24-12-2011, 10:15
vay benim şekerparem nasıl bir güzellik yakalamış.helal olsun.koca demirden kurtulmuş ama şeytan oltasına yakanmış.tebrikler.azmine hayranım.ramiz abiye hürmetler.afiyetle kardeşim.ellerine sağlık.

tahsinmersin 22.12.2011
|
24-12-2011, 10:15
vay benim şekerparem nasıl bir güzellik yakalamış.helal olsun.koca demirden kurtulmuş ama şeytan oltasına yakanmış.tebrikler.azmine hayranım.ramiz abiye hürmetler.afiyetle kardeşim.ellerine sağlık.
![]()
24-12-2011, 10:48
tahsin eline sağlık balık zıpkın'dan[COLOR="Red"][COLOR="Black"]kurtulmuş senden kurtulmayı başaramamış
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
24-12-2011, 11:48
balıkda zeytinde vallahi orjinal gibi duruyorlar
![]() ![]() ![]() ![]() 06-FB-58
24-12-2011, 11:54
tahsin abi 0,22 ile iyi cesaret ediyorsun baba bi 10 kiloluk levrekte sorlayabilir seni.
zıpkıncı acemiymiş kötü yerden vurmuş kaçırmış balığı.o soğukta size helal abicim.afiyet olsun rastgele. ![]()
24-12-2011, 14:52
vallahi sabreden derviş misali , elinize sağlık güzel av olmuş
24-12-2011, 16:44
araphüso26 yazdı:nasıl nasıl nabinizi buluyorsunuz güzel anlatım ve resim için teşekkürler afiyet olsun..zeytinleri kendinmi salamura yaptın renklerine bakınca boya yok orjinal gibiler bende teşekkür ederim Arabım. zeytinleri yengen kendisi yapmış,hazır bangodayken görüntüye soktum. hazır zeytin(fabrika)almıyoruz.kimse sevmiyor.yengende çiğ alıp kendisi terbiye ediyor. ![]()
24-12-2011, 16:52
maxtar yazdı:Tebrikler paşa şahane.Sağolasın Metin. yycolak yazdı:vay benim şekerparem nasıl bir güzellik yakalamış.helal olsun.koca demirden kurtulmuş ama şeytan oltasına yakanmış.tebrikler.azmine hayranım.ramiz abiye hürmetler.afiyetle kardeşim.ellerine sağlık.eyvallah canım abicim.haftaya üstada selamını iletirim. bucalıfikret yazdı:tahsin eline sağlık balık zıpkın'dan[COLOR="Red"][COLOR="Black"]kurtulmuş senden kurtulmayı başaramamış ![]() teşekkürler fikom.
24-12-2011, 17:09
Kamil ILIPINAR yazdı:balıkda zeytinde vallahi orjinal gibi duruyorlarbilemedin emmi.zeytin yere döküntü,bereli,balıkta darbe almış,ama değişen yok. ![]() sağolasın büyük emmi. LeVrEkCi yazdı:tahsin abi 0,22 ile iyi cesaret ediyorsun baba bi 10 kiloluk levrekte sorlayabilir seni.150m.lik 0.22 ile açık alanda zorlasada çekebileceğime inanıyorum.bu marka bu incelikte 6 kg. çekildi.misinaya güveniyorum,ama 0.26 lık olsa tabii ki uçurarak çekersin. Nihatım soğuk bize girdimi 1-2 günde çıkıyo.balığa gitmesek 1 hafta kıvranıyoz. ![]() teşekkürler sağolasın. efese yazdı:vallahi sabreden derviş misali , elinize sağlık güzel av olmuş Nadir doğru diyon.teşekkürler.
24-12-2011, 19:48
Geçen hafta rüzgarın mola gününü iyi değerlendirmişsin İsmail
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
24-12-2011, 20:38
tahsin bereketli olsun yanında başka balık gelmedimi ?..
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET ********** |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|