerim.ben muradıma eriyorum hafiften ziyaretçiler çoğalıyor.yaşasın.AlkisAlkis7676Sefiom

gellllll gelllllll kim olursan ol gellllllllllllllllllllSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Çok güzel ve anlamlı bir ziyaret.Alkis Daha önce de dedim ya Maydanoz gittikçe vizyona çıkıyor76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sevgili kanmaz ailesini takdimimdir efendim. yycolak 55 5,523 30-07-2012, 09:59
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Sevgili kardeşim.... yycolak 24 3,805 03-09-2011, 08:50
Son Yorum: yycolak
  sevgili kardeşim murkican yycolak 40 5,484 25-09-2009, 09:03
Son Yorum: murki
  Sevgili Üyelerimiz çatalca 84 0 1,377 05-12-2006, 09:29
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: