Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Darica dan selamlar
maşallah kısmete güzel balık gelmiş,bazen böyle şeyler olabiliyor balıkçılık sürprizlerle dolu GulumseSeerf
Bul
yalova tatar yazdı:ahmet tebrikler aslan çimentonun kapıya gelmeden soldaki park alanındamıydınız ..AlkisAffet

Tam olarak orası denilebilir ancak ben atışı sol tarafta açıktaki taşın üzerine doğru yaptım o taşı sende bilirsin .
Bul
biliyomm yaa Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
maşallah darıcalı nasip oldumu gelir hintten yemenden.. nasip in çok güzelmiş afiyet bal şeker olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Güzel balıkmış.Zaten unutulan oltalar hep tehlikeli olmuştur Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Bizim aklımız başka yerde derdimiz ertesi gün için çinekopa yemlik bulmak e tabi bu arada o oltada unutulmuş çaya dalmışız. ben birinin ayağı kamışa takıldı sandım. sonra gördüm ki balığın ayağı takılmış oltaya. güzeldi ama.... afiyet bal şeker olsun abim....
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
OZGUR__C yazdı:Bizim aklımız başka yerde derdimiz ertesi gün için çinekopa yemlik bulmak e tabi bu arada o oltada unutulmuş çaya dalmışız. ben birinin ayağı kamışa takıldı sandım. sonra gördüm ki balığın ayağı takılmış oltaya. güzeldi ama.... afiyet bal şeker olsun abim....

Memedim o anki kargaşaya halen gülüyorum ya herkes birbirine bakıyor oltayı tutan yokk haehehehehehe
Bul
Maşallah sargosun ''takoz'' cinsi..Smile Tebrikler Ahmet..
Bul
Güzel bir anı oldu bizim için, Ama çekerken yaşadığım heyecan her şeye değdi Smile Afiyet olsun Ahmet abiii Smile
Bul
elinize kolunuza sağlık.balık güzel oldumu keyifte güzel oluyor.bir tanede olsa iri olsa yeter der birçok balıkçı.kısmet dahada güldürsün sizi.daha büyüklerine rastgele..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Darica dan selamlar darıcalı 16 2,283 05-09-2012, 11:24
Son Yorum: fthklc
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,666 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  28.07.2012 Darıca İstavrit Avı OZGUR__C 56 7,273 03-08-2012, 23:53
Son Yorum: OZGUR__C
  hafta sonu darıca raporu darıcalı 27 4,757 13-08-2008, 16:10
Son Yorum: balıkcı uğur

Hızlı Menü: