Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tuzlanın balıkları....
kikla menbaanamı düştünüz kaya abi,bereketli olsun güzel ve zevkli av.rastgele Seerf
Bul
Tebrikler. Süper bir av olmuş. Alkis

Yalnız inanılmaz da şaşırdım. İlk resmi gördüm galiba dedim (o anda) Tuzla bizim İstanbul'un Tuzla'sı değil. Neresi acaba dercesine anlık bir dalgınlık yaşadım. 6,7 aydır hemen her gün balık forumlarına yeni raporlara bakarım ilk defa bu balığı görüyorum. Büyük balık yakalayacağız diye İstanbul kıyılarının altı üstüne geliyor. Dev mırmır boyunda tadı da lezzetli (buradaki arkadaşların güvenilir ifadeleri ile sabitlenmiş) harika bir marmara balığı var. Muhtemelen yakalaması da çok zevklidir. İlk defa sizin raporunuzda öğrendim. Çok şaşırdım Hi

Bu balık sahilden de yakalanabilir mi?
Bul
Kaya çok keyifli bir av günü yaşamışsınız ve bu paylaşımla bizi de heyecanlandıdın. Çok güzel olmuş afiyetle ve bereketleSeerfDaha nice avlara76
Bul
Kaya hiç kikla dediğiniz balıktan tutmadım ama güzel balığa benziyor,boylarıda tam porsiyonluk.güzel bir av olmuş.
Alkisellerinize sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
elinize sağlık kayacım.keyifli ve verimli bir av olmuş maşallah.balıklarda enteresan.afiyetle kardeşim.tacit kardeşede hürmetler.
Bul
kaya yazdı:sabah kıyıdan tekne ile saat 7.30 gibi hareket ettik Affet koca reis (TACİT) ağbimle tekelerimizide topladıktan sonra niyetimiz karagöz ve kitle balığı yakalamaktı. Smile kitle balığı eşkina soyundan gelen derinde taş aralarında yaşayan eti çok lezzetli bir taş balığıdır.genelde karagözle beraber gezerler.Wink hava çok güzeldi tam havasını bulduk derken nişanlara geldik .Affet tacit ağbiye hemen bir kitle geldi boyuda fena değil.derken benim oltayada bir tane ve balık başladı. Alkis .bugün çok zevkli bir balık günü oldu havada harika denicek kadar güzel.sonunda işte fotolar herkeze bol avlar..videosuda var ama şu anda yükleyemedim inşallah yüklemeyi başarırsam sizinle paylaşıcam..

Maşallah, güzel av olmuş. Bu tuzladan tekne avlarını görünce tekneyi nekadar erken kaldırdığımızı anlıyor ve kafayı duvarlara vuruyorum. Kısmet napalım.

Avlarınız daim olsun.
Bul
OF OF OF! Ne yenir bu paşalar Siyirdim Zaten öğle saati gelmiş. Yapılır mı buHadiordan

Bereketli müthiş bir av olmuş. Resimler de cabası. Ellerinize sağlık. Yine içim açıldı. Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
maşallah kaya cidden marmaranın altını çok iyi biliyorsun güzelde balıkçılık yapmışsın balıklar teknede temizlenmiş anlaşılan afiyet bal şeker olsunAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
HiHi Vaaaay, Kuzulara geeel Siyirdim Biz de çinekop, istarvit diye boğaza gidiyoruz habire Aptalkafam

Maşallah diyelim nazar değmesin Alkis

En kısa zamanda sandal kiralamak farz oldu. Maxtar; abiden takım ve yem konusunda bilgi alırsan, Berkan da gelirse, çıkalım bir gün sandalla 83
3 çeşit Arkadaş Vardır...
1.Ekmek gibi: Hergün ararsınız 2.İlaç Gibi: Lazım olunca ararsınız. 3.Mikrop gibi: O gelir sizi bulur!
Bul
maşallah bereketli bir av olmuş Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cuma gecesi balıkları erdekli yücel 11 2,059 19-05-2014, 22:02
Son Yorum: nihatkr
  yalovanın balıkları... kaya 15 2,445 15-01-2012, 23:52
Son Yorum: ufuktan26
  tuzlanın mezgitleri... kaya 23 3,424 03-01-2012, 22:27
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Tuzlanin lÜferlerİ... kaya 27 4,476 03-11-2010, 00:28