Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
An itibariyle kaçak çinekop avı!
Bu telefon numaralarının çoğu nedense pek verimli çalışmıyor.Anlamak çok zor..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ustalarım,kardeşlerim;ben bu mesajı sıcağı sıcağına paylaşmak istedğim için pek açıklama yapamadım.Mehmet Esen,İstanbul'lu bir tiyatro sanatçısı olup sosyal paylaşım sitelerinden twitter da canlı canlı kaçak çinekop avından bahsetmiş ve sanatçı Yaşar da kendı hesabını takıp edenlere bu haberi aktarmıştır.Belki O civarda yaşayanların da bir desteği olur umuduyla teknolojinin nimetlerinden faydalanmak istedim.İlginize çok teşekkür ederm.Alkis
Bul
emrepasa yazdı:Ustalarım,kardeşlerim;ben bu mesajı sıcağı sıcağına paylaşmak istedğim için pek açıklama yapamadım.Mehmet Esen,İstanbul'lu bir tiyatro sanatçısı olup sosyal paylaşım sitelerinden twitter da canlı canlı kaçak çinekop avından bahsetmiş ve sanatçı Yaşar da kendı hesabını takıp edenlere bu haberi aktarmıştır.Belki O civarda yaşayanların da bir desteği olur umuduyla teknolojinin nimetlerinden faydalanmak istedim.İlginize çok teşekkür ederm.Alkis

Emre Mehmet beye iletirsen sevinirim bir dahakine 174 ü değilde 158 i arasın Wink
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
İyide bu mesaj anlaşılıncaya kadar adamlar çinekopu vurup kaçtılar bile..Snifsinf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
emrepasa yazdı:Ustalarım,kardeşlerim;ben bu mesajı sıcağı sıcağına paylaşmak istedğim için pek açıklama yapamadım.Mehmet Esen,İstanbul'lu bir tiyatro sanatçısı olup sosyal paylaşım sitelerinden twitter da canlı canlı kaçak çinekop avından bahsetmiş ve sanatçı Yaşar da kendı hesabını takıp edenlere bu haberi aktarmıştır.Belki O civarda yaşayanların da bir desteği olur umuduyla teknolojinin nimetlerinden faydalanmak istedim.İlginize çok teşekkür ederm.Alkis

keşke bunları daha evvel açıklasaydın emrecim.bak telefon numarasıda doğru değilmiş.sana daha fazla destek verirdik.hatta bizde arardık o telefonu.az değil yaklaşık 7.500 kişilik bir aileyiz.çorbada bir tuzumuz olurdu.yinede ilgine ve duyarlılığına saygılıyım.teşekkürler.Alkis
Bul
Duyarlı tüm davranışlara duyarsız kalan işgalci yetkililer(Ben görevlerini yapmayan bu tip insanların tamamına İşgalci derim) göbek bile atmışlardır. Ne de olsa onlardan besleniyorlar
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: